- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
doktorum dedi evet ilk transfer önceside böyle içmiştim ozamanda böyle sıkıntılı olmuştu sorucam bugünBen de baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ama neden aynı anda içiyorsunuz ? Doktorunuz mu dedi. Ben de günde 3 kere içiyorum ama aynı anda değil.
Benim tüplerim kapalı diyemi acaba bilmiyorumki dün gece hiç iyi değildimKuzum aynı anda üç içtiğin için mi ki. Ben de günde üç içiyorum, sabah öğle akşam ama yan etki görmedim hiç.
Merhaba genelde ilk 10 gün içinde regli olunuyor. Bazılarından 15 güne kadar uzayabiliyormuş. Muhtemelen bir kaç gün içinde regli olursunuz. Amin inşallah hepimiz pozitif haber alalım tüm liste kalp dolsun
Tamamdir teşekkürler kizlar bugun agrim var zaten oldum olucam gibi14-15. Günlerde oldum kuzum
Ben de mayısa kalıyorum araya bayram giriyor:)Normalde ben de bu ekibe dahil olacaktım ama muhtemelen Mayısa kalıyorum
Rahim duvarı doktorun istediği kadar incelmedi lucrin ile
Hayırlısı olsun inşallah geç olsun ama güzel olsun moduna geçtim :)Ben de mayısa kalıyorum araya bayram giriyor:)
Beklemekten ben de yoruldum . Hayırlısı olsun tabi nihayetinde ama insan sabırsızlanıyor:)Hayırlısı olsun inşallah geç olsun ama güzel olsun moduna geçtim :)
Ama beklemek zor
Evet fazlasıyla hemdeBeklemekten ben de yoruldum . Hayırlısı olsun tabi nihayetinde ama insan sabırsızlanıyor:)
Oldum canım çok şükür.Ben de transferden sonra yarım saate yakın yattım, iğnelerimi oldum.Eve geldim dinleniyorum.Canım sen transferini oldun mu? Nasılsın??
Hayır yaa. Adaçayı içsene kuzum. Söktürücü şeyler iç.Kızlar planlamama göre bugün reglimin gelmesini bekliyordum ama gelmedi. Bir kaç gün gecikmesi benim bütün planlarını bozup 1 ay ertelemek durumunda kalabilirim
Çok sevindim canım ❤ hayırlı sonuçlarinı alırız inşallah 10 güne kadar.Oldum canım çok şükür.Ben de transferden sonra yarım saate yakın yattım, iğnelerimi oldum.Eve geldim dinleniyorum.
Gayet iyiyim aslında ama transfere kadar çok neşeli ve heyecanlıyken transferden sonra üstümdeki sorumluluk birden kafama dank etti resmen
Senin belli oldu mu canım transfer günün
İğne, ilaçlar dahil 110.000 tl civarıPeki şuan tüp bebek süreci ortalama fiyatı ne kadar arkadaşlar
Çok az kalmış o zamanÇok sevindim canım ❤ hayırlı sonuçlarinı alırız inşallah 10 güne kadar.
Benim de cuma olacak nasipse. 5 nisan dendiheycanlıyım
Konuştum doktorla yan etki yapmış benimde sizin gibi sabah öğle akşam yaptıKuzum aynı anda üç içtiğin için mi ki. Ben de günde üç içiyorum, sabah öğle akşam ama yan etki görmedim hiç.
Yumurtlama ağrısı olabilir mi acaba? Benim de benzer bir şekilde ağrım olmuştu. Transferden bir kaç gün önce ovülasyon günümdü ben ona yormuştum.Ya benim de cuma gunu dondurulmus embriyo transferim var ama sabahtan beri sol kasigimda bir agri var ilaclarin yan etkisi mi normal mi bilemedim hic
Oh böyle daha iyi olmuş canımKonuştum doktorla yan etki yapmış benimde sizin gibi sabah öğle akşam yaptı
Aynıyız kuzum. Benim de 3. Gün iki embriyo. Cuma transferim. Allah nasip etsin inşallah. Benim dün 8 mm idi rahim kalınlığı. Estrofem, Coraspirin, folikasite ek olarak bugün progrstoron iğneMerhaba arkadaşlar benimde bu perşembe günü transferim olacak. 3. Gün 2 embriyo transfer edilecek. Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 13mm ölçüldü. Coraspin, folik asit, dekort ve cylo Progynova kullanıyorum. Dün bu kullandıklarım ilaçların yanına Progestan iğne günde 1 kez, Prograf sabah akşam, Proluton iğne 5 günde 1 kez ve azitro antibiyotik başladım. İğneler canımı çok yaktı. Allah bu mübarek günde emeklerimizi boşa salmasın inşallah
Dediginiz gibi simdi baktim da takvime yumurtlama agrisi sanirim bir de yine de hemsireye sordum rahim kalinlastigi icin normal dedi.. Bu agrilarin sonu guzel olsun insallah herkes icin :)Yumurtlama ağrısı olabilir mi acaba? Benim de benzer bir şekilde ağrım olmuştu. Transferden bir kaç gün önce ovülasyon günümdü ben ona yormuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?