• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Kızlar planlamama göre bugün reglimin gelmesini bekliyordum ama gelmedi. Bir kaç gün gecikmesi benim bütün planlarını bozup 1 ay ertelemek durumunda kalabilirim 😔

Canım sen transferini oldun mu? Nasılsın??
Oldum canım çok şükür.Ben de transferden sonra yarım saate yakın yattım, iğnelerimi oldum.Eve geldim dinleniyorum.
Gayet iyiyim aslında ama transfere kadar çok neşeli ve heyecanlıyken transferden sonra üstümdeki sorumluluk birden kafama dank etti resmen🥹
Senin belli oldu mu canım transfer günün😊

Oldum canım çok şükür.Ben de transferden sonra yarım saate yakın yattım, iğnelerimi oldum.Eve geldim dinleniyorum.
Gayet iyiyim aslında ama transfere kadar çok neşeli ve heyecanlıyken transferden sonra üstümdeki sorumluluk birden kafama dank etti resmen🥹
Senin belli oldu mu canım transfer günün😊
Çok sevindim canım ❤ hayırlı sonuçlarinı alırız inşallah 10 güne kadar.

Benim de cuma olacak nasipse. 5 nisan dendi 🥰🌈 heycanlıyım

Ya benim de cuma gunu dondurulmus embriyo transferim var ama sabahtan beri sol kasigimda bir agri var ilaclarin yan etkisi mi normal mi bilemedim hic

Merhaba arkadaşlar benimde bu perşembe günü transferim olacak. 3. Gün 2 embriyo transfer edilecek. Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 13mm ölçüldü. Coraspin, folik asit, dekort ve cylo Progynova kullanıyorum. Dün bu kullandıklarım ilaçların yanına Progestan iğne günde 1 kez, Prograf sabah akşam, Proluton iğne 5 günde 1 kez ve azitro antibiyotik başladım. İğneler canımı çok yaktı. Allah bu mübarek günde emeklerimizi boşa salmasın inşallah

Ya benim de cuma gunu dondurulmus embriyo transferim var ama sabahtan beri sol kasigimda bir agri var ilaclarin yan etkisi mi normal mi bilemedim hic
Yumurtlama ağrısı olabilir mi acaba? Benim de benzer bir şekilde ağrım olmuştu. Transferden bir kaç gün önce ovülasyon günümdü ben ona yormuştum.

Merhaba arkadaşlar benimde bu perşembe günü transferim olacak. 3. Gün 2 embriyo transfer edilecek. Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 13mm ölçüldü. Coraspin, folik asit, dekort ve cylo Progynova kullanıyorum. Dün bu kullandıklarım ilaçların yanına Progestan iğne günde 1 kez, Prograf sabah akşam, Proluton iğne 5 günde 1 kez ve azitro antibiyotik başladım. İğneler canımı çok yaktı. Allah bu mübarek günde emeklerimizi boşa salmasın inşallah
Aynıyız kuzum. Benim de 3. Gün iki embriyo. Cuma transferim. Allah nasip etsin inşallah. Benim dün 8 mm idi rahim kalınlığı. Estrofem, Coraspirin, folikasite ek olarak bugün progrstoron iğne
Azor
Prednol
Progesteron fitil
Progesteron iğne eklendi. İnşllah hayırlı sonuçlari alırız.

Yumurtlama ağrısı olabilir mi acaba? Benim de benzer bir şekilde ağrım olmuştu. Transferden bir kaç gün önce ovülasyon günümdü ben ona yormuştum.
Dediginiz gibi simdi baktim da takvime yumurtlama agrisi sanirim bir de yine de hemsireye sordum rahim kalinlastigi icin normal dedi.. Bu agrilarin sonu guzel olsun insallah herkes icin :)

Back