- 18 Aralık 2023
- 97
- 148
- 13
- 33
Canim bana da öyle herşeyin yazıldığı bir kağıt verildi. Hani tutmayınca dönmüş yumurta kalınca tekrar transfer olman gerekirse sadece transfer ücreti ödüyorsun.Kızlar bi şey sorcam sizlere.. Tüp bebek ücretinize transfer dahil mi oldu sizin? Biz dahil diye hatırlıyorduk ama verdikleri kağıtta transfer ücreti diye bir bölüm okuduk şimdi. Sizde durumlar nasıl merak ettim
Canım donmuş yumurta transferi için olabilir. Onu bi sorun. Tüp bebek ücretine genelde; yumurta toplama, transfer, kan testleri, 8. Haftaya kadar takip dahil oluyorKızlar bi şey sorcam sizlere.. Tüp bebek ücretinize transfer dahil mi oldu sizin? Biz dahil diye hatırlıyorduk ama verdikleri kağıtta transfer ücreti diye bir bölüm okuduk şimdi. Sizde durumlar nasıl merak ettim
8. Hafta yok bizde.Canım donmuş yumurta transferi için olabilir. Onu bi sorun. Tüp bebek ücretine genelde; yumurta toplama, transfer, kan testleri, 8. Haftaya kadar takip dahil oluyor
Merhaba test gününüz. E Zaman benimde 5. Gün dondulmş embMerhaba yeni sayfa açılmış hayırlı olsun. Beni de listeye ekler misiniz
40 yaşındayım 3. deneme dondurulmuş 5. gün embriyosu 29 Mart transfer tarihi
MerhabaMerhaba test gününüz. E Zaman benimde 5. Gün dondulmş emb
Kayseride doktorunuz kim acaba bende kayserideyim8. Hafta yok bizde.
Bak seninki dahilse fiyata bu da çok iyi.
Benim ilk yaptirdigim yerde gebelik testi bile ucretliydi.
Bunda da 1 gebelik testi ucretsiz.
Zalimlar bari kalp atışını dahil etseydiniz
Ben başka şehirdeyim bunun için donmuyecem ama dahil olsa iyi olur bunlar.
Hayırlısı olsun inşallah hiç öyle düşünmeyin güneş tutulması nasıl etkileyebilir ki sonucunuzu pozitif düşününMerhaba
Test günüm 8 Nisan güneş tutulmasının olduğu günbiraz tırsıyorum açıkçası
Bakalım 3.denemede tutsun artık diyorum
Nasıl geçiriyorsunuz bu süreciHayırlısı olsun inşallah hiç öyle düşünmeyin güneş tutulması nasıl etkileyebilir ki sonucunuzu pozitif düşünün
Genelde 10 gün içinde regli olursun deniliyor. Ancak hormonlardan etkilendiği için 15 gün içinde normal diyorlar.Merhaba opu sonrasi kacinci gun adet oldunuz kizlar hatirliyormusunuz kahve akinti var ama hala olmadim benim transferimde bayramdan sonraya kaldi sanirimbu arada konuyu takipteyimm hepinizin guzel haberlerini heyecanla bekliyorummm
Merhaba genelde ilk 10 gün içinde regli olunuyor. Bazılarından 15 güne kadar uzayabiliyormuş. Muhtemelen bir kaç gün içinde regli olursunuz. Amin inşallah hepimiz pozitif haber alalım tüm liste kalp dolsunMerhaba opu sonrasi kacinci gun adet oldunuz kizlar hatirliyormusunuz kahve akinti var ama hala olmadim benim transferimde bayramdan sonraya kaldi sanirimbu arada konuyu takipteyimm hepinizin guzel haberlerini heyecanla bekliyorummm
Kızlar bi şey sorcam sizlere.. Tüp bebek ücretinize transfer dahil mi oldu sizin? Biz dahil diye hatırlıyorduk ama verdikleri kağıtta transfer ücreti diye bir bölüm okuduk şimdi. Sizde durumlar nasıl merak ettim
Bende edahandro gibi biliyorum yumurta toplama, transfer, kan testleri, 8. Haftaya kadar takip dahilCanım donmuş yumurta transferi için olabilir. Onu bi sorun. Tüp bebek ücretine genelde; yumurta toplama, transfer, kan testleri, 8. Haftaya kadar takip dahil oluyor
Ben de baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ama neden aynı anda içiyorsunuz ? Doktorunuz mu dedi. Ben de günde 3 kere içiyorum ama aynı anda değil.Kızlar estroferm bende nefes almakta zorluk yapıyor sizlerde bu durumu yaşıyan varmı 3 tane aynı anda içiyorum
Ben her yerde aynı sanıyordum8. Hafta yok bizde.
Bak seninki dahilse fiyata bu da çok iyi.
Benim ilk yaptirdigim yerde gebelik testi bile ucretliydi.
Bunda da 1 gebelik testi ucretsiz.
Zalimlar bari kalp atışını dahil etseydiniz
Ben başka şehirdeyim bunun için donmuyecem ama dahil olsa iyi olur bunlar.
14-15. Günlerde oldum kuzumMerhaba opu sonrasi kacinci gun adet oldunuz kizlar hatirliyormusunuz kahve akinti var ama hala olmadim benim transferimde bayramdan sonraya kaldi sanirimbu arada konuyu takipteyimm hepinizin guzel haberlerini heyecanla bekliyorummm
Kuzum aynı anda üç içtiğin için mi ki. Ben de günde üç içiyorum, sabah öğle akşam ama yan etki görmedim hiç.Kızlar estroferm bende nefes almakta zorluk yapıyor sizlerde bu durumu yaşıyan varmı 3 tane aynı anda içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?