- 20 Mart 2024
- 65
- 54
- 3
- 37
Allah hayırlısı ile bu defa sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin. Benim de ilk denemem 3. Gün embriyosu dinlenmeyle geçiriyorum balkona çıkıp hava alıyorum evin içinde yürüyüş de iyi geliyor.5. Gün embriyosu. Çam sakırada yapıldı. 3. Denemem. İlk ikiside orada yapıldı negatıf aldım. Problem eşimde. Ameliyatla sperm bulundu.
Amiiiiin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip olur inşalallahAllah hayırlısı ile bu defa sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin. Benim de ilk denemem 3. Gün embriyosu dinlenmeyle geçiriyorum balkona çıkıp hava alıyorum evin içinde yürüyüş de iyi geliyor.
Ben bahçeci fulyada. 3. Gün embriyosuAmiiiiin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip olur inşalallahsiz nerede yaptırdınız tüp bebeği
Ay kurban olurum ilk üç gün çok stres yaptım hep kasıklarım sancısı bugğn 4. Gün daha rahatım gibi söz verdim yedinci gün sabahı idrar testi yapacağım 5.gün embriyo taze transfer benimSizde çok hızlıymışsınızbende gebelık testı stokladım. Bugun transferimin 2. Günü. Ve düşünmeden yapamıyorum. Belirti arıyorum çoook çook erken farkındayım aslında ama kendimi durduramıyorum maalesef
Hepimiz pozitifleri görürürüz inşalallahAy kurban olurum ilk üç gün çok stres yaptım hep kasıklarım sancısı bugğn 4. Gün daha rahatım gibi söz verdim yedinci gün sabahı idrar testi yapacağım 5.gün embriyo taze transfer benim
Bende bahçeci Fulya güvenç bey 5.emyosu taze transferBen bahçeci fulyada. 3. Gün embriyosu
Amin amin canım rabbim hayırlısını nasip eylesinHepimiz pozitifleri görürürüz inşalallahtransferden sonra beklemesi insanı yıpratıyor
Benim de doktorum güvenç bey. Benim rahim dinlendirme oldu dondurulmuş embriyo. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur.Bende bahçeci Fulya güvenç bey 5.emyosu taze transfer
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve cidden vakit geçmiyor, ben test gününe kadar rapor aldım süreci sakin geçirmek istiyorum.. transfere kadar çok pozitifken dünden beri ya tutmazsa diye düşünüyorum sonrada kendime çok kızıyorum üzülmek istemiyorum ama daha dün bir bugün iki kendimde belirti arıyorum.. eğilip kalkmamak için kayınvalidemgilde kalıyorum ancak yatmakta bunaltıyor.. evin içinde dolanıyorum oturuyorum.. hemşirem bana kivi ananas ceviz avakado yememi söyledi, kahvaltıda muhakkak yumurta yiyorum bol bol çiğ kabak çekirdeği tükeniyorum kabız olmamak için de komposto tüketiyorum.. umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzTransfer olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz. Neler yiyorsunuz. 1 nisanda transfer oldum test gunum 13 nisan cumartesi. Vakit çok yavasladı. Ben yavas yavad yemek yapıp evin içinde yavas yavas yürüyorum. Kendımı yormamaya calısıyorum. Cuma gunude iş başı yapacağım zaten
9 Nisan olarak yazar mısınız transfer tarihimiHerkese merhaba, Nisan ayında transfer olacaklar burada buluşalımtransfer öncesi tedaviniz nasıl gidiyor? Rahim hazırlığı aşamasında neler yapıyorsunuz?
Anne Adayı Transfer tarihi Embriyo bilgisi Sonuç S sevnylan 28.04.2024 5.gün edahandro 05.04.2024 3.gün @Zeynep3545 5günPGT @mercan6065 @teacherrrrrr 05.04.2024 5.günPGT @blahblah123 3.gün @esra464646 06.04.2024 H Htc1059 29.03.2024 5.gün @Mila86 3.gün @Emel11 21.03.2024 5.gün G Gul9393 01.04.2024 5.gün @festina lente 01.04.2024 5.gün @arkaoda 09.04.2024 3.gün P pinarparlayann 30.03.3024 5. Gün @mirage_07 5.gün @ilaydaaky 5.gün @Meryemimm 02.04.2024 5.gün @gzmist34 03.04.2024 5.gün @19hilal 5.gün 2embriyo B beyaz91 5.gün @tek bebek 06.04.2024 5.gün PGT @bitekimincicileri 06.04.2024 3. Gün 0 01gizott 01.04.2024 3.gün
Evet deniyorum ama yine günler yavaş geçiyor sağlık olsun bugün dördüncü gün şafak sayıyorum resmen dün bir delilik yapıp kan testi vermeye gidecektim eşim tuttu
İnş canım inş bana dinlendirme yapmadı size niye yaptı acabaBenim de doktorum güvenç bey. Benim rahim dinlendirme oldu dondurulmuş embriyo. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur.
Aynen benimde öyle 7.gün cumartesi idrar yapıcam kaset test ile bakalım
Bende çok sabırsızlanıyorum ama hiç bir belirti gebelik belirtisi değildir diyor doktorlar. Kan testi dışında bir şey aramak çok doğru değil ne yazık ki. Kesin olmasını da istiyorsak gününde yaptırmamız en doğrusu.
Benim kasık ağrım ve gaz problemim var ancak adetle çok karışıyor bu belirtiler
Bana direk taze transferİnş canım inş bana dinlendirme yapmadı size niye yaptı acaba
kafalar karışıl
Bende çok sabırsızlanıyorum ama hiç bir belirti gebelik belirtisi değildir diyor doktorlar. Kan testi dışında bir şey aramak çok doğru değil ne yazık ki. Kesin olmasını da istiyorsak gününde yaptırmamız en doğrusu.
Benim kasık ağrım ve gaz problemim var ancak adetle çok karışıyor bu belirtiler
Başka bir hesapla da mı giremiyorlar acaba ya. Yeni kullanıcı adıyla sıfırdan aça bilseler keşke.Yok kuzum maalesef
Mervişin hesabı tüm kapanmış zümrüdümüzden de ses yok hala
Çok iyi yapmışsınız şifa olsun. Ben test gününe kadar evde kalamayacağım. Çünkü bugün 2. Gün internetten sürekli birşeyler araştırmak okumak yorduMerhaba aynı gün transfer olmuşuz ve cidden vakit geçmiyor, ben test gününe kadar rapor aldım süreci sakin geçirmek istiyorum.. transfere kadar çok pozitifken dünden beri ya tutmazsa diye düşünüyorum sonrada kendime çok kızıyorum üzülmek istemiyorum ama daha dün bir bugün iki kendimde belirti arıyorum.. eğilip kalkmamak için kayınvalidemgilde kalıyorum ancak yatmakta bunaltıyor.. evin içinde dolanıyorum oturuyorum.. hemşirem bana kivi ananas ceviz avakado yememi söyledi, kahvaltıda muhakkak yumurta yiyorum bol bol çiğ kabak çekirdeği tükeniyorum kabız olmamak için de komposto tüketiyorum.. umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
16 adet yumurta alındı opuda o yüzden dinlendirme verdi doktor. Ama malesef 16 tanesinden sadece 1 tanesi blast olduİnş canım inş bana dinlendirme yapmadı size niye yaptı acaba
Bende 13 toplandı dinlendirme vermedi işte o bi tane sizi güldürecek merak etmeyin16 adet yumurta alındı opuda o yüzden dinlendirme verdi doktor. Ama malesef 16 tanesinden sadece 1 tanesi blast oldu
Kuzucuuum geldi geldii bitmiş cezasııBaşka bir hesapla da mı giremiyorlar acaba ya. Yeni kullanıcı adıyla sıfırdan aça bilseler keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?