2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

5. Gün embriyosu. Çam sakırada yapıldı. 3. Denemem. İlk ikiside orada yapıldı negatıf aldım. Problem eşimde. Ameliyatla sperm bulundu.
Allah hayırlısı ile bu defa sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin. Benim de ilk denemem 3. Gün embriyosu dinlenmeyle geçiriyorum balkona çıkıp hava alıyorum evin içinde yürüyüş de iyi geliyor.

Allah hayırlısı ile bu defa sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin. Benim de ilk denemem 3. Gün embriyosu dinlenmeyle geçiriyorum balkona çıkıp hava alıyorum evin içinde yürüyüş de iyi geliyor.
Amiiiiin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip olur inşalallah siz nerede yaptırdınız tüp bebeği

Ay kurban olurum ilk üç gün çok stres yaptım hep kasıklarım sancısı bugğn 4. Gün daha rahatım gibi söz verdim yedinci gün sabahı idrar testi yapacağım 5.gün embriyo taze transfer benim

Ay kurban olurum ilk üç gün çok stres yaptım hep kasıklarım sancısı bugğn 4. Gün daha rahatım gibi söz verdim yedinci gün sabahı idrar testi yapacağım 5.gün embriyo taze transfer benim
Hepimiz pozitifleri görürürüz inşalallah transferden sonra beklemesi insanı yıpratıyor

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ve cidden vakit geçmiyor, ben test gününe kadar rapor aldım süreci sakin geçirmek istiyorum.. transfere kadar çok pozitifken dünden beri ya tutmazsa diye düşünüyorum sonrada kendime çok kızıyorum üzülmek istemiyorum ama daha dün bir bugün iki kendimde belirti arıyorum.. eğilip kalkmamak için kayınvalidemgilde kalıyorum ancak yatmakta bunaltıyor.. evin içinde dolanıyorum oturuyorum.. hemşirem bana kivi ananas ceviz avakado yememi söyledi, kahvaltıda muhakkak yumurta yiyorum bol bol çiğ kabak çekirdeği tükeniyorum kabız olmamak için de komposto tüketiyorum.. umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

Ben de sabahları yarım avakado ile haşlanmış yumurtayı küp küp doğruyup karıştırıyorum üzerine de ceviz döküyorum biraz da zeytinyağı serpip öyle tüketiyorum gayet lezzetli ve besleyiciğili iyi oluyor.ara öğünlerde de meyve yiyorum kabızlık için de kayısı kurusu önerdiler.

9 Nisan olarak yazar mısınız transfer tarihimi

Evet deniyorum ama yine günler yavaş geçiyor sağlık olsun bugün dördüncü gün şafak sayıyorum resmen dün bir delilik yapıp kan testi vermeye gidecektim eşim tuttu

Bende çok sabırsızlanıyorum ama hiç bir belirti gebelik belirtisi değildir diyor doktorlar. Kan testi dışında bir şey aramak çok doğru değil ne yazık ki. Kesin olmasını da istiyorsak gününde yaptırmamız en doğrusu.
Benim kasık ağrım ve gaz problemim var ancak adetle çok karışıyor bu belirtiler

Aynen benimde öyle 7.gün cumartesi idrar yapıcam kaset test ile bakalım

İnş canım inş bana dinlendirme yapmadı size niye yaptı acaba
Bana direk taze transfer
kafalar karışıl

Çok iyi yapmışsınız şifa olsun. Ben test gününe kadar evde kalamayacağım. Çünkü bugün 2. Gün internetten sürekli birşeyler araştırmak okumak yordu bende kabak cekırdegı ananas yumurta tüketmeye dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…