• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Doğru kesinlikle nasip biz 4 yıllık evliyiz 29 yaşındayım eşim 31 doktorlar hiç bir problem yok doğal yolla olur dedi olmadı bir türlü neler neler denedik hepsi olumsuz aşılama yaptık tutmadı artık son çare tüp bebek deniyoruz

Ben 15 yaşındayken kolon kanseri atlattım da genetik test yaptırdık gebelik düşündüğümüz aşamada, maalesef taşıyıcı çıktım normal yolla gebe kalırsam yüzde 50 ihtimal bebek de hastalıklı doğar dedikleri için pgt ye yönlendik direkt.. ve dediklerinden daha fazla bir risk olduğunu gördük çünkü 6 embriyodan yalnızca 2si sağlıkla geldi.. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. Allah isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏼

Kızlar bu gün aradılar 2 tane embriyo kalmış 5 güne biyopsi almış dondurmuşlar genetık teste gıdecek . İlkindede böyle olmuştu 2 kalmıştı sanki her şey aynı giidyo korkuyorum yıne negatıf olursa😐

Kızlar bu gün aradılar 2 tane embriyo kalmış 5 güne biyopsi almış dondurmuşlar genetık teste gıdecek . İlkindede böyle olmuştu 2 kalmıştı sanki her şey aynı giidyo korkuyorum yıne negatıf olursa😐
Canım olumsuz düşünme lütfen.
İnşallah sağlıklı gelecek, kavusacaksin bebislere :emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah sağlıklı gelecek, kavusacaksin bebislere :emir_bebek:
Rahim dinlendirme mi yapıyorlar ben hiç zaman kaybetmek istemiyorum
Canım duruma göre rahim dinlendirme yapıyorlar. Çok yumurta toplamdiysa yada prp, pgt yapılacaksa. Dinlenmek iyi birşey aslinda

İnşallah sağlıklı gelecek, kavusacaksin bebislere :emir_bebek:

Canım duruma göre rahim dinlendirme yapıyorlar. Çok yumurta toplamdiysa yada prp, pgt yapılacaksa. Dinlenmek iyi birşey aslinda
Anladım iğnemin üçüncü günüydü bugün son iki tane kaldı ama hiç yumurtalık ağrım yok baş ağrısı var hep ağrı olmayınca yumurtalar gelişmiyor gibime geliyor

Anladım iğnemin üçüncü günüydü bugün son iki tane kaldı ama hiç yumurtalık ağrım yok baş ağrısı var hep ağrı olmayınca yumurtalar gelişmiyor gibime geliyor
Bende de ağrı olmadı hiç canım.
Çatlatma iğnesi de hafif sancı olmusti. Boşver çok dinleme kendini.

İnşAllah kucağımız dolur bu defa benim her şey iyi dediler ama tutunmadı nasip
Benimde Aa kalite 5.gün embriyosuydu yaşım küçük vs problemimiz yok açıklanamayan infertilite grubundayım tutunmadı hemen histeroskopi oldum rahim genişletildi 2 ay oldu işte nisan başında transfer hayırlısıyla nasipse gelecekler sabırsızlanıyoruz ama insanoğluyuz işte

Rahim dinlendirme mi yapıyorlar ben hiç zaman kaybetmek istemiyorum
Evet yapıyorlar. Haklısınız ama çok yumurta toplandıysa mecburen rahim dinlendirme yapıyorlar. 🤷🏻‍♀️ ben kendim için bu süreçten memnunum çünkü ilaçlarla baya kilo aldım 😃

Hiç endişe etmeyin gönlünüzü ferah tutun. Maalesef sona az embriyo kalıyor bu süreçten bende çok rahatsızım ama amaç altın yumurtayı bulmak olunca 1 tane de sağlıklı embriyo yetiyor. 🙏

Back