• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Kızlar merhaba
Nisan tüp bebek olacakların paylaşım alanı açılmayacaksa bu sayfadan devam edelim.
Benim de önceden başarısız 1 aşılama 2 tüp bebek denemem var. 40 yaşındayım 1 adet doldurulmuş embriyom kaldı, Nisan başında transfer edilecek.
Sürecin hayırla sonuclansin canım.
Senin pgt li miydi embriyolarin ?

İyiyim çok şükür şaka Maka 18 haftalık oldum hala sıfır belirti sessizlikle devam 😇😇 mesajını okudum hemen yazmak istedim 😘😘😘
Maşallah canım yolu yarılamışsın🧿
Aralık topiğinde birlikteydik benim olmadı. Sonra Şubat’ta denedim yine olmadı. Umutlarımız Nisan’a kaldı. Bizlere dua eder misin?
Senin gebeliğin de sağlıkla ilerlesin inşallah

Merhaba kızlar kısmetse ben de bu ay transfer olacağım. Ama çok umutlu değilim ağlamaktan gözlerim şişti bugün. Benim opuda 16 adet yumurtam toplandı 14 tanesi olgun çıktı 12 si döllendi ancak elimizde sadece bir adet 7 hücreli 3. Gün emmbriyosu ile yavaş geliştiği için 6. Gün blasta ulaşan 4bc kalite embriyo var. Doktor hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Erkekten kaynaklı bişey yok daha çok yumurta ile alakalı bi sorun gelişiminde sorun var dedi.o an gözlerimden yaşlar süzüldü durdu.. doktor da çok üzüldü. Yaşım 36 belki de yaştan dolayıdır. Transferler nası olacak bilmiyorum umudum yok isteğim hevesim yok.ikisini de dondurmuşlardı yaşım 35 üstü olduğu için 2 embriyo transfer hakkım var. bana istersen 3.gün embriyosunu çözdürüp 5. Güne kadar gelişimini izleyelim eğer olumlu olursa ikisini birden transfer ederiz dedi.

Fakat embriyom az ve diğeri de 6. Gün 4bc kalitede olduğu için kaliteli olan 3. Gün embriyosunu riske atmak istemiyorum sanırım. belki direkt transfer etse anne rahmine tutunur bilmiyorum. Eğer öyle olursa doktor iki gün arayla ikisini transfer ederiz dedi durum bu. Kendimi Allaha bıraktım. Hayırlısını diliemekten başka çarem kalmadı..

Maşallah canım yolu yarılamışsın🧿
Aralık topiğinde birlikteydik benim olmadı. Sonra Şubat’ta denedim yine olmadı. Umutlarımız Nisan’a kaldı. Bizlere dua eder misin?
Senin gebeliğin de sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun ederim tabiki ne demek 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Rabbim bu yolda bütün kadınların yardımcı olsun anne adayı her bireyin kucağı dolsun inşallah 🌺🌺🌺🌺

Merhaba kızlar kısmetse ben de bu ay transfer olacağım. Ama çok umutlu değilim ağlamaktan gözlerim şişti bugün. Benim opuda 16 adet yumurtam toplandı 14 tanesi olgun çıktı 12 si döllendi ancak elimizde sadece bir adet 7 hücreli 3. Gün emmbriyosu ile yavaş geliştiği için 6. Gün blasta ulaşan 4bc kalite embriyo var. Doktor hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Erkekten kaynaklı bişey yok daha çok yumurta ile alakalı bi sorun gelişiminde sorun var dedi.o an gözlerimden yaşlar süzüldü durdu.. doktor da çok üzüldü. Yaşım 36 belki de yaştan dolayıdır. Transferler nası olacak bilmiyorum umudum yok isteğim hevesim yok.ikisini de dondurmuşlardı yaşım 35 üstü olduğu için 2 embriyo transfer hakkım var. bana istersen 3.gün embriyosunu çözdürüp 5. Güne kadar gelişimini izleyelim eğer olumlu olursa ikisini birden transfer ederiz dedi.

Fakat embriyom az ve diğeri de 6. Gün 4bc kalitede olduğu için kaliteli olan 3. Gün embriyosunu riske atmak istemiyorum sanırım. belki direkt transfer etse anne rahmine tutunur bilmiyorum. Eğer öyle olursa doktor iki gün arayla ikisini transfer ederiz dedi durum bu. Kendimi Allaha bıraktım. Hayırlısını diliemekten başka çarem kalmadı..
Lütfen üzülmeyin, 3. Gün embriyosu tutan bir çok kişi var.
Umudunuzu yitirmeyin.
Ben 38 yasindayim
Bakın benim bir önceki tedavimde 4 yumurta toplandı ve 1 tanesi 3. Güne gitti. Olumsuz sonuçlandı.
Bu tedavide mucize bir şekilde, yada doğru tedaviyle 19 yumurta toplandı. 4 tane 5. Güne gitti, 4 tanesi 6. Güne.
Henüz transfer olmadım, sonuç ne olur bilmiyorum ama Allah'tan umut kesilmiyor.
İnşallah sizin de bu tutar, bundan sonra tedaviye gerek bile kalmaz.
Burda bir konuda arkadaşın sadece 1 yumurtası dollendi, doktor 5. Güne bekleme riskine almadı 3. Gün döndürdü ve hamile kaldı.

Fakat embriyom az ve diğeri de 6. Gün 4bc kalitede olduğu için kaliteli olan 3. Gün embriyosunu riske atmak istemiyorum sanırım. belki direkt transfer etse anne rahmine tutunur bilmiyorum. Eğer öyle olursa doktor iki gün arayla ikisini transfer ederiz dedi durum bu. Kendimi Allaha bıraktım. Hayırlısını diliemekten başka çarem

Benim de 7 yaşında bir çocuğum var. Ancak sonrasında bir aşılamam ve bir kaç gün önce öğrendiğim olumsuz bir transferim oldu. Bu ay tekrar dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. Umarım hepimizinki olumlu olur 🤲🏻

Lütfen umutsuz olmayın, bu hepimize ve sürecimize gerçekten çok daha fazla zarar verir. Kadın ya da erkek şeklinde değerlendirmemeye çalışın lütfen, siz bir çiftsiniz bu durum ikinizin ortak bir sıkıntısı ve kısa zamanda da inşallah üstesinden de geleceksiniz. Bazen doktorlarımızın farkında olmadan sesli düşünmesi bizleri çıkmaza sokabiliyor bu durumu kendisiyle de paylaşınız lütfen (benzer bir şeyi yaşamış ve kendisini uyarmıştım) Bunu içinize atıp dert etmeyin lütfen, o zaman daha iyi hissedeceksiniz 😉
Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alacağız 🙏🏻

Benim de dondurulmuş 3.gün 1 adet yumurtam var, doktorum şansınız çok düşük dediği için 1 tane daha yapabilmek adına tekrar tedaviye başladık. Bu arada opu sonrası iki ay adet göremedim sonrasındaki üç ayı geçmeyen kistim ve doğum kontrol hapı ile tamamladım. En sonunda dün iğne ile boşalttılar içini ve iğnelere başladım. Burada konuşmalara katılan ya da elran başında sessizce okuyan güçlü kadınlar, inşallah nisan ayında çok güzel sonuçlar alacağız🌸🥰🧿

Teşekkür ederim kızlar burada aynı zorlukları ve süreçleri yaşayan insanlarla konuşmak ve dertleşmek iyi geliyor. Aslında doktorun konuşması belki istemeden de olsa beni çok olumsuz etkiledi. Kadın faktörlü demesi beni çok farklı bi duruma soktu psikolojik savaş yaşıyorum kendimle. Eşimin hayatına ipotek koymuş gibi, sanki bütün bunlara ben neden olmuşum gibi.. eskiden evet yine çocuğumuz yoktu ama mutluyduk diyorum bu gerçekle yüzleşmek beni çok sarstı. Kendimi güçlü sanırdım ama değilmişim demekki bu durumda anladım. Dilerim Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bebeklerimizi nasip eder. Ben hiç bu kadar etkileneceğimi düşünmezdim..artık çocuktan ziyade büsbütün yitirdiğim psikolojimi düşünüyorum..

Teşekkür ederim kızlar burada aynı zorlukları ve süreçleri yaşayan insanlarla konuşmak ve dertleşmek iyi geliyor. Aslında doktorun konuşması belki istemeden de olsa beni çok olumsuz etkiledi. Kadın faktörlü demesi beni çok farklı bi duruma soktu psikolojik savaş yaşıyorum kendimle. Eşimin hayatına ipotek koymuş gibi, sanki bütün bunlara ben neden olmuşum gibi.. eskiden evet yine çocuğumuz yoktu ama mutluyduk diyorum bu gerçekle yüzleşmek beni çok sarstı. Kendimi güçlü sanırdım ama değilmişim demekki bu durumda anladım. Dilerim Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bebeklerimizi nasip eder. Ben hiç bu kadar etkileneceğimi düşünmezdim..artık çocuktan ziyade büsbütün yitirdiğim psikolojimi düşünüyorum..
Diğer arkadaşların dediği gibi ümitsizliğe kapılmayın ç. Umarım çok güzel sonuç alırsınız/ hepimiz alırız. Benim 3. Tüp bebek denemem. Maddi manevi çok zor süreç ama bu yoka baş koyduysak başka çaremiz yok. Keşke çoğu kişi gibi kolaylıkla hanile kalsaydık sağlıkla evladımıza kavuşsaydık ama maalesef o kadar şanslı grup içinde değiliz. demekki biraz uğraş vermemiz gerekiyor. İnşallah emeklerimiz karşılığını fazlasıyla alırız bundan sonrası çok iyi olur 🙏 doktorun biri öyle demişti stres yapma eğer bu çocuğu istiyorsan biraz sabır sonunda sana gelecek 🙏🙏🙏

Eşimde de bende de bir sorun gorunmemesine rağmen olmuyor.
Bundan 10 yıl önce kadın doğumda sıra beklerken iki kadin konuşmasında biri diğerine soruyor, kimden dolayı olmuyor diyor, kadında farkeder mi dedi "olmuyor" sonuçta.

Benim eşimin hep sperm değerleri iyi çıkardı, bana şakasına bu ayda mi yapamadin derdi regl olduğumda.

Bundan önceki tüp bebek tedavimde, 4 yumurta toplanmıştı 3 güne 1 tane kaldı. Embriyolog sperm kaynaklı diğerleri ilerlemedi dedi. Şok olduk, eşinde bir problem yoktu değerleri iyidi çünkü. Eşim bundan sonra bana bu şakayı yapmayi da bıraktı.

Yani canım kendinde sorun görme. Sonuca odaklan o yada bu sebepten olmuyor ki bu yoldayız. Rabbim bizi bu yolda siniyor.

Bu tedavimde doktorda sıra beklerken bir bayanla tanıştım, 7. Denemesinde 1 çocuğu, 9. Denemesinde 2. Çocuğu olmuş. Şimdi de 10. Denemesinde 3. Çocuğun kalp atışını duymak için gelmiş.
Vazgeçmemiş, maşallah 3. Çocuğu olacak bu yolda.
Evlendikten sonra evimize bir çatal almadık, hep para biriktirip bu yola harcadık diye anlattı.

Bence kaliteye takılmayın nasip bu işler benimki birinci kalite kalite idi

Eşimde de bende de bir sorun gorunmemesine rağmen olmuyor.
Bundan 10 yıl önce kadın doğumda sıra beklerken iki kadin konuşmasında biri diğerine soruyor, kimden dolayı olmuyor diyor, kadında farkeder mi dedi "olmuyor" sonuçta.

Benim eşimin hep sperm değerleri iyi çıkardı, bana şakasına bu ayda mi yapamadin derdi regl olduğumda.

Bundan önceki tüp bebek tedavimde, 4 yumurta toplanmıştı 3 güne 1 tane kaldı. Embriyolog sperm kaynaklı diğerleri ilerlemedi dedi. Şok olduk, eşinde bir problem yoktu değerleri iyidi çünkü. Eşim bundan sonra bana bu şakayı yapmayi da bıraktı.

Yani canım kendinde sorun görme. Sonuca odaklan o yada bu sebepten olmuyor ki bu yoldayız. Rabbim bizi bu yolda siniyor.

Bu tedavimde doktorda sıra beklerken bir bayanla tanıştım, 7. Denemesinde 1 çocuğu, 9. Denemesinde 2. Çocuğu olmuş. Şimdi de 10. Denemesinde 3. Çocuğun kalp atışını duymak için gelmiş.
Vazgeçmemiş, maşallah 3. Çocuğu olacak bu yolda.
Evlendikten sonra evimize bir çatal almadık, hep para biriktirip bu yola harcadık diye anlattı.

Haklısın bu da bizim sınavımız demekki. Eşim bişey demiyor hep yanımda ve kendini yıpratıyorsun diyor ama eminim o da içten içe çocuk çok istiyor. Artık Allah a teslim oldum. Mevlam neylerse vardıe bi hayır. Bayram öncesi transfer yapılacağı söylendi bakalım.

Back