• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Bende bugün kontrole gittim başka bir doktora. Herhangi bir kist oluşmadığını söyledi. İlk reglimide oldum. Şimdi hazırlıklar başladı benim için 🥳🥳🥳 inşallah çok güzel sonuçlar alalım. 🙏 Doktorumla transferi henüz planlamadık nasıl olacağı konusunda. İlaçlı transfer mi doğal silkus mu? Hangi ilaçlar kullanılacak vs. Bu sebeple bende omega 3 folik asit başlamayı düşünüyorum. Hergün düzenli yürüyüş-spor yapmayı planlıyorum 🙏 yarın başlıyorum sağlıklı beslenmeye. Hatta diyetisyen eşliğinde mi hazırlansam diye düşünmedim değil. Sizleri haberdar ederim. 🙏

Ben opu sonrası 7 gün tarlusal hap kullandım
Kullanmama kararı aldım. Çünkü doktor istersen dedi. Kist oluşmadığı için kullanmayayım diye düşündüm. Umarım regli gecikmez. Çünkü opu sonrası regli düzensizliği yaşanabiliyormuş. İnşallah her şey yolunda gider 🙏

Kullanmama kararı aldım. Çünkü doktor istersen dedi. Kist oluşmadığı için kullanmayayım diye düşündüm. Umarım regli gecikmez. Çünkü opu sonrası regli düzensizliği yaşanabiliyormuş. İnşallah her şey yolunda gider 🙏
Ben 6 gün erken oldum opu sonrası.

Bana kullan dedi doktor regli tarihime 3 gün varken normalde erken olmuştum, şimdi 2.reglimi bekliyorumm

Benimde Pazartesi günü opu olacak çok heyecanlıyım ama çok ağrılarım var kasıklarda ilk denememiz normal mi sizlerde de oldu mu

merhaba iki transferde pozitif görmüş biri olarak söyleyebilirim ki Şekerden uzak durun. insülin direnci tutunmaya engel. beslenme de kepekli ekmek tercih edin ki sindirim sisteminiz aktif olsun (ilaçlar yüzünden kabız oluyorsunuz) bol su için, olgunlaşmamış muz, ceviz, badem, fındık, kuru üzüm ve incir turuncu sebze ve meyveler (özellikle havuç) tüketin. ama en önemli konulardan biri nohut tüketmek (nohut rahimi destekliyormuş) size verilen ilaçları her zaman aynı saatte içmeye özen gösterin. Bunlar transfer öncesi de sonrası da yapmanız gereken şeyler VEEE YÜRÜYÜŞ YAPIN.
Seker konusunda katılıyorum sana bende insulin dirençi sinirdaydi glifor kilo vererek duzeltmistim opudan sonra doktorum gliforu bırak dedi 5 gün embriyosu hiç bir sorun olmamasına rağmen negatif oldu bence insülin çok etkisi var tutunup tutunması dan

Back