Ben opu sonrası 7 gün tarlusal hap kullandımopu sonrası ilk regli ile birlikte doğum kontrol hapı kullandınız mı? Doktorunuz önerdi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben opu sonrası 7 gün tarlusal hap kullandımopu sonrası ilk regli ile birlikte doğum kontrol hapı kullandınız mı? Doktorunuz önerdi mi?
Kullanmama kararı aldım. Çünkü doktor istersen dedi. Kist oluşmadığı için kullanmayayım diye düşündüm. Umarım regli gecikmez. Çünkü opu sonrası regli düzensizliği yaşanabiliyormuş. İnşallah her şey yolunda giderBen opu sonrası 7 gün tarlusal hap kullandım
Ve sanırım lekeleniyorum doktor günü tutturmuşBende regli dönemi gelmeden tedavi oldum. Kişisel tedavi denilen bu zaten. En uygun doğru zamanda tedaviye başlamak gerekiyor…
Anlıyorum bakalım bende az önce leke oldu adet başlıyor sanırım iğnemin de ilk günü çok heyecanlıyımBende regli dönemi gelmeden tedavi oldum. Kişisel tedavi denilen bu zaten. En uygun doğru zamanda tedaviye başlamak gerekiyor…
Pazartesi bittiDogum kontrol hapı kaçıncı gundesin?
hadi hayırlısı bende de öyle olmuştu. Umarım güzel sonuçlar alırsınızAnlıyorum bakalım bende az önce leke oldu adet başlıyor sanırım iğnemin de ilk günü çok heyecanlıyım
Ben 6 gün erken oldum opu sonrası.Kullanmama kararı aldım. Çünkü doktor istersen dedi. Kist oluşmadığı için kullanmayayım diye düşündüm. Umarım regli gecikmez. Çünkü opu sonrası regli düzensizliği yaşanabiliyormuş. İnşallah her şey yolunda gider
Ben 2. De olacağım canım. 1. Geçti. 2.yi bekliyorumKızlar bu ay yumurta toplamam oldu opudan sonramı olan addetde transfere başlıyacaksınız ?
Bana kullan dedi doktor regli tarihime 3 gün varken normalde erken olmuştum, şimdi 2.reglimi bekliyorummKullanmama kararı aldım. Çünkü doktor istersen dedi. Kist oluşmadığı için kullanmayayım diye düşündüm. Umarım regli gecikmez. Çünkü opu sonrası regli düzensizliği yaşanabiliyormuş. İnşallah her şey yolunda gider
İnş amin aminhadi hayırlısı bende de öyle olmuştu. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Sizin son durum nehadi hayırlısı bende de öyle olmuştu. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Ve iğnenin ilk günü adet oldun doktor biliyormuş demekkiAdetli değilken nasıl yumurta buyutmeye başlamış
Benimde Pazartesi günü opu olacak çok heyecanlıyım ama çok ağrılarım var kasıklarda ilk denememiz normal mi sizlerde de oldu mu
7 yumurta göründü büyüklük ideal dediler ama önemli olan kalitesiymiş tabi inşallah her şey güzel olur hepimiz içinCanım yumurtaların büyüdüğü içindir.
Kaç yumurta görünüyordu ?
İnşallah canım.7 yumurta göründü büyüklük ideal dediler ama önemli olan kalitesiymiş tabi inşallah her şey güzel olur hepimiz için
Seker konusunda katılıyorum sana bende insulin dirençi sinirdaydi glifor kilo vererek duzeltmistim opudan sonra doktorum gliforu bırak dedi 5 gün embriyosu hiç bir sorun olmamasına rağmen negatif oldu bence insülin çok etkisi var tutunup tutunması danmerhaba iki transferde pozitif görmüş biri olarak söyleyebilirim ki Şekerden uzak durun. insülin direnci tutunmaya engel. beslenme de kepekli ekmek tercih edin ki sindirim sisteminiz aktif olsun (ilaçlar yüzünden kabız oluyorsunuz) bol su için, olgunlaşmamış muz, ceviz, badem, fındık, kuru üzüm ve incir turuncu sebze ve meyveler (özellikle havuç) tüketin. ama en önemli konulardan biri nohut tüketmek (nohut rahimi destekliyormuş) size verilen ilaçları her zaman aynı saatte içmeye özen gösterin. Bunlar transfer öncesi de sonrası da yapmanız gereken şeyler VEEE YÜRÜYÜŞ YAPIN.
Bence kaliteye takılmayın nasip bu işler benimki birinci kalite kalite idi tutmadi7 yumurta göründü büyüklük ideal dediler ama önemli olan kalitesiymiş tabi inşallah her şey güzel olur hepimiz için