- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 31
Bana da kist için verdi bir ay onu bekledim yarın başlıyoruz kist erimiştir değil mi daha beklememOpudan önce kullandım canım.
Kist vardı onu temizlemek için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da kist için verdi bir ay onu bekledim yarın başlıyoruz kist erimiştir değil mi daha beklememOpudan önce kullandım canım.
Kist vardı onu temizlemek için.
Erimiştir inşallah.Bana da kist için verdi bir ay onu bekledim yarın başlıyoruz kist erimiştir değil mi daha beklemem
Erimiştir inşallah.Bana da kist için verdi bir ay onu bekledim yarın başlıyoruz kist erimiştir değil mi daha beklemem
Sizin dondurulmuş embriyo var mıydı ?Beslenme konularını çok fazla araştırdım ve doktorumla da konuştuk. Yumurta kalitesi için değişkenler çok kısıtlı, sperm kalitesini artırmak daha kolay dedi doktor. Antioksidan, gıda takviyeleri vs… Kadınlarda belirgin bir artışa sebep olmuyor. Sigara ve alkolün ciddi zararı var tabi, o ayrı. Kesinlikle bırakmak gerekiyor. Çok kötü beslenmedikçe yumurta kalitesinde düşüş olmuyor, sağlıklı beslenmekte fayda var tabi.
İnşAllah bu arada bu gun 3 gun 4 tane embrıyom devam edıyo 5 cı gunu beklıycez inşAllah devam ederlerİnşallah hepimiz güzel haberler paylaşalım. Kimsenin gönlü buruk olmasın elbirliği ile tamamlayacağız inşallah seneye bu zamanlar bebişlerimiz hakkında konu açarız
Evet gittim bugün erimiş başladık hayırlısıylaErimiştir inşallah.
Doğum kontrol hapı kullananların genelde eriyor
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumİnşAllah bu arada bu gun 3 gun 4 tane embrıyom devam edıyo 5 cı gunu beklıycez inşAllah devam ederler
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alalımEvet gittim bugün erimiş başladık hayırlısıyla
Hayırlı olsun. Kaç yumurta göründü ?Evet gittim bugün erimiş başladık hayırlısıyla
Amin inşHayırlı olsun güzel sonuçlar alalım
Sağolun vallahi geçen gittiğimde üç yumurta bir kist gördü hapı bitirdim bugün gittim fakat adetli değildim alttan baktı hadi başlıyoruz dedi yumurta saymadı gonal f yazdı 300 lük beş gün kullanıp gidicem adetli değilim yaniHayırlı olsun. Kaç yumurta göründü ?
Ben regli olmadım. Tedavi gördüğüm hastane ile Uzak yerdeyim. Doktor ilk reglin ile birlikte kullan dedi. Kist oluşup oluşmadığını bilmiyorum. Bu yüzden sormak istedim acaba herkes kullanıyor mu? Yoksa sadece kist olanlar mı kullanıyor.Evet gittim bugün erimiş başladık hayırlısıyla
Adetli değilken nasıl yumurta buyutmeye başlamışSağolun vallahi geçen gittiğimde üç yumurta bir kist gördü hapı bitirdim bugün gittim fakat adetli değildim alttan baktı hadi başlıyoruz dedi yumurta saymadı gonal f yazdı 300 lük beş gün kullanıp gidicem adetli değilim yani
Garantiye almak istemiştir belki kist olmasın diyeBen regli olmadım. Tedavi gördüğüm hastane ile Uzak yerdeyim. Doktor ilk reglin ile birlikte kullan dedi. Kist oluşup oluşmadığını bilmiyorum. Bu yüzden sormak istedim acaba herkes kullanıyor mu? Yoksa sadece kist olanlar mı kullanıyor.
Aslında bende onu anlamadım doğum kontrol hapı kullanıldığı için adet beklemeye gerek yok dedi asistanı bende anlamadımAdetli değilken nasıl yumurta buyutmeye başlamış
Dogum kontrol hapı kaçıncı gundesin?Aslında bende onu anlamadım doğum kontrol hapı kullanıldığı için adet beklemeye gerek yok dedi asistanı bende anlamadım
Bende regli dönemi gelmeden tedavi oldum. Kişisel tedavi denilen bu zaten. En uygun doğru zamanda tedaviye başlamak gerekiyor…Sağolun vallahi geçen gittiğimde üç yumurta bir kist gördü hapı bitirdim bugün gittim fakat adetli değildim alttan baktı hadi başlıyoruz dedi yumurta saymadı gonal f yazdı 300 lük beş gün kullanıp gidicem adetli değilim yani
Canim sürecin hayırlı olsun.Merhabalar, ben de herhangi bir sıkıntı çıkmadığı taktirde Nisan ayında transfer olacaklardanım. İlk transferim olacak inşallah tutar tabi.. Pgt li embriyo transfer edilecek 2 tane var ama doktorum ve biz bünyemin kaldırmayacağı düşünerek tek embriyo transferi yapılacak. Önümüzdeki hafta regli bekliyoruz tedavi için..