2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ne şekerim bakıldi ne tansiyon, ne kilo sordular ultrasona gir çık bu kadar niye öyle ki
Kuzum beni tartıyor her gittiğimde şekere kanda bakmışlardı. Aşırı kilo aldım belki o yüzden. 70 oldum 2 ayda 10 kilo aldım. Normal gözüküyorsan bakmıyordur belki. Bir sor istersen gittiğinde. Tansiyon ölçmediler ama evde ölçüp ben söylüyorum çok düşük olduğunu. Normal diyor

Benim ne şekerim bakıldi ne tansiyon, ne kilo sordular ultrasona gir çık bu kadar niye öyle ki
Tansiyon takibinizi mutlaka ara ara yapın. Ben genelde anneme gittikçe bakıyorum evde alet yok. Şeker yüklemesi vaktimiz gelmedi sanırım hala. Benim doktorumda takviye konusunda hiç bilgi vermiyo, kendim araştırıp buluyorum.

Tansiyon takibinizi mutlaka ara ara yapın. Ben genelde anneme gittikçe bakıyorum evde alet yok. Şeker yüklemesi vaktimiz gelmedi sanırım hala. Benim doktorumda takviye konusunda hiç bilgi vermiyo, kendim araştırıp buluyorum.
Yüksek olduğunda problem oluyor diye biliyorum. Düşük olunca üstünde durmadılar benim. Takviye olarak ne kullanıyorsunuz

Yüksek olduğunda problem oluyor diye biliyorum. Düşük olunca üstünde durmadılar benim. Takviye olarak ne kullanıyorsunuz
Tabi yüksek tansiyon sıkıntı, protein kaçağı var mı diye bakıyorlar o zaman ona göre ilerliyorlar. Oncean mummy, b12 metilkobalamin formunda alımı daha rahat olduğundan ocean b12 sprey formu ve ferifer demir kullanıyorum şuan. Pazartesi komtrolde d vitamini, kalsiyum kullanmam gerekiyor mu ekstra omega3 almam lazım mı diye sorucam.

Tabi yüksek tansiyon sıkıntı, protein kaçağı var mı diye bakıyorlar o zaman ona göre ilerliyorlar. Oncean mummy, b12 metilkobalamin formunda alımı daha rahat olduğundan ocean b12 sprey formu ve ferifer demir kullanıyorum şuan. Pazartesi komtrolde d vitamini, kalsiyum kullanmam gerekiyor mu ekstra omega3 almam lazım mı diye sorucam.
Ben de kendim aldım pregnacare kullanıyorum. Sonra doktor ocean d vit ve magnezyum önerdi onları kullanıyorum. Kuruyemiş, kırmızı et, balık, yumurta yiyemiyorum. Umarım yerini dolduruyordur. Pzts kontrolüm var ben de sorayım omega3

Ben de kendim aldım pregnacare kullanıyorum. Sonra doktor ocean d vit ve magnezyum önerdi onları kullanıyorum. Kuruyemiş, kırmızı et, balık, yumurta yiyemiyorum. Umarım yerini dolduruyordur. Pzts kontrolüm var ben de sorayım omega3
Yumurtayı bende ne kadar zorlasam da yiyemedim. Balık sevmem normalde ama hafta da 1 yemeye çalışıyorum.

Yumurtayı bende ne kadar zorlasam da yiyemedim. Balık sevmem normalde ama hafta da 1 yemeye çalışıyorum.
Ton balığı yiyebildim sadece. Ona da neye baksam o zararlı bu zararlı. Salata bile yiyemiyorum içim almıyor. Ne yapacağımı sapıttım artık hamur yiye yiye hamur gibi oldum.

İndirim haberi için geldim. Amazon uygulaması üstünden 300TL lik alışverişe sepette 120TL indirim tanımlanıyormuş bilginize kızlar.

Hareket hisseden var mı kızlar bebişte. Ben ağrıdan ayırt edemiyorum oluyorsa bile
14. haftadayım his mis yok bende tatlım. ilk bi aralar oluyor gibi mi diyordum baktım bebek hep sağda ultrasonda, benim his solda. o da kas seğirmesi falandı muhtemelen

14. haftadayım his mis yok bende tatlım. ilk bi aralar oluyor gibi mi diyordum baktım bebek hep sağda ultrasonda, benim his solda. o da kas seğirmesi falandı muhtemelen
17.haftadayım ağrım çok zaten hangisi hareket bilemem. Ben bir yazdım buraya hissediyorum diye. Kızlar gazdır dedi yıkıldım 😂

Bayılıyorum bu uygulamaya tasviyedir. Gün gün neler yaşadığıma dair öneriler makaleler yayınlıyor. “Hamilelik+ “ Başka uygulamalar kullanan var mı ☺️
IMG_9191.jpeg

Ton balığı yiyebildim sadece. Ona da neye baksam o zararlı bu zararlı. Salata bile yiyemiyorum içim almıyor. Ne yapacağımı sapıttım artık hamur yiye yiye hamur gibi oldum.
Öyle malesef.. tabiki dikkat ediyorum ama kola istedi canım içtim az miktar, ne bileyim pizza yedim gibi.. umarım bu haftalardan itibaren siz de dilediğinizi yiyebilirsiniz, ben bulantı vs. Yaşamadım ama çevremde yaşayan arkadaşlarımın ne kadar zorlandığını gördüm

Meine Sterne Meine Sterne kesinlikle katılıyorum. Doğumun da çok rahat olacak son ayların da çok rahat geçecek bence bu sayede. Bebeğe gelince de kuruyemiş vitamin alamayınca bir sıkıntı olsaydı yoksul ailelerden başarılı insan çıkmazdı. Bir şekilde alıyor onlar besin
Ben bir kilo almışım o da bebek, su, rahim büyüdü diye sanırım. Ama bende hamilelik şekeri de var zaten insanın keyfi yiyebilecegi her sey yasak ve yemeye iznim olan şeyleri de cok az yiyorum istahsizliktan. Kilo almamak biraz da ondan. Çok da vitaminsiz kalmak istemiyorum ama işte insanın her şeyi dert edinesi geliyor sizinlerin de bildiğiz gibi annisler 😅

Gunaydin arkadaşlar, tavsiyenize ihtiyacım var. Benim hic iştahım yok ve bu neredeyse 12. Haftadır hatta belki daha uzundur böyle. Şu an 17. Haftadayim. İçimden hiçbir şey yemek gelmiyor, mide bulantisi var hala ama cok cok azaldı yani yemek görünce midem bulanmiyor ama bir tiksinti var yani o gördüğüm seyi yeme düşüncesini bile sevmiyorum. Sadece kahvaltı yapabiliyorum, onu da cidden iyi yapıyorum: tam tahıl ekmek, peynir, yumurta, avokado bazen, zeytin, fındık, badem, ceviz, domates, salatalık ve bir porsiyon meyve yani kahvalti mükellef ama gün sonrası ne kadar aç olsam da hiçbir şekilde yemek yemek istemiyorum. Ebeme iki hafta önce söyledim, hamilelikten oluyor bazısı çok yer bazısı kesilir yemekten, bebeğe bir şey olmaz açlık orucu yapmadığın sürece dedi ama ben eskisi gibi yemek yemek istiyorum ki çok sağlıklı ve şevkle yiyen biriydim. Napabilirim?
Canım ben de senin gibiyim ilk üç ay tost yiyebildim sadece kıyma hastası olan ben et yiyemiyorum şuan üç ay bitti şimdi sıkmaya sardım sabah akşam sıkma yiyorum deli gibi canım peynir zeytin çekiyor günün geri kalanı yok bende de ama ben takmıyorum Dr bebeğin sağlıklı dediği sürece sorun yok sende takma canım geçici bir süre bu gebelik sonra herşey yoluna giriyor....

sağlıklı görünüyorsundur, bir şikayetin olmamıştır, takibe alacak bir şey olabileceği akıllarına gelmemiştir maalesef çok az insan işini layıkiyle yapıyor. sen bir daha gittiğinde tansiyonuma kiloma şekerime bakar mısınız, ilerleyen aylar için referans olsun istiyorum dersin.

Ben bir kilo almışım o da bebek, su, rahim büyüdü diye sanırım. Ama bende hamilelik şekeri de var zaten insanın keyfi yiyebilecegi her sey yasak ve yemeye iznim olan şeyleri de cok az yiyorum istahsizliktan. Kilo almamak biraz da ondan. Çok da vitaminsiz kalmak istemiyorum ama işte insanın her şeyi dert edinesi geliyor sizinlerin de bildiğiz gibi annisler 😅
iştahının kapalı olması hayırlısı bence, sen değil miydin pötibörün içine çilekli puding koyup yiyen hıııııığ? :KK70:
şaka bi yana instagramda sağlıklı tarifler yapan, daha bütüncül beslenmeyi destekleyen bir kadın var uzun süredir takip ettiğim. yemek konusunda benim ufkumu çok açan bir hesaptıı, düşük glisemik indeksli genelde verdiği tarifler. yemek yapmaya üşenmiyorsan belki görüp canının çektiği bir şey olur iştahın düzelir bir bak istersen - semaozpekmezci

Back