2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar park yatak ve bebek arabasıni aldım dedim ya kutularından çıkarıp bi kuralım dedik ikisini de demez olaydık 😅😅 her yerim ağrıdı şu an oturup ağlayacaktım en sonunda 🤣 kurduk ama ufak tefek problemler var artık bıraktık öylece toplamaya da derman kalmadı valla eşim bırakalım diye yalvarır gözlerle bakıyor yarın toplar umarım bin tane parçası var tam sinir krizi gecirmelik 😅😅
Yaa ahaha bizde dolabını ve şifonyerini aldık ama öldük kurana kadar ama pes etmedik 😂 sonuç mük oldu 😂sizde kurun sonra oturup karşısına ağlamak çok zevkli oluyor 😂😂😂

Kızlar bu arada süt alıp yoğurdu kendim yapmak istiyorum ama sanırım gebelikte sadece pastörize süt ve süt ürünleri kullanılmalıymış. Yoğurdu kendi yapan var mı nasıl yapıyor
Canım ben kendim mayalıyorum hergünde bir kase yemeye dikkat ediyorum.
Acaba yanlış mı yapıyorum ya bilemedim 😶

Bayılıyorum bu uygulamaya tasviyedir. Gün gün neler yaşadığıma dair öneriler makaleler yayınlıyor. “Hamilelik+ “ Başka uygulamalar kullanan var mı ☺️Eki Görüntüle 3328192
Bende 3 tane uygulama kullanıyorum kuzum😂😂😂 ama içlerinden en iyisi happy mom 😂 hergün bebişim ve benm hakkımda şeyler yazıyor 😍 şimdi senin bu uygulamayı da indiriyorum 😂

Canım ben de senin gibiyim ilk üç ay tost yiyebildim sadece kıyma hastası olan ben et yiyemiyorum şuan üç ay bitti şimdi sıkmaya sardım sabah akşam sıkma yiyorum deli gibi canım peynir zeytin çekiyor günün geri kalanı yok bende de ama ben takmıyorum Dr bebeğin sağlıklı dediği sürece sorun yok sende takma canım geçici bir süre bu gebelik sonra herşey yoluna giriyor....
Adanalı mısın Mersin mi 😁

Canım ben kendim mayalıyorum hergünde bir kase yemeye dikkat ediyorum.
Acaba yanlış mı yapıyorum ya bilemedim 😶
Ben ne olur ne olmaz kendi yaptığım hiçbir şeyi yemiyorum(konserve,yoğurt) beceremem diye ama instada ballerinafarm takip ediyorum bırak yoğurdu tereyağına peynirine kadar kendi yapıyor, olsa 7 çocuğuna olurdu bence😁

Ben ne olur ne olmaz kendi yaptığım hiçbir şeyi yemiyorum(konserve,yoğurt) beceremem diye ama instada ballerinafarm takip ediyorum bırak yoğurdu tereyağına peynirine kadar kendi yapıyor, olsa 7 çocuğuna olurdu bence😁
Yaaa 😂 onlara birşey olmuyorsa banada birşey olmaz (dipçik gibiyim hamileliğimde beri)😂😂 😂 ne bileyim zaten herşeye dikkat ediyoruz birde laktozlu laktozsuz onla uğraşamam 😂 kendim mayalayıp yemeye devamke o zman

Yaaa 😂 onlara birşey olmuyorsa banada birşey olmaz (dipçik gibiyim hamileliğimde beri)😂😂 😂 ne bileyim zaten herşeye dikkat ediyoruz birde laktozlu laktozsuz onla uğraşamam 😂 kendim mayalayıp yemeye devamke o zman
Maşallah maşallah aynen öyle ya atalarımız nasıl doğurmuş çatır çatır boşver 😂

eveeet kızlar 14+5’ten selamlar doktor erkeğe benziyo dedi eklediğim fotoğraflardan birinde de net erkek gibi duruyo ama kordon da olabilirmiş 😂😂 çocuum içerde çok mu sıkışmış bana mı öyle mi geliyo?

Eklentiler

• IMG_4749.jpeg
    IMG_4749.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_4750.jpeg
    IMG_4750.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 59
eveeet kızlar 14+5’ten selamlar doktor erkeğe benziyo dedi eklediğim fotoğraflardan birinde de net erkek gibi duruyo ama kordon da olabilirmiş 😂😂 çocuum içerde çok mu sıkışmış bana mı öyle mi geliyo?
Yok yok 14. haftada böyle gibi görünüyo, endişelenmeyin. Ben geçen hafta (17) kontrolde çocuğun kesesi çok mu küçük sıkışmış 😱😱😱 falan diye evhamlanayazdım, doktor dedi ki ne kesesi ya kese mi kaldı bütün her yer onun görmüyo musun 😂 dedim ne bilem hayatımda hiç ultrasonda çocuk gelişimi mi gördüm hayret 😅

Back