- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce bir gebe hikaye atmış orada gördüm, eğer sütü aldiginiz yere güveniyorsanız için, ama mahalleye gelip süt dağıtan biriyse almayın çünkü çeşit çeşit tüm inekleri sağıp karışık dağıtıyorlar dediKızlar bu arada süt alıp yoğurdu kendim yapmak istiyorum ama sanırım gebelikte sadece pastörize süt ve süt ürünleri kullanılmalıymış. Yoğurdu kendi yapan var mı nasıl yapıyor
Bugün bir marketin önünden geçerken görmüştüm günlük süt geliyormuş güvenilir mi bilemedim. Tüh üzüldüm şimdi. Market yoğurtları çok yapay geliyor, seviyorum da yoğurt yemeyi şu aralarAz önce bir gebe hikaye atmış orada gördüm, eğer sütü aldiginiz yere güveniyorsanız için, ama mahalleye gelip süt dağıtan biriyse almayın çünkü çeşit çeşit tüm inekleri sağıp karışık dağıtıyorlar dedi
Ben kendim yapıyorum. Tire sütün organik pastörize sütünü aldım cam şişede. Onunla yaptım. Migrosta var. Orvitalin de var. Ben bu pestisit sebebiyle hamilelikte organik pazara gidip alıyorum çoğu şeyi, daha pahalı ama içime öyle siniyor. Daha az alıyorum, mevsiminde oluyor.Kızlar bu arada süt alıp yoğurdu kendim yapmak istiyorum ama sanırım gebelikte sadece pastörize süt ve süt ürünleri kullanılmalıymış. Yoğurdu kendi yapan var mı nasıl yapıyor
Evet çoğu şeyi bende organik almaya çalışıyorum. Olsun her şey bebişlerimiz içinBen kendim yapıyorum. Tire sütün organik pastörize sütünü aldım cam şişede. Onunla yaptım. Migrosta var. Orvitalin de var. Ben bu pestisit sebebiyle hamilelikte organik pazara gidip alıyorum çoğu şeyi, daha pahalı ama içime öyle siniyor. Daha az alıyorum, mevsiminde oluyor.
Evet evet oluyor. Mayası önemli. Ben mayayı elta adanın organik yoğurdundan aldım, pazardan almıştım pınarın da var. Sonra kendi yaptığımdan maya alıp devam ettim hep. Ben eski usul yapıyorum. Parmağımı soktuğumda yanmayacak ama sıcak olacak bir derecedeyken, bir kaşık yoğurt ve biraz sütü karıştırıyorum bir kasede, sonra onu bütün süte dökül, bir gece sarıyorum battaniyeye baya eski usul. 1 gün de hiç bozmadan buzdolabında bekletiyorum, oluyor güzel. Sıcakken mayalanırsa ekşi oluyor, soğukken mayalanırsa tutmuyor. 43-45 derecede yoğurt mayasını eklemek lazım. Ondan mutfak derecesi alcam ben de, nasılsa çok yapıcak artık diye. Aynen, bebişlerr her şey feda olsun, canımız onlarEvet çoğu şeyi bende organik almaya çalışıyorum. Olsun her şey bebişlerimiz için
Yarın bakacağım hemen Migros’a, çok teşekkür ederim. Peki kıvam olarak ev yoğurtları gibi mi oluyor yine
Yarın deneyeceğim hemen yakındaki Migros’ta bulurum inşallahEvet evet oluyor. Mayası önemli. Ben mayayı elta adanın organik yoğurdundan aldım, pazardan almıştım pınarın da var. Sonra kendi yaptığımdan maya alıp devam ettim hep. Ben eski usul yapıyorum. Parmağımı soktuğumda yanmayacak ama sıcak olacak bir derecedeyken, bir kaşık yoğurt ve biraz sütü karıştırıyorum bir kasede, sonra onu bütün süte dökül, bir gece sarıyorum battaniyeye baya eski usul. 1 gün de hiç bozmadan buzdolabında bekletiyorum, oluyor güzel. Sıcakken mayalanırsa ekşi oluyor, soğukken mayalanırsa tutmuyor. 43-45 derecede yoğurt mayasını eklemek lazım. Ondan mutfak derecesi alcam ben de, nasılsa çok yapıcak artık diye. Aynen, bebişlerr her şey feda olsun, canımız onlar
Bende pek yapmamıştım, deneye yanıla alıştım. Biri ekşi oldu, ayran yaptım tuzlu, keke koydum yendi öyle arada kazalar oluyor tabi Bol şans, birkaç denenede güzel olur. Fırında yapan var, makinası da varmış.Yarın deneyeceğim hemen yakındaki Migros’ta bulurum inşallah
Bende sadece anlattığınız gibi biliyorum Allah var daha hiç yapmadım kendim ama bakalım tutar inşallah
Canım hevesli ve heyecanlı oldugun için tabiki ufak tefek şeyler alabilirsin ama yine de herşeyi için acele etme derim acı tecrübe ile sabittir yaşadıklarım sağlıkla alasın kucağına insarkadaşlar 18 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasona girdim cinsiyet felan da tam olarak kesinleşti. sizce alışverişe başlamalı mıyım yoksa biraz daha mı beklemeliyim? annem sürekli biraz daha bekle diyor bende çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum :d
Ben kendim yapıyorum canım normal inek sütü alıp kaynatiyorum ev yoğurdu mayasindan koyuyorum içine ev yoğurdu yiyorum bide ilk üç ay pastörize süt içtim şimdi hazir içim süt içiyorum.Kızlar bu arada süt alıp yoğurdu kendim yapmak istiyorum ama sanırım gebelikte sadece pastörize süt ve süt ürünleri kullanılmalıymış. Yoğurdu kendi yapan var mı nasıl yapıyor
Hey gidi oglumda 860 liraya almistimTeşekkürler sipariş verdim kampanyalı fiyat buldum 6089 Tl ye geldi.
Güzel kalbini öperim inşallah canımAy okuyunca kendim almış gibi sevindim gerçekten. İnşallah bize de denk gelir böyle güzel fırsatlar
Elbet alınacaktı bundan sonra önemli olan yeni modellere bakıp keşke bunu alsaydım dememek o daha önemliSende ben gibi erkenden alanlardansin bugün bende aldım
Canım gönül ister bir ay kala hepsini toplu alalım garanti olsun ama şuan 10k olan bebek arabası şubatta 15k olacak.Ben indirimde gördüğümü kaçırmıyorum. Bir şey oldu olacak diye de hayat geçmez. Doğunca da almamak lazım o zaman garanti olsun gün gün alırız. Geçen bebek odası bakmaya gittik 3 ay sonra teslim edebiliyoruz dediler. Bence tamamen durumuna bağlıarkadaşlar 18 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasona girdim cinsiyet felan da tam olarak kesinleşti. sizce alışverişe başlamalı mıyım yoksa biraz daha mı beklemeliyim? annem sürekli biraz daha bekle diyor bende çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum :d
Doğru valla çocuk kendinde değil daha. Çok kirleniyormuş elin illa gider koy kenara dursunAy benim yegenlerim var ama hepsi kız pembe pembe şeyleri gönderdiler hep, diyorum benim oğlum olacak, nerden bilecek 1 aylık bebek pembe giydiğini biseu olmaz renklerin cinsiyeti mi olurmuş hiç diye diye bugünlere geldim, Rabbım sınıyor beni
Canım eşimin arabasında cybex var kendi arabamda besafe iziturn var 360 derece dönen. Besafe döneni bebek için kullanacağım eşimin arabasındaki cybexi ilk oğlum için. Yeni olarak sadece cybex anakucağı alacağım. İlkinde besafe anakucağı almıştım ama ihtiyacı olan birine vermiştim.strudel Peki sen oto koltuğu işini ne yapacaksın, bir tane daha mı alacaksın?
Ya bende de 2 tane vardı hangi akılla birini sattım bilmiyorum hiç düşünemedim Ben de şimdi diyorum acaba yükseltici mi alsam, yine aynı koltuğumuzu mu alsamCanım eşimin arabasında cybex var kendi arabamda besafe iziturn var 360 derece dönen. Besafe döneni bebek için kullanacağım eşimin arabasındaki cybexi ilk oğlum için. Yeni olarak sadece cybex anakucağı alacağım. İlkinde besafe anakucağı almıştım ama ihtiyacı olan birine vermiştim.
Weewell yoğurt makinesi ek gıda da hamileliktede sağ kolumdu ölçüsü sıcaklığı ayarı var hatırladığımda yazarım bittikçe yapıyordum. Küçük kapları var cam pratik oluyordu. Kıvamıda çok güzel oluyordu. Ben süt olarak cam şişe organik süt kullanıyordum. Tire,elta ada gibi. Maya olarak activia probiyotik sade. Bu şekilde baya 6 aydan 2 yaşına kadar gitti. Şimdi yeniden başlayacağım yapmaya hatta. Yine yoğurda sardı oğlum hiç inek sütü vermediğim için yoğurt yemesi çok önemli.Kızlar bu arada süt alıp yoğurdu kendim yapmak istiyorum ama sanırım gebelikte sadece pastörize süt ve süt ürünleri kullanılmalıymış. Yoğurdu kendi yapan var mı nasıl yapıyor
Bilmediğimden soruyorum, kendi yaptığım bizim yediğimiz yoğurdu yiyemez mi çocuk? Bebişe küçük kavanozlara koysam ayrı olmaz mı meselaWeewell yoğurt makinesi ek gıda da hamileliktede sağ kolumdu ölçüsü sıcaklığı ayarı var hatırladığımda yazarım bittikçe yapıyordum. Küçük kapları var cam pratik oluyordu. Kıvamıda çok güzel oluyordu. Ben süt olarak cam şişe organik süt kullanıyordum. Tire,elta ada gibi. Maya olarak activia probiyotik sade. Bu şekilde baya 6 aydan 2 yaşına kadar gitti. Şimdi yeniden başlayacağım yapmaya hatta. Yine yoğurda sardı oğlum hiç inek sütü vermediğim için yoğurt yemesi çok önemli.
En sağlıklısı ev yapımı oluyor haliyle.