- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Yörükler nerede sıkma oradaOsmaniye =sıkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yörükler nerede sıkma oradaOsmaniye =sıkma
AdanaAdanalı mısın Mersin mi
hahaha hayırlı olsun canım benim bi dahaki aya da dolabını alacam inşallah onu direk mağazadan almayı düşünüyorum ya gelip kursunlar sen nerden aldın ne kadara aldınYaa ahaha bizde dolabını ve şifonyerini aldık ama öldük kurana kadar ama pes etmedik sonuç mük oldu sizde kurun sonra oturup karşısına ağlamak çok zevkli oluyor
Ay bir Bursalı daha canım sen kime gidiyorsun doktora daha önce demiş mıydın farketmemişim @tuveri biliyorum bi BursalıAmma bizim oralı var burada. ben de bursada yaşayan adanalı hamişim
Burda mısın peki canım, ben de Adana’da oturuyorum Detaylı ultrason için Adanalı arıyordum
Cok guzel soruGızlar, gardaşlarım, tecrübeli analar size yine bir sorum var. Bebek arabasına ilk altı ay ana kucağı takmak için adaptör alıyoruz ya, bu adaptörler bütün ana kucaklarına uyuyor mu? Ya da şöyle ters sorayım adaptör arabaya göre mi alınıyor, ana kucağına göre mi? Hadi bakalım…
Ben de yüklük gibi bisi yaptırcam boydan boya su kalıtelı mutfak dolabımdan son 2 kısmını bebişe dolap olarak çizcem daha mantıklı bence tabi daha pahalı olcak ama neyse:)hahaha hayırlı olsun canım benim bi dahaki aya da dolabını alacam inşallah onu direk mağazadan almayı düşünüyorum ya gelip kursunlar sen nerden aldın ne kadara aldın
Arabaya göre adaptör, ona göre de ana kucağı sanırımGızlar, gardaşlarım, tecrübeli analar size yine bir sorum var. Bebek arabasına ilk altı ay ana kucağı takmak için adaptör alıyoruz ya, bu adaptörler bütün ana kucaklarına uyuyor mu? Ya da şöyle ters sorayım adaptör arabaya göre mi alınıyor, ana kucağına göre mi? Hadi bakalım…
Aaaa Okan Özden’e gidiyorum siz kime gidiyorsunuz CookieeAy bir Bursalı daha canım sen kime gidiyorsun doktora daha önce demiş mıydın farketmemişim @tuveri biliyorum bi Bursalı
Aaaaa bende kızzzz ay doktorumuz da aynıymış çok tatlı Okan bey çok güler yüzlüAaaa Okan Özden’e gidiyorum siz kime gidiyorsunuz Cookiee
Ben de bursalıyım. Daha önce konuştuğum iki bursaşı vardı biri sen miydin acaba karıştırıyorum bazenAmma bizim oralı var burada. ben de bursada yaşayan adanalı hamişim
Bende 17 ye yaklaştım, hareket etsin diye bekliyorum miniğim karnınızın alt tarafında ara ara batma gibi ağrı oluyo muYarın 16+0 a merhaba dıyecegız
Karnımın alt kısmında bir seyler oluyor sabahtan beri bebiştir insallah
Yenidogan en kucugu sanırım ondan 3 5 alcam yenı yegenım dogdu hemen buyudu dedıler alma dedıler ama gene arastırırız tabi diger aylardan 10 ar tane zıbın alt takım alcam ben 0-3 3-6 6-9 gene alırız yetmezse dıye dusundumKızlar bu yeni doğan ve 0-3 ay kıyafet birbirinden farklı şeyler mi? Ay hiç bilmiyorum. Farklı ise hangisinde kaçar tane almayı düşünüyorsunuz?
Yok ben de sankı baloncuklar olusuyor karnımın altında kasıkta pıt pıt bisi oluyorBende 17 ye yaklaştım, hareket etsin diye bekliyorum miniğim karnınızın alt tarafında ara ara batma gibi ağrı oluyo mu
Hissetmeye mi başladınız acaba, ilk gebeliğiniz mi? Sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyomuş diye olumuştumYok ben de sankı baloncuklar olusuyor karnımın altında kasıkta pıt pıt bisi oluyor
Rabi Diva Country 4 Kapak 2 Çekmeceli Gardırop Fiyatı, Yorumları - Trendyol trendyoldan dolabını, şifonyerini ve kitaplığını aldım canım. dolabı 8200dü fiyatıhahaha hayırlı olsun canım benim bi dahaki aya da dolabını alacam inşallah onu direk mağazadan almayı düşünüyorum ya gelip kursunlar sen nerden aldın ne kadara aldın