2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gızlar, gardaşlarım, tecrübeli analar size yine bir sorum var. Bebek arabasına ilk altı ay ana kucağı takmak için adaptör alıyoruz ya, bu adaptörler bütün ana kucaklarına uyuyor mu? Ya da şöyle ters sorayım adaptör arabaya göre mi alınıyor, ana kucağına göre mi? Hadi bakalım…

Yaa ahaha bizde dolabını ve şifonyerini aldık ama öldük kurana kadar ama pes etmedik 😂 sonuç mük oldu 😂sizde kurun sonra oturup karşısına ağlamak çok zevkli oluyor 😂😂😂
hahaha hayırlı olsun canım benim bi dahaki aya da dolabını alacam inşallah onu direk mağazadan almayı düşünüyorum ya gelip kursunlar 🤣 sen nerden aldın ne kadara aldın 🤣😅😅

Gızlar, gardaşlarım, tecrübeli analar size yine bir sorum var. Bebek arabasına ilk altı ay ana kucağı takmak için adaptör alıyoruz ya, bu adaptörler bütün ana kucaklarına uyuyor mu? Ya da şöyle ters sorayım adaptör arabaya göre mi alınıyor, ana kucağına göre mi? Hadi bakalım…
Cok guzel soru

hahaha hayırlı olsun canım benim bi dahaki aya da dolabını alacam inşallah onu direk mağazadan almayı düşünüyorum ya gelip kursunlar 🤣 sen nerden aldın ne kadara aldın 🤣😅😅
Ben de yüklük gibi bisi yaptırcam boydan boya su kalıtelı mutfak dolabımdan son 2 kısmını bebişe dolap olarak çizcem💙 daha mantıklı bence tabi daha pahalı olcak ama neyse:)

Arabaya göre adaptör, ona göre de ana kucağı sanırım

Karın derım yırtılcak gibi acıyor napcam böyle 😅

Kızlar bu yeni doğan ve 0-3 ay kıyafet birbirinden farklı şeyler mi? Ay hiç bilmiyorum. Farklı ise hangisinde kaçar tane almayı düşünüyorsunuz?

Yarın 16+0 a merhaba dıyecegız
Karnımın alt kısmında bir seyler oluyor sabahtan beri bebiştir insallah☺️
Bende 17 ye yaklaştım, hareket etsin diye bekliyorum miniğim 😊 karnınızın alt tarafında ara ara batma gibi ağrı oluyo mu

Kızlar bu yeni doğan ve 0-3 ay kıyafet birbirinden farklı şeyler mi? Ay hiç bilmiyorum. Farklı ise hangisinde kaçar tane almayı düşünüyorsunuz?
Yenidogan en kucugu sanırım ondan 3 5 alcam yenı yegenım dogdu hemen buyudu dedıler alma dedıler ama gene arastırırız tabi diger aylardan 10 ar tane zıbın alt takım alcam ben 0-3 3-6 6-9 gene alırız yetmezse dıye dusundum

Bende 17 ye yaklaştım, hareket etsin diye bekliyorum miniğim 😊 karnınızın alt tarafında ara ara batma gibi ağrı oluyo mu
Yok ben de sankı baloncuklar olusuyor karnımın altında kasıkta pıt pıt bisi oluyor

Yok ben de sankı baloncuklar olusuyor karnımın altında kasıkta pıt pıt bisi oluyor
Hissetmeye mi başladınız acaba, ilk gebeliğiniz mi? Sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyomuş diye olumuştum

Back