ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
- 53
Yanlış hatirlamiyorsam doktor omegaya demir ilacına falan başlatınca istahta acilacakmiş, sıkma canını bu tür şeylere. Çocuk aç kalmaz zatenGunaydin arkadaşlar, tavsiyenize ihtiyacım var. Benim hic iştahım yok ve bu neredeyse 12. Haftadır hatta belki daha uzundur böyle. Şu an 17. Haftadayim. İçimden hiçbir şey yemek gelmiyor, mide bulantisi var hala ama cok cok azaldı yani yemek görünce midem bulanmiyor ama bir tiksinti var yani o gördüğüm seyi yeme düşüncesini bile sevmiyorum. Sadece kahvaltı yapabiliyorum, onu da cidden iyi yapıyorum: tam tahıl ekmek, peynir, yumurta, avokado bazen, zeytin, fındık, badem, ceviz, domates, salatalık ve bir porsiyon meyve yani kahvalti mükellef ama gün sonrası ne kadar aç olsam da hiçbir şekilde yemek yemek istemiyorum. Ebeme iki hafta önce söyledim, hamilelikten oluyor bazısı çok yer bazısı kesilir yemekten, bebeğe bir şey olmaz açlık orucu yapmadığın sürece dedi ama ben eskisi gibi yemek yemek istiyorum ki çok sağlıklı ve şevkle yiyen biriydim. Napabilirim?
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)