2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlış hatirlamiyorsam doktor omegaya demir ilacına falan başlatınca istahta acilacakmiş, sıkma canını bu tür şeylere. Çocuk aç kalmaz zaten ben yorumlarda bakıyorum instagramda yiyenin çocuğu zayıf da dogabiliyor, yemeyenin çocuğunun maşallahı var, azar azar sık sık ye, canin istemiyorsa yeme demek ki vücudunun ihtiyacı yok, zorlarsan kendini üstüne düşersen stres de yaparsın, istah biraz da ruh haliyle alakalı. Ben bir şeye uzuldugumde yemekten kesilirim mesela, illa ki yersin daha yolun çok basindayiz

Evet gerçekten biraz üstüne fazla düşmeye başladım gibi geliyor. Geçer yersin falan diyorlardı başta, o yüzden çok sallamadim ama şimdi bakıyorum en az bir buçuk aydır falan bu sekilde. İnsan düşünüyor ister istemez. Teşekkür ederim cevabın için.

Bilmediğimden soruyorum, kendi yaptığım bizim yediğimiz yoğurdu yiyemez mi çocuk? Bebişe küçük kavanozlara koysam ayrı olmaz mı mesela
Tabiiki yiyebilir benim için pratik oluyordu bu şekilde. Ya da yoğurdu tutturmakta zorlanan olabilir vs. Ben biraz makinesiz yoğurt yapmakta zorlanan biriyim mesela ya da kolaya alıştım bilemiyorum. makinede 45 derece 8 saate ayarlayıp, 7li cam kavanozu var onlara eşit 1 litre oda sıcaklığında sütü dağıtıp içine 1 tatlı kaşığı activia probiyotik koyup kapaklar açıp makineye koyup süre bittiğinde 1,2 saatte buzdolabında kapak açık bekletip sonrasında kapatıp kıvamı çok iyi yoğurt elde ediyordum. Benim için çok pratik oluyordu. Buzdolabından çıkarıp yediriyordum. Yoksa evde yoğurt yapmakla aynı mantık. Kendi yaptığınız her şey bebek için en sağlıklısı zaten. Bunuda kendiniz yapıyorsunuz makine iş kolaylaştırıyor sadece.

Kuzum bebek her türlü besleniyor, 17 hafta tost, salatalık patates yedim yani. Yeni yemi düzeldim ben. Ama yine de hala iştahlı değilim. Acıkıyorum ama zevkle yemiyorum

Bilemiyor insan bazen çok normal yükselticileri hiç bilmiyorum güvenliyse düşünülebilir. Ama bizde artık yapcak bişey yok sanırım arka taraf full koltuk olacak

Evet ciddi manada çok fazla şey var ve bunlar bir defada alınırsa herkesin bütçesine uymaya bilir, zorlayabilir. Bende biberonudur emziğidir ağız silme mendilidir önlüğüdür bunları hep böyle parça parça yavaş yavaş almıştım bugüne kadar yoksa patlardım :)) Ama artık ciddi bir alışverişe başlamam gerektiğini düşünüyorum yoksa yetişmeyecek yada beni çok zorlarmış gibi geliyor.

Kahvaltıyı iyi yapıyormuşsun ya maşallah Diğerleri de açılır yavaş yavaş, demire ne zaman başlanıyor orda? Demirle, vitaminler iyi iştah açıyor. Çorbalardan başla olmazsa, yoğurtlu çorbalar.

ben de ceviz, fındık ya da meyve yiyemiyorum hiç. bazen içime dert oluyor bazen de salıyorum

Bilemiyor insan bazen çok normal yükselticileri hiç bilmiyorum güvenliyse düşünülebilir. Ama bizde artık yapcak bişey yok sanırım arka taraf full koltuk olacak
Güvenli, direkt arabanın kemeri takılıyor artık oturacak mecbur illa biri oturuyor arkaya

Günaydın. Hiç üzülmeyin bebek bi şekilde besleniyor alacağını alıyor sizden. Zamanla açılır iştah. Sizin kahvaltı iyiymiş en azından ben hala cevize falan başlayamadım. Diş fırçalarken bile midem bulanıyor. Ama az kaldı geçecek inşallah

Iki hafta önceki kontrolde ekstra bir takviye vermedi, folik asite devam dedi, icinde B12 de var kullandigimin. Evet corba kurtarici gercekten, ekmek ve peynir seviyorum ve guzel de yiyorum. Corbanin yaninda da yiyebiliyorum. Istahim geri gelene kadar böyle devam edicem demek ki. Tesekkür ederim

ben de ceviz, fındık ya da meyve yiyemiyorum hiç. bazen içime dert oluyor bazen de salıyorum
Hamilelik sekeri olmasaydi tüm gün meyve yerdim. Kücük tirtilim hep meyve istiyor ^^

Mutfaga gelip gittikce badem, findik filan atsan agzina birer tane olmaz mi? Cilde de iyi geliyo

Hamilelik sekeri olmasaydi tüm gün meyve yerdim. Kücük tirtilim hep meyve istiyor ^^

Mutfaga gelip gittikce badem, findik filan atsan agzina birer tane olmaz mi? Cilde de iyi geliyo
cevizim var sürekli yanımda bi tane bile atmak aklıma gelmiyor. ben ana öğünlerde galiba normal yiyorum ve doyuyorum sonra da canım bişey yemek bile istemiyor. ay kendimi zorlayayım bari biraz ya

Bana da böyle zamanlarda muz çok iyi geliyor. Hem yumuşak hem tok tutuyor. Kuruyemiş besleyici hepsi, ben balık yemiyorum ondan bol bol kuruyemiş yiyorum. Doktor da et yedikçe sorun yok dedi, et de yiyorum. Ben yememe rağmen kilo almadım mesela, bulantım çok az oldu kusmadım ona rağmen almadım salıydı kontrolüm, doktor hiç merak etmeyin dedi. Bebiş de 165 gram çıktı haftasına uygun Çok şükür Vitaminler de besliyor. Bana eşim şöyle diyor, yememekle bir şey olsaydı Afrika’da çocuk olmazdı onu da hatırlamak lazım herhalde.

kilo almamanız o kadar güzel ki şuana kadarki süreçte. Ben yaklaşık 6 kilo aldım malesef ve doktora gidince tartacaklar diye korkuyorum. kesin kızacak...

kilo almamanız o kadar güzel ki şuana kadarki süreçte. Ben yaklaşık 6 kilo aldım malesef ve doktora gidince tartacaklar diye korkuyorum. kesin kızacak...
Bende almadım diye endişe ettim. Sağ olun mesajınız için. Desenize kilo alan ayrı almayan ayrı endişeleniyor Ne garip şey şu hamilelik

Meine Sterne kesinlikle katılıyorum. Doğumun da çok rahat olacak son ayların da çok rahat geçecek bence bu sayede. Bebeğe gelince de kuruyemiş vitamin alamayınca bir sıkıntı olsaydı yoksul ailelerden başarılı insan çıkmazdı. Bir şekilde alıyor onlar besin

Hareket hisseden var mı kızlar bebişte. Ben ağrıdan ayırt edemiyorum oluyorsa bile

Benim ne şekerim bakıldi ne tansiyon, ne kilo sordular ultrasona gir çık bu kadar niye öyle ki

Hareket hisseden var mı kızlar bebişte. Ben ağrıdan ayırt edemiyorum oluyorsa bile
Yani bazen pıt diye hissediyorum ama o pıtı vücudumda farklı yerlerde de hissediyorum kas seğirmesi oluyor, belki karnimda da kas seğirmesi oluyor olabilir ayırt edemiyorum halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…