ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
- 53
Yanlış hatirlamiyorsam doktor omegaya demir ilacına falan başlatınca istahta acilacakmiş, sıkma canını bu tür şeylere. Çocuk aç kalmaz zatenGunaydin arkadaşlar, tavsiyenize ihtiyacım var. Benim hic iştahım yok ve bu neredeyse 12. Haftadır hatta belki daha uzundur böyle. Şu an 17. Haftadayim. İçimden hiçbir şey yemek gelmiyor, mide bulantisi var hala ama cok cok azaldı yani yemek görünce midem bulanmiyor ama bir tiksinti var yani o gördüğüm seyi yeme düşüncesini bile sevmiyorum. Sadece kahvaltı yapabiliyorum, onu da cidden iyi yapıyorum: tam tahıl ekmek, peynir, yumurta, avokado bazen, zeytin, fındık, badem, ceviz, domates, salatalık ve bir porsiyon meyve yani kahvalti mükellef ama gün sonrası ne kadar aç olsam da hiçbir şekilde yemek yemek istemiyorum. Ebeme iki hafta önce söyledim, hamilelikten oluyor bazısı çok yer bazısı kesilir yemekten, bebeğe bir şey olmaz açlık orucu yapmadığın sürece dedi ama ben eskisi gibi yemek yemek istiyorum ki çok sağlıklı ve şevkle yiyen biriydim. Napabilirim?
Evet gerçekten biraz üstüne fazla düşmeye başladım gibi geliyor. Geçer yersin falan diyorlardı başta, o yüzden çok sallamadim ama şimdi bakıyorum en az bir buçuk aydır falan bu sekilde. İnsan düşünüyor ister istemez. Teşekkür ederim cevabın için.Yanlış hatirlamiyorsam doktor omegaya demir ilacına falan başlatınca istahta acilacakmiş, sıkma canını bu tür şeylere. Çocuk aç kalmaz zatenben yorumlarda bakıyorum instagramda yiyenin çocuğu zayıf da dogabiliyor, yemeyenin çocuğunun maşallahı var, azar azar sık sık ye, canin istemiyorsa yeme demek ki vücudunun ihtiyacı yok, zorlarsan kendini üstüne düşersen stres de yaparsın, istah biraz da ruh haliyle alakalı. Ben bir şeye uzuldugumde yemekten kesilirim mesela, illa ki yersin daha yolun çok basindayiz
Tabiiki yiyebilir benim için pratik oluyordu bu şekilde. Ya da yoğurdu tutturmakta zorlanan olabilir vs. Ben biraz makinesiz yoğurt yapmakta zorlanan biriyim mesela ya da kolaya alıştım bilemiyorum. makinede 45 derece 8 saate ayarlayıp, 7li cam kavanozu var onlara eşit 1 litre oda sıcaklığında sütü dağıtıp içine 1 tatlı kaşığı activia probiyotik koyup kapaklar açıp makineye koyup süre bittiğinde 1,2 saatte buzdolabında kapak açık bekletip sonrasında kapatıp kıvamı çok iyi yoğurt elde ediyordum. Benim için çok pratik oluyordu. Buzdolabından çıkarıp yediriyordum. Yoksa evde yoğurt yapmakla aynı mantık. Kendi yaptığınız her şey bebek için en sağlıklısı zaten. Bunuda kendiniz yapıyorsunuz makine iş kolaylaştırıyor sadece.Bilmediğimden soruyorum, kendi yaptığım bizim yediğimiz yoğurdu yiyemez mi çocuk? Bebişe küçük kavanozlara koysam ayrı olmaz mı mesela
Kuzum bebek her türlü besleniyor, 17 hafta tost, salatalık patates yedim yani. Yeni yemi düzeldim ben. Ama yine de hala iştahlı değilim. Acıkıyorum ama zevkle yemiyorumGunaydin arkadaşlar, tavsiyenize ihtiyacım var. Benim hic iştahım yok ve bu neredeyse 12. Haftadır hatta belki daha uzundur böyle. Şu an 17. Haftadayim. İçimden hiçbir şey yemek gelmiyor, mide bulantisi var hala ama cok cok azaldı yani yemek görünce midem bulanmiyor ama bir tiksinti var yani o gördüğüm seyi yeme düşüncesini bile sevmiyorum. Sadece kahvaltı yapabiliyorum, onu da cidden iyi yapıyorum: tam tahıl ekmek, peynir, yumurta, avokado bazen, zeytin, fındık, badem, ceviz, domates, salatalık ve bir porsiyon meyve yani kahvalti mükellef ama gün sonrası ne kadar aç olsam da hiçbir şekilde yemek yemek istemiyorum. Ebeme iki hafta önce söyledim, hamilelikten oluyor bazısı çok yer bazısı kesilir yemekten, bebeğe bir şey olmaz açlık orucu yapmadığın sürece dedi ama ben eskisi gibi yemek yemek istiyorum ki çok sağlıklı ve şevkle yiyen biriydim. Napabilirim?
Bilemiyor insan bazen çok normalYa bende de 2 tane vardı hangi akılla birini sattım bilmiyorum hiç düşünemedimBen de şimdi diyorum acaba yükseltici mi alsam, yine aynı koltuğumuzu mu alsam
Bende de besafe x3 var o da yani zaten yer kaplıyor, bir tane de sağa koyarsam arkaya kimse oturamaz
Evet ciddi manada çok fazla şey var ve bunlar bir defada alınırsa herkesin bütçesine uymaya bilir, zorlayabilir. Bende biberonudur emziğidir ağız silme mendilidir önlüğüdür bunları hep böyle parça parça yavaş yavaş almıştım bugüne kadar yoksa patlardım :)) Ama artık ciddi bir alışverişe başlamam gerektiğini düşünüyorum yoksa yetişmeyecek yada beni çok zorlarmış gibi geliyor.alacak o kadar çok şey var ki bende nereden başlayacağımı bilmiyorum, bana da bekle vs diyen çok oluyor ama insan heves ediyorbugün Hepsiburada indiriminden emzik biberon suluk bir kaç tulum falan aldım. Müslin bezler ağız mendilleri çok kullanışlı oluyormuş onlardan aldım, biraz çorap aldım. İndirimde gördükçe alakasız ama işe yarayacağına inandığım şeyler alıp duruyorum bekleyipte hepsini yakın zamanlarda ya da birden almak maddi olarak daha zorlayıcı geliyor bana. Böyle ufak ufak denk geldikçe almak daha mantıklı sanki
Kahvaltıyı iyi yapıyormuşsun ya maşallahGunaydin arkadaşlar, tavsiyenize ihtiyacım var. Benim hic iştahım yok ve bu neredeyse 12. Haftadır hatta belki daha uzundur böyle. Şu an 17. Haftadayim. İçimden hiçbir şey yemek gelmiyor, mide bulantisi var hala ama cok cok azaldı yani yemek görünce midem bulanmiyor ama bir tiksinti var yani o gördüğüm seyi yeme düşüncesini bile sevmiyorum. Sadece kahvaltı yapabiliyorum, onu da cidden iyi yapıyorum: tam tahıl ekmek, peynir, yumurta, avokado bazen, zeytin, fındık, badem, ceviz, domates, salatalık ve bir porsiyon meyve yani kahvalti mükellef ama gün sonrası ne kadar aç olsam da hiçbir şekilde yemek yemek istemiyorum. Ebeme iki hafta önce söyledim, hamilelikten oluyor bazısı çok yer bazısı kesilir yemekten, bebeğe bir şey olmaz açlık orucu yapmadığın sürece dedi ama ben eskisi gibi yemek yemek istiyorum ki çok sağlıklı ve şevkle yiyen biriydim. Napabilirim?
Güvenli, direkt arabanın kemeri takılıyor artık oturacak mecbur illa biri oturuyor arkayaBilemiyor insan bazen çok normalyükselticileri hiç bilmiyorum güvenliyse düşünülebilir. Ama bizde artık yapcak bişey yok sanırım arka taraf full koltuk olacak
Günaydın. Hiç üzülmeyin bebek bi şekilde besleniyor alacağını alıyor sizden. Zamanla açılır iştah. Sizin kahvaltı iyiymiş en azından ben hala cevize falan başlayamadım. Diş fırçalarken bile midem bulanıyor. Ama az kaldı geçecek inşallahGunaydin arkadaşlar, tavsiyenize ihtiyacım var. Benim hic iştahım yok ve bu neredeyse 12. Haftadır hatta belki daha uzundur böyle. Şu an 17. Haftadayim. İçimden hiçbir şey yemek gelmiyor, mide bulantisi var hala ama cok cok azaldı yani yemek görünce midem bulanmiyor ama bir tiksinti var yani o gördüğüm seyi yeme düşüncesini bile sevmiyorum. Sadece kahvaltı yapabiliyorum, onu da cidden iyi yapıyorum: tam tahıl ekmek, peynir, yumurta, avokado bazen, zeytin, fındık, badem, ceviz, domates, salatalık ve bir porsiyon meyve yani kahvalti mükellef ama gün sonrası ne kadar aç olsam da hiçbir şekilde yemek yemek istemiyorum. Ebeme iki hafta önce söyledim, hamilelikten oluyor bazısı çok yer bazısı kesilir yemekten, bebeğe bir şey olmaz açlık orucu yapmadığın sürece dedi ama ben eskisi gibi yemek yemek istiyorum ki çok sağlıklı ve şevkle yiyen biriydim. Napabilirim?
Iki hafta önceki kontrolde ekstra bir takviye vermedi, folik asite devam dedi, icinde B12 de var kullandigimin. Evet corba kurtarici gercekten, ekmek ve peynir seviyorum ve guzel de yiyorum. Corbanin yaninda da yiyebiliyorum. Istahim geri gelene kadar böyle devam edicem demek ki. Tesekkür ederimKahvaltıyı iyi yapıyormuşsun ya maşallahDiğerleri de açılır yavaş yavaş, demire ne zaman başlanıyor orda? Demirle, vitaminler iyi iştah açıyor. Çorbalardan başla olmazsa, yoğurtlu çorbalar.
Hamilelik sekeri olmasaydi tüm gün meyve yerdim. Kücük tirtilim hep meyve istiyor ^^ben de ceviz, fındık ya da meyve yiyemiyorum hiç. bazen içime dert oluyor bazen de salıyorum
cevizim var sürekli yanımda bi tane bile atmak aklıma gelmiyor. ben ana öğünlerde galiba normal yiyorum ve doyuyorum sonra da canım bişey yemek bile istemiyor. ay kendimi zorlayayım bari biraz yaHamilelik sekeri olmasaydi tüm gün meyve yerdim. Kücük tirtilim hep meyve istiyor ^^
Mutfaga gelip gittikce badem, findik filan atsan agzina birer tane olmaz mi? Cilde de iyi geliyo
Bana da böyle zamanlarda muz çok iyi geliyor. Hem yumuşak hem tok tutuyor. Kuruyemiş besleyici hepsi, ben balık yemiyorum ondan bol bol kuruyemiş yiyorum. Doktor da et yedikçe sorun yok dedi, et de yiyorum. Ben yememe rağmen kilo almadım mesela, bulantım çok az oldu kusmadım ona rağmen almadımIki hafta önceki kontrolde ekstra bir takviye vermedi, folik asite devam dedi, icinde B12 de var kullandigimin. Evet corba kurtarici gercekten, ekmek ve peynir seviyorum ve guzel de yiyorum. Corbanin yaninda da yiyebiliyorum. Istahim geri gelene kadar böyle devam edicem demek ki. Tesekkür ederim
kilo almamanız o kadar güzel ki şuana kadarki süreçte. Ben yaklaşık 6 kilo aldım malesef ve doktora gidince tartacaklar diye korkuyorum. kesin kızacak...Bana da böyle zamanlarda muz çok iyi geliyor. Hem yumuşak hem tok tutuyor. Kuruyemiş besleyici hepsi, ben balık yemiyorum ondan bol bol kuruyemiş yiyorum. Doktor da et yedikçe sorun yok dedi, et de yiyorum. Ben yememe rağmen kilo almadım mesela, bulantım çok az oldu kusmadım ona rağmen almadımsalıydı kontrolüm, doktor hiç merak etmeyin dedi. Bebiş de 165 gram çıktı haftasına uygun Çok şükür Vitaminler de besliyor. Bana eşim şöyle diyor, yememekle bir şey olsaydı Afrika’da çocuk olmazdı onu da hatırlamak lazım herhalde.
Bende almadım diye endişe ettim. Sağ olun mesajınız için. Desenize kilo alan ayrı almayan ayrı endişeleniyorkilo almamanız o kadar güzel ki şuana kadarki süreçte. Ben yaklaşık 6 kilo aldım malesef ve doktora gidince tartacaklar diye korkuyorum. kesin kızacak...
kilo almamanız o kadar güzel ki şuana kadarki süreçte. Ben yaklaşık 6 kilo aldım malesef ve doktora gidince tartacaklar diye korkuyorum. kesin kızacak...
Benim ne şekerim bakıldi ne tansiyon, ne kilo sordular ultrasona gir çık bu kadar niye öyle kikilo almamanız o kadar güzel ki şuana kadarki süreçte. Ben yaklaşık 6 kilo aldım malesef ve doktora gidince tartacaklar diye korkuyorum. kesin kızacak...
Yani bazen pıt diye hissediyorum ama o pıtı vücudumda farklı yerlerde de hissediyorum kas seğirmesi oluyor, belki karnimda da kas seğirmesi oluyor olabilir ayırt edemiyorum halenHareket hisseden var mı kızlar bebişte. Ben ağrıdan ayırt edemiyorum oluyorsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?