2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza, hepimiz sağlıkla alırız inşallah 🌸🌸 bende yeğenimin kıyafetlerinden ayırdı abimin eşi, çok hızlı büyüyolar yetişmek imkansız. Yine yeğenimin park yatağını, mama sandalyesini falan getirecekler. Bi bebek arabasını alıcam bagajımız küçük onlarınki çok yer kaplıyodu. Bi de bi kaç kıyafet, biberon, emzik gibi ihtiyaçlarını, hastane çıkışı gibi anısı kalacak şeyleri alırım muhtemelen. Geçenlerde dayanamayıp bir takım kıyafet aldım, emzik aldım onuda 6 ay üstü almışım 😅😅 heyecanlı ve beraberinde kaygılı süreçler. Kontrol günlerini zor bekliyorum ben henüz hareket te hissetmeyince. Pazartesi kontrol günü eşime diyorum cumartesi mi gitsek.
Benim de kontrol cuma günü çok heyecanlıyım biz kıyafet bulanlar şanslı gruptayiz 😍🙏

Çook iyi yapmışsın güle güle sağlıcakla kullan inşallah canım benim. Ben de mağaza da bir şey beğenince oracıkta bakıveriyorum internetten☺️
Valla kısmet böyleymiş canım bende almam diye düşünüyordum ama alıverdim bi anda 🤣 inşallah memnun kalırız güzel günlerde kullanırız teşekkür ediyorum🙏

Ne şanslısın ya bu dönüşümlü kıyafet değişikliğini çok seviyorum. Biz de kuzenlerimle hep böyle büyümüşüz. En büyüğünkini boy boy giymişiz hep. Çevremde hiç yok şuan benim olsa ne güzel olurdu. 1 ay giyilecek şeyler sonuçta. İnşallah sağ salim kavuşacağız hepimiz bebişlere 💕
Ay benim yegenlerim var ama hepsi kız 🤣🤣 pembe pembe şeyleri gönderdiler hep, diyorum benim oğlum olacak, nerden bilecek 1 aylık bebek pembe giydiğini biseu olmaz 😁 renklerin cinsiyeti mi olurmuş hiç diye diye bugünlere geldim, Rabbım sınıyor beni 🤣🤣

arkadaşlar 18 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasona girdim cinsiyet felan da tam olarak kesinleşti. sizce alışverişe başlamalı mıyım yoksa biraz daha mı beklemeliyim? annem sürekli biraz daha bekle diyor bende çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum :d

arkadaşlar 18 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasona girdim cinsiyet felan da tam olarak kesinleşti. sizce alışverişe başlamalı mıyım yoksa biraz daha mı beklemeliyim? annem sürekli biraz daha bekle diyor bende çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum :d
Evet ben de merak ediyorum alışverişe başlayanlar oldu mu? Başladılarsa nelerden başladılar. Benim ilk hamileliğim o yüzden be alacağımı da bilmiyorum, nerden başlayacağımı da bilmiyorum 😅

Evet ben de merak ediyorum alışverişe başlayanlar oldu mu? Başladılarsa nelerden başladılar. Benim ilk hamileliğim o yüzden be alacağımı da bilmiyorum, nerden başlayacağımı da bilmiyorum 😅
aynı şekil benim de kafamda deli sorular :)) kimse cevap yazmayınca mesajımı kimse görmüyor sanıyordum gözüküyormuş:))

Kızlar e bebekte bebek arabalarında indirim vardı özellikle joie'de %30 , beğendiğim tourist modeline bakıyordum tek kaldığı için ayrıca indirimdeymiş açılmamış kutulu 2800 e aldım normal fiyatı 7 bin civarıydı sanırım ,uyumlu puseti joie gemm modeliydi oto koltuk olarak geçiyor 2250 den 1500 e indi toplam 4300 e hallettim bugün

Kızlar e bebekte bebek arabalarında indirim vardı özellikle joie'de %30 , beğendiğim tourist modeline bakıyordum tek kaldığı için ayrıca indirimdeymiş açılmamış kutulu 2800 e aldım normal fiyatı 7 bin civarıydı sanırım ,uyumlu puseti joie gemm modeliydi oto koltuk olarak geçiyor 2250 den 1500 e indi toplam 4300 e hallettim bugün
Ay okuyunca kendim almış gibi sevindim gerçekten. İnşallah bize de denk gelir böyle güzel fırsatlar 😍

alacak o kadar çok şey var ki bende nereden başlayacağımı bilmiyorum, bana da bekle vs diyen çok oluyor ama insan heves ediyor 😂 bugün Hepsiburada indiriminden emzik biberon suluk bir kaç tulum falan aldım. Müslin bezler ağız mendilleri çok kullanışlı oluyormuş onlardan aldım, biraz çorap aldım. İndirimde gördükçe alakasız ama işe yarayacağına inandığım şeyler alıp duruyorum 😅 bekleyipte hepsini yakın zamanlarda ya da birden almak maddi olarak daha zorlayıcı geliyor bana. Böyle ufak ufak denk geldikçe almak daha mantıklı sanki

Sende ben gibi erkenden alanlardansin bugün bende aldım 🤣

alacak o kadar çok şey var ki bende nereden başlayacağımı bilmiyorum, bana da bekle vs diyen çok oluyor ama insan heves ediyor 😂 bugün Hepsiburada indiriminden emzik biberon suluk bir kaç tulum falan aldım. Müslin bezler ağız mendilleri çok kullanışlı oluyormuş onlardan aldım, biraz çorap aldım. İndirimde gördükçe alakasız ama işe yarayacağına inandığım şeyler alıp duruyorum 😅 bekleyipte hepsini yakın zamanlarda ya da birden almak maddi olarak daha zorlayıcı geliyor bana. Böyle ufak ufak denk geldikçe almak daha mantıklı sanki
Valla ben bugün hızlı bi baslayis yapıp bebek arabası ve park yatak aldım henüz 14 haftalık bebeme çok erken farkındayım ama ne yapayim almış bulundum 🤣

Bence güzelmiş canım 22 kg taşıma kapasitesi var benim gördüklerimin ya nerdeyse hepsinde ay valla bas bas bağırıp arabaya binmeyip boş arabayı kendi süren bebeler geliyor aklıma ya öyle olursa tüm heveslerimiz boşa gidecek 🤣🤣

Kızlar park yatak ve bebek arabasıni aldım dedim ya kutularından çıkarıp bi kuralım dedik ikisini de demez olaydık 😅😅 her yerim ağrıdı şu an oturup ağlayacaktım en sonunda 🤣 kurduk ama ufak tefek problemler var artık bıraktık öylece toplamaya da derman kalmadı valla eşim bırakalım diye yalvarır gözlerle bakıyor yarın toplar umarım bin tane parçası var tam sinir krizi gecirmelik 😅😅

Bence güzelmiş canım 22 kg taşıma kapasitesi var benim gördüklerimin ya nerdeyse hepsinde ay valla bas bas bağırıp arabaya binmeyip boş arabayı kendi süren bebeler geliyor aklıma ya öyle olursa tüm heveslerimiz boşa gidecek 🤣🤣
Ayy allah korusun kiz zaten bu arabalara bu kadar para veriyoruz hergun çıkmamız lazım ki para boşuna gitmesin kötü hissederim 😁

Back