2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam ben de ikna olacak bir şeyler arıyorum hala biz ararken 5 bin olmaz inşallah hb çok uygun geldi bana o yüzden 😂
Ürüne çeşitli sözcük kombinasyonlarıyla baktım ama batı dünyasında muadilini bulamadım bu arada, o testler falan da hiç güven vermedi zaten test mi görüntüsü random çince harfler mi koymuşlar bilemiyoruz anlamıyoruz djkdk. İkna olmak istiyorum, bi su karbonat bi su sirke yapmaktan bıktım anlıyo musun ikna et beni 😂

Dezavantajı; içinin rahat etmemesi 😅 Kalkıp bakmak isteyeceksin; uzanıp şöyle bakmak ayrı, kalkıp oraya gitmek ayrı. Sen yatağın yanını boşalt ben de mecbur öyle yapacağım, nerde eski han gibi evim 🥲
Haklısın uyduracağız artık bir şeyler yürüyecek yer kalmayacak sanırım. Sağol canım benim🩷

Hayır emziriyoruz gazını çıkarıyoruz kolik bi bebek değilse yatar kolikse benim iki bebeğimde kolikti sabaha kadar evin içinde turluyordum sürekli emziriyorum kıyafetlerini çıkarıp masaj yapıyordum eşim ben emzirirken takip ediyordu beni çünkü uykuya dalma ihtimalim vardı memem yüzüne gelir bogulur diye korkuyordum yani bebek bi aylık iki aylık biraz zorluyor geçen gündüz oluyor emzirip yatağa direk koymadım hep ağladıkları için hep kocagımdaydı bazen minderlerle yatak yapardım yatağımda öyle yatardım beşikten sürekli alıp indirmek sırt ağrısı yapıyordu 🙄
Yanında tutmakta fayda var yani çok sağol kuzum 💕

Ben kızımda ne gündüz ne gece uyku yoktu kimse de yanımda yoktu o kadar ağlıyordu ki göbeğinden kan gelmişti zordu oğlumda 42 haftayı geçti doğumu zor zoruna geldi sonrası hep hastalık oldu hırıltılı doğdu ve yoğun bakıma iki defa düştü şimdi astım hastası oda zordu ama şükür büyüdüler inşallah bu öyle rahat büyür ki aminnnnnnn aminnnnn
Yaa çok zor olmuştur canım, amiin inşallah 🤲

Ürüne çeşitli sözcük kombinasyonlarıyla baktım ama batı dünyasında muadilini bulamadım bu arada, o testler falan da hiç güven vermedi zaten test mi görüntüsü random çince harfler mi koymuşlar bilemiyoruz anlamıyoruz djkdk. İkna olmak istiyorum, bi su karbonat bi su sirke yapmaktan bıktım anlıyo musun ikna et beni 😂
strudel strudel Kim çıkardı bu fikri ortaya, o bulsun kardeşim 😂😂 Ben de bıktım elim ayağım titredi makineyi görünce 😂

Arabayı bagi flexfold 2 aldım neden onu aldığımı açıklayayım ben zaten puset takılabilen ama çok ağır olmayan bir model istiyordum yani Kraft,kanz gibi markaların travel sistemleri baya ağır gelmişti Chicco,cybex,Maxi cosi gibi kabin boy arabalarında üstteki çıkmadan puset takmak gerekiyordu o da aynı ağırlıkta oluyor bu sefer yani satan adam da hem arabanın agirligi hem pusetin hemde bebeğin agirligi olacak dedi ve onların tekerlekleri küçük küçük tekerin dezavantaj olduğunu söyledi süspansiyonlu olması gerekiyormuş tekerlerin yani benim için ağır olmayan içindeki çıkmadan kapanabilen,ayrıca puset takılabilen bi araba istiyordum aradığım özellikler de bunda vardı bagi neoyla bu model arasında kaldım alt tentesi daha büyük daha kullanışlı olacağını düşünüp bunu aldim 🥰 park yatak da prego Miami aldık anne yani olma ozelligi var en önemlisi buydu zaten yoyko düşünüyordum arasindaki farkı sordum ikisi de 3 kademeli sonrasında oyun parkı oluyor ölçüleri aynı yoyko cibinlikli pregoda müzikli dönencesi var onu sectim yoyko daha pahalı bu arada araba ve park yatak 14 bine geldi araba 10 bin kusurdu o sırada hemen diğer sitelere baktım Trendyol,hb,babymall,e bebekin kendi sitesine falan hepsinde daha yüksekti yatak da ayni şekilde ama o 600-700-900 TL falan daha yüksekti çok farketmiyordu böyle almış oldum yani 😅
Güzel günlerde kullanın 🌸 Ayy bende 16 haftalık oldum bagi neo almayı düşünüyorum. Az yer kaplaması açısından bunu tercih edicem sanırım. Puseti sizin aldığınız modelde de ekstra mı satın alıyordunuz neoda o şekildeydi e bebekte.

Ya ben daha hiçbir şey almadım, 28. Haftadan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum ama siz maşallah almaya başlamışsınız bana daha çok erken geliyor. Korkuyorum da açıkçası daha ayrıntılı ultrasona da girmedik. Mesela süt sagma makinesini ihtiyacım olursa çocuk doğduktan sonra da alabilirim, sonuçta yarım saatlik bi iş, gereksiz harcama yapmayı düşünmüyorum, reflu yatağı da aman aman bisey değil, altına 2 tane kıyafet koysan üstüne örtü zaten çocuğun kafası diklesir ki zaten çocuğu durmadan düz yatıramayiz kafası duzlesir, yan yatırmak lazım ki kusarsa yana kussun, biberonu kasik biberon alırım, süt gelmezse Allah korusun bi sıkıntı olursa uzun vadede normal biberon alinabilir, bunlar zam gelse bile aman aman bi pahalılık değil, ama sanırım bence heves ediyorsunuz o yüzden erken hareket ediyorsunuz diye tahmin ediyorum 🥹💕 bebek arabasi konusuna gelince gerçekten çok zor ve kafa karıştırıcı, ama gosteris değil de bebeğin konforu benim için ön planda olacak gibi duruyor, şuan sıkıntım büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ama yatak odamıza mumkunati yok sığmayacak bu konuda sorun yaşıyorum, onun dışında bebek sağlıklı olsun yeter, bebek neden benim daha güzel cicilerim eşyam yok diye ağlamayacak o yüzden stres yapılması gereken son şey maddi eşyalar bence 😌💗
Ben de senin gibi düşünüyorum canım bir önceki bebeğimin herşeyi hazırdı eve gelmedi bu sağlıkla doğsun da ihtiyaca göre eşya alırım diyorum bir arkadaşım bir çanta dolusu kıyafet verdi bebek hızlı büyüdüğü için bir iki kullanımlık harika şeyler lcw da bir kıyafet 300 den aşağı değil benim çantada servet yatiyor şuan yediği helal giydiği haram mantığı masrafsız büyütmek istiyorum bende Allah nasip ederse ama heves edip alanlara da imreniyorum ne mutlu onlara ben kucagima alana kadar o korkuyu yasayacam sanırım üç kaybim var 🙏🙏🙏🙏🙏 inşallah hepimiz minislerimize kavuşup sağlıkla kucağımıza alırız 🥰

Arabayı bagi flexfold 2 aldım neden onu aldığımı açıklayayım ben zaten puset takılabilen ama çok ağır olmayan bir model istiyordum yani Kraft,kanz gibi markaların travel sistemleri baya ağır gelmişti Chicco,cybex,Maxi cosi gibi kabin boy arabalarında üstteki çıkmadan puset takmak gerekiyordu o da aynı ağırlıkta oluyor bu sefer yani satan adam da hem arabanın agirligi hem pusetin hemde bebeğin agirligi olacak dedi ve onların tekerlekleri küçük küçük tekerin dezavantaj olduğunu söyledi süspansiyonlu olması gerekiyormuş tekerlerin yani benim için ağır olmayan içindeki çıkmadan kapanabilen,ayrıca puset takılabilen bi araba istiyordum aradığım özellikler de bunda vardı bagi neoyla bu model arasında kaldım alt tentesi daha büyük daha kullanışlı olacağını düşünüp bunu aldim 🥰 park yatak da prego Miami aldık anne yani olma ozelligi var en önemlisi buydu zaten yoyko düşünüyordum arasindaki farkı sordum ikisi de 3 kademeli sonrasında oyun parkı oluyor ölçüleri aynı yoyko cibinlikli pregoda müzikli dönencesi var onu sectim yoyko daha pahalı bu arada araba ve park yatak 14 bine geldi araba 10 bin kusurdu o sırada hemen diğer sitelere baktım Trendyol,hb,babymall,e bebekin kendi sitesine falan hepsinde daha yüksekti yatak da ayni şekilde ama o 600-700-900 TL falan daha yüksekti çok farketmiyordu böyle almış oldum yani 😅
Çook iyi yapmışsın güle güle sağlıcakla kullan inşallah canım benim. Ben de mağaza da bir şey beğenince oracıkta bakıveriyorum internetten☺️

Ben de senin gibi düşünüyorum canım bir önceki bebeğimin herşeyi hazırdı eve gelmedi bu sağlıkla doğsun da ihtiyaca göre eşya alırım diyorum bir arkadaşım bir çanta dolusu kıyafet verdi bebek hızlı büyüdüğü için bir iki kullanımlık harika şeyler lcw da bir kıyafet 300 den aşağı değil benim çantada servet yatiyor şuan yediği helal giydiği haram mantığı masrafsız büyütmek istiyorum bende Allah nasip ederse ama heves edip alanlara da imreniyorum ne mutlu onlara ben kucagima alana kadar o korkuyu yasayacam sanırım üç kaybim var 🙏🙏🙏🙏🙏 inşallah hepimiz minislerimize kavuşup sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Ne şanslısın ya bu dönüşümlü kıyafet değişikliğini çok seviyorum. Biz de kuzenlerimle hep böyle büyümüşüz. En büyüğünkini boy boy giymişiz hep. Çevremde hiç yok şuan benim olsa ne güzel olurdu. 1 ay giyilecek şeyler sonuçta. İnşallah sağ salim kavuşacağız hepimiz bebişlere 💕

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza, hepimiz sağlıkla alırız inşallah 🌸🌸 bende yeğenimin kıyafetlerinden ayırdı abimin eşi, çok hızlı büyüyolar yetişmek imkansız. Yine yeğenimin park yatağını, mama sandalyesini falan getirecekler. Bi bebek arabasını alıcam bagajımız küçük onlarınki çok yer kaplıyodu. Bi de bi kaç kıyafet, biberon, emzik gibi ihtiyaçlarını, hastane çıkışı gibi anısı kalacak şeyleri alırım muhtemelen. Geçenlerde dayanamayıp bir takım kıyafet aldım, emzik aldım onuda 6 ay üstü almışım 😅😅 heyecanlı ve beraberinde kaygılı süreçler. Kontrol günlerini zor bekliyorum ben henüz hareket te hissetmeyince. Pazartesi kontrol günü eşime diyorum cumartesi mi gitsek.

Güzel günlerde kullanın 🌸 Ayy bende 16 haftalık oldum bagi neo almayı düşünüyorum. Az yer kaplaması açısından bunu tercih edicem sanırım. Puseti sizin aldığınız modelde de ekstra mı satın alıyordunuz neoda o şekildeydi e bebekte.
Teşekkür ederim 🙏 Evet neoda avinout puset varmış sonradan alınıyormuş o da ama başka uygun fiyatli bi pusette alabilirsiniz içine nasıl isterseniz diye anlattı satıcı. Benim aldığım modelde içindeydi puseti. Neo da güzel bende ikisi arasında kalıp flexfolda karar verdim.

Back