2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

2023 mart anneleri paylaşmış bu listeyi, size de fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_20231101_174345_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231101_174345_Samsung Internet.jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20230918_084052.jpg
    IMG_20230918_084052.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20230918_084029.jpg
    IMG_20230918_084029.jpg
    165,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20230918_084008.jpg
    IMG_20230918_084008.jpg
    170,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20230918_083946.jpg
    IMG_20230918_083946.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar aşılamamın 11.günü test yaptım negatif iğne etkisi geçmişti 12.gün bugün şimdi test yaptım öylesine bakayım dedim iki dk da slik çıktı attığım resim iki dk içinde çektiğim resim şuan daha koyu belirgin yani elimde Eki Görüntüle 3327689
merhaba, ben çizgi göremedim maalesef ama kaset testte geç çıkıyor sonuçlar siz de biliyorsunuzdur zaten. kanda baktırdınız mı, gebelik varsa kanda görünür 12. günde?

Arabayı bagi flexfold 2 aldım neden onu aldığımı açıklayayım ben zaten puset takılabilen ama çok ağır olmayan bir model istiyordum yani Kraft,kanz gibi markaların travel sistemleri baya ağır gelmişti Chicco,cybex,Maxi cosi gibi kabin boy arabalarında üstteki çıkmadan puset takmak gerekiyordu o da aynı ağırlıkta oluyor bu sefer yani satan adam da hem arabanın agirligi hem pusetin hemde bebeğin agirligi olacak dedi ve onların tekerlekleri küçük küçük tekerin dezavantaj olduğunu söyledi süspansiyonlu olması gerekiyormuş tekerlerin yani benim için ağır olmayan içindeki çıkmadan kapanabilen,ayrıca puset takılabilen bi araba istiyordum aradığım özellikler de bunda vardı bagi neoyla bu model arasında kaldım alt tentesi daha büyük daha kullanışlı olacağını düşünüp bunu aldim 🥰 park yatak da prego Miami aldık anne yani olma ozelligi var en önemlisi buydu zaten yoyko düşünüyordum arasindaki farkı sordum ikisi de 3 kademeli sonrasında oyun parkı oluyor ölçüleri aynı yoyko cibinlikli pregoda müzikli dönencesi var onu sectim yoyko daha pahalı bu arada araba ve park yatak 14 bine geldi araba 10 bin kusurdu o sırada hemen diğer sitelere baktım Trendyol,hb,babymall,e bebekin kendi sitesine falan hepsinde daha yüksekti yatak da ayni şekilde ama o 600-700-900 TL falan daha yüksekti çok farketmiyordu böyle almış oldum yani 😅
Ah kuzum iyi ki açıkladın. Ben de yoyko yatak düşünüyorum ama daha ucuzlar var ne fark diyordum

Meriç te görmüştüm. dün paylaşmıştı, şu an yok videosu ama yeni ürünmüş evet bu sebeple bende merak ettim acaba kullanan var mı aramızda. Yurtdışında yaşayanlarda var aramızda belki orada daha yaygındır.
Meriç’i tanımıyorum 😅 Risk alıp alsak mı😅

Bunun çalışma prensibi nedir acaba, ben onla ilgili bilgi bulamadığım için çok anlamsız bir ürün olabilir gibi gelmişti bana. Karusel Karusel sen bulursan sen de paylaşır mısın? Nasıl pestisiti mikrobu egale ediyor özelliklerde yazıyor mu?
Aşağıda satıcıya soru sor kısmında açıklamışlar canım

Karusel Karusel bebeği gece uyanınca yatakta emzirip bırakıyor muyuz yada ev içinde gezdirme gibi durumlar oluyor mu. Yani demek istediğim yatağın dibine dayamasam yatağı. Bizim yatağın karşısına ayrıca koysam. Dezavantajları ne olur
Dezavantajı; içinin rahat etmemesi 😅 Kalkıp bakmak isteyeceksin; uzanıp şöyle bakmak ayrı, kalkıp oraya gitmek ayrı. Sen yatağın yanını boşalt ben de mecbur öyle yapacağım, nerde eski han gibi evim 🥲

Kizlqr sık sık olmasada bugunde oldu biânda icim geciyormusta bayiliicakmisim hissi gelior cok fena oluyorjm pesine mide bulantisi ds geliyoe sizde de varmj

Tansiyonun düşüyor olabilir bende de oluyor normal, böyle olduğumda ben hemen ayaklarimi koltuğa dikip yatiyorum 5 dk, iyi geliyor
Bendede birkere iş yerinde oldu. Müthiş bulantı basdı birden. Tuvalete yetişeyim derken, birden gözlerim karardı. İş arkadaşıma yardım et dedim, beni yakaladı, yere yatırdı. Patron koşdu geldi, ayaklarımı kaldırdılar. Birkaç dakikada kendime geldim. Bayıldımmı, bayılmadımmı kestiremiyorum. Kısa bi gel git oldu.
Tansiyon düşünce oluyor. Birdahada olmadı ama o şekilde şiddetli bulantı gelirse hemen kendiliğimden yatar ayakları dikerim herhalde.

Hayır emziriyoruz gazını çıkarıyoruz kolik bi bebek değilse yatar kolikse benim iki bebeğimde kolikti sabaha kadar evin içinde turluyordum sürekli emziriyorum kıyafetlerini çıkarıp masaj yapıyordum eşim ben emzirirken takip ediyordu beni çünkü uykuya dalma ihtimalim vardı memem yüzüne gelir bogulur diye korkuyordum yani bebek bi aylık iki aylık biraz zorluyor geçen gündüz oluyor emzirip yatağa direk koymadım hep ağladıkları için hep kocagımdaydı bazen minderlerle yatak yapardım yatağımda öyle yatardım beşikten sürekli alıp indirmek sırt ağrısı yapıyordu 🙄
Benimki uyuyordu direkt, inşallah bu da öyle olur🫶 Ama ben kalkıp nefes alıyor mu diye sürekli bakıyordum 🥲

Ah kuzum iyi ki açıkladın. Ben de yoyko yatak düşünüyorum ama daha ucuzlar var ne fark diyordum
Park yataklar dış malzeme olarak genelde aynılar ya içine yatak alacaz ya bi de mesela yoyko daha pahalı park yatak daha ucuz alıp iç yatağını en kalitelisini alabiliriz o parayı oraya veririz daha mantıklı olur bence 😅😅

Park yataklar dış malzeme olarak genelde aynılar ya içine yatak alacaz ya bi de mesela yoyko daha pahalı park yatak daha ucuz alıp iç yatağını en kalitelisini alabiliriz o parayı oraya veririz daha mantıklı olur bence 😅😅
En kalın yatak yoyko daymış galiba. Demek ki fark o

Arabayı bagi flexfold 2 aldım neden onu aldığımı açıklayayım ben zaten puset takılabilen ama çok ağır olmayan bir model istiyordum yani Kraft,kanz gibi markaların travel sistemleri baya ağır gelmişti Chicco,cybex,Maxi cosi gibi kabin boy arabalarında üstteki çıkmadan puset takmak gerekiyordu o da aynı ağırlıkta oluyor bu sefer yani satan adam da hem arabanın agirligi hem pusetin hemde bebeğin agirligi olacak dedi ve onların tekerlekleri küçük küçük tekerin dezavantaj olduğunu söyledi süspansiyonlu olması gerekiyormuş tekerlerin yani benim için ağır olmayan içindeki çıkmadan kapanabilen,ayrıca puset takılabilen bi araba istiyordum aradığım özellikler de bunda vardı bagi neoyla bu model arasında kaldım alt tentesi daha büyük daha kullanışlı olacağını düşünüp bunu aldim 🥰 park yatak da prego Miami aldık anne yani olma ozelligi var en önemlisi buydu zaten yoyko düşünüyordum arasindaki farkı sordum ikisi de 3 kademeli sonrasında oyun parkı oluyor ölçüleri aynı yoyko cibinlikli pregoda müzikli dönencesi var onu sectim yoyko daha pahalı bu arada araba ve park yatak 14 bine geldi araba 10 bin kusurdu o sırada hemen diğer sitelere baktım Trendyol,hb,babymall,e bebekin kendi sitesine falan hepsinde daha yüksekti yatak da ayni şekilde ama o 600-700-900 TL falan daha yüksekti çok farketmiyordu böyle almış oldum yani 😅
Çok güzel anlatmışsın bana da baya fikir verdi, teşekkür ederim kuzum. Mutlu günlerde kullanırsın inşallah 🌸

Benimki uyuyordu direkt, inşallah bu da öyle olur🫶 Ama ben kalkıp nefes alıyor mu diye sürekli bakıyordum 🥲
Ben kızımda ne gündüz ne gece uyku yoktu kimse de yanımda yoktu o kadar ağlıyordu ki göbeğinden kan gelmişti zordu oğlumda 42 haftayı geçti doğumu zor zoruna geldi sonrası hep hastalık oldu hırıltılı doğdu ve yoğun bakıma iki defa düştü şimdi astım hastası oda zordu ama şükür büyüdüler inşallah bu öyle rahat büyür ki aminnnnnnn aminnnnn

Back