Arabayı bagi flexfold 2 aldım neden onu aldığımı açıklayayım ben zaten puset takılabilen ama çok ağır olmayan bir model istiyordum yani Kraft,kanz gibi markaların travel sistemleri baya ağır gelmişti Chicco,cybex,Maxi cosi gibi kabin boy arabalarında üstteki çıkmadan puset takmak gerekiyordu o da aynı ağırlıkta oluyor bu sefer yani satan adam da hem arabanın agirligi hem pusetin hemde bebeğin agirligi olacak dedi ve onların tekerlekleri küçük küçük tekerin dezavantaj olduğunu söyledi süspansiyonlu olması gerekiyormuş tekerlerin yani benim için ağır olmayan içindeki çıkmadan kapanabilen,ayrıca puset takılabilen bi araba istiyordum aradığım özellikler de bunda vardı bagi neoyla bu model arasında kaldım alt tentesi daha büyük daha kullanışlı olacağını düşünüp bunu aldim
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
park yatak da prego Miami aldık anne yani olma ozelligi var en önemlisi buydu zaten yoyko düşünüyordum arasindaki farkı sordum ikisi de 3 kademeli sonrasında oyun parkı oluyor ölçüleri aynı yoyko cibinlikli pregoda müzikli dönencesi var onu sectim yoyko daha pahalı bu arada araba ve park yatak 14 bine geldi araba 10 bin kusurdu o sırada hemen diğer sitelere baktım Trendyol,hb,babymall,e bebekin kendi sitesine falan hepsinde daha yüksekti yatak da ayni şekilde ama o 600-700-900 TL falan daha yüksekti çok farketmiyordu böyle almış oldum yani