- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
Hayırlı olan ne işe o olsun kuzum hakkınızda İstanbul olursa tabi daha iyi olur çok iyi doktorlar varaniden tayin de çikabilir kesin bilgi değil canım o yüzden burada kalsın istemiyorum da yumurtalar napicam şaştim istanbul ya da trabzon olcak ama karar veremedim henüz buna
inşallah canım aminHayırlı olan ne işe o olsun kuzum hakkınızda İstanbul olursa tabi daha iyi olur çok iyi doktorlar var
Canım peki o hapa devam dedi mi ni de erkekler için olanı da eşin Kullanıyor mu ?Ahh yavrucum malesef değilim regli oldum
Progesteron net hamilelik belirtisidir denmiyormuş canım olabiliyormuş yüksek değerlerKızlar dün progesteron verdim ve 40 üzeri çıktı sonuç doktorum gebe olabilirsin dedi HCG verdim ama negatif. Yumurtlamanın 8. Günündeyim sizce yükselir mi değerim çok üzüldüm sonucun negatif çıkmasına.
Evet öyleymiş . Yüksek çıkınca doktorumda bende ümitlendik haliyle. Bakalım zaman ne gösterecekProgesteron net hamilelik belirtisidir denmiyormuş canım olabiliyormuş yüksek değerler
Ama inşallah hamilesinizdirEvet öyleymiş . Yüksek çıkınca doktorumda bende ümitlendik haliyle. Bakalım zaman ne gösterecek
Ekledim canımMerhaba sat 9 Ocak bat 5 şubat
Ha aşılama ha çatlatma iğnesi ben pek fark göremiyorum açıkçası o kadar para aşılamaya vermektense 2 senemi bekleyip direk tüp bebek düşünüyorum ben hele eşde sperm sorunu yoksaDr çatlatma ile deneyelim iki üç defa dedi. Zaten 5 yıldır hiç olmadı. Ben ise direk aşılamaya geçelim diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum kararsızim
Merhabalar sat 31 ocak bat 27 şubat beni de ekler misiniz
İSİM SAT BAT sehribann16 26 Ocak 26 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @mrstroisy 30 Ocak 30 Şubat berrawst 18 Ocak 18 Şubat Y yanasip52 11 Ocak 3 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat esmer papatya 1 Şubat 28 Şubat @bitanesiy 8 Ocak 3 Şubat @Eleni1 13 Ocak 9 Şubat @MerEm00 5 Ocak 4 Şubat @Alpyar22 9 Ocak 5 Şubat
Ekledim canımMerhabalar sat 31 ocak bat 27 şubat beni de ekler misiniz
Senide ekledim canımMerhaba benide eklermisiniz sat 11 Ocak bat 13 subat
Çok erken şuan beta için ben çatlatma iğnesi dahil 13. Gün değer 2.33 14. Gün 3.46 görmüştüm senin daha yeni 4 5 gün olmuş eğer gebelik varsa tâbiArkadaşlar bişey sormak istiyorum konu açtım ama cevap gelmedi
Son adet tarihim 11 Ocak bat 13 Şubat.
Yumurtlama takibi ile 28 ocakta pik 29 ocakta çatlama gördüm. Sadece 27 ve 28 ocağı değerlendirdik. Bugün doktora gittim sağlıklı yumurtlama olmuş mu diye progesteron 10 çıktı e2 55 çıktı ama beta HCG 0,100 çıktı. Sizce gebelik olsa az çok değer çıkarmıydi
4 günde hcg kanda artmaz erken henüz gebelik var ya da yok demek içinArkadaşlar bişey sormak istiyorum konu açtım ama cevap gelmedi
Son adet tarihim 11 Ocak bat 13 Şubat.
Yumurtlama takibi ile 28 ocakta pik 29 ocakta çatlama gördüm. Sadece 27 ve 28 ocağı değerlendirdik. Bugün doktora gittim sağlıklı yumurtlama olmuş mu diye progesteron 10 çıktı e2 55 çıktı ama beta HCG 0,100 çıktı. Sizce gebelik olsa az çok değer çıkarmıydi
İkinci çocuk için mi anneler kulübüne üyesin insan yaşadıkça tecrübe ediniyor ben ilk evliyken ilişkiden sonraki gün idrar testinde çıkıyor sanıyodum öyle yapıyodum testimi her ilişkiden sonrasehribann16 berrawst bende öyle görünce biraz üzüldüm saçma bisekilde İnşallah vardır uzun zamandır testlerden negatif görmekten yıldım
Çocuğum var evetİkinci çocuk için mi anneler kulübüne üyesin insan yaşadıkça tecrübe ediniyor ben ilk evliyken ilişkiden sonraki gün idrar testinde çıkıyor sanıyodum öyle yapıyodum testimi her ilişkiden sonra
Allah bağışlasınÇocuğum var evet7 sene sonra tekrar istedik, ama ben ozaman yumurtlama filan bilmiyordum şak diye olmuştu 1 kerede şimdi araştıra araştıra ogrendim bu seferde biliyorum ne yapcagmi ama bebek olmuyor kızımı öğrendiğimde 2 aylıktı okadar uzaktim bu konulara
Evet bende öyleyim son stres bükücüyüm yaAllah bağışlasınçok kızıyoruz stres yapma diyenlere ama maalesef çoğunlumuzun tek sebebi stres ben bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum öyle olsa bir çocuğunuz olmazdı zaten çok zor ama tek ihtiyacımız aslında kafadan atmak sezeryanla mı doğum yapmıştın peki belki tüpler kapanmıştır