Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres başımızın tacı artık bi kaç yerde duymuştum sezeryandan dolayı tüplerde yapışıklık olabiliyormuş inşallah sorun varsa da tek sorun o olur hsg çekildi mi direk hamile kalırsın Allah'ın izniyle çeken yer yok mu hiç özel hastane yok mu onlar çeker ya hangi şehir bu

İnşallah canım ya Karabük'teyim ben, araştırma Hastanesi'nde bile yok saçmalık Bitane özel hastane var ama hsg cihazları eski sistem dedi arkadaşım oyuzden oradan vazgectim

İnşallah canım ya Karabük'teyim ben, araştırma Hastanesi'nde bile yok saçmalık Bitane özel hastane var ama hsg cihazları eski sistem dedi arkadaşım oyuzden oradan vazgectim
Merhaba ben 2 ay önce doktorumun yönlendirmesi ile HSG çektirdim İstanbul’a yolun düşerse Sonomed Kadiköy. Belki sana yakın şubelerinde de ileri teknoloji sistemini bulabilirsin.Çok rahattı (Ağrı eşiği tabi herkesin farklı benim acımadı derim senin acır canın ona garanti edemem)

ya inan yok ben de çok bilmiyorum olsa olurdu bebişim ben bi dolu bi boş gidiyorum ilk kez bu ay bakalım:) dün değerlendirdim bıgünü es geçtim yarın değerlendiricem bir de
Bugün sabahtan ovulasyon testimi yaptım daha yumurtlama değil.İşte yarına belki ama emin konuşmuyorum artık ben yinede bugünü değerlendirdim.Sen nasılsın?

Eklentiler

• IMG_1240.jpeg
    149,3 KB · Görüntüleme: 29
Bugün sabahtan ovulasyon testimi yaptım daha yumurtlama değil.İşte yarına belki ama emin konuşmuyorum artık ben yinede bugünü değerlendirdim.Sen nasılsın?
Ovulasyon testinin sıvı tüketimi olmadan saat 12 gibi yapılması daha iyi diye duymuştum

Ovulasyon testinin sıvı tüketimi olmadan saat 12 gibi yapılması daha iyi diye duymuştum
Senin dediğin doğru olabilir ben sıvı tüketimini öğlen ayarlayamam diye sabahki ilk idrardan sonrasını yapıyorum güne biraz erken başladığım için

Senin dediğin doğru olabilir ben sıvı tüketimini öğlen ayarlayamam diye sabahki ilk idrardan sonrasını yapıyorum güne biraz erken başladığım için
İnsan bişey yemeden içmeden duramıyor ki bilmiyorum burda öyle bir yazı görmüştüm ovulasyon testi için gündüz 12 akşam 8 en uygun saatlermiş

ben daha yapmadim 1 gibi yapacağim bnm çatlama olmştr bgn die tahmin ediyorm eşimle tartiştim bugün de hep beni böyle günlerde bulur ağlatir ona üzüldüm oturdum ağladim tam çatlama gnünde beni üzüyor ağlatiyor

Ayyy işte gelde sinir olma o yüzden canım bu dönemde mümkün olduğunca sakın olmaya çalış bende ovulasyon takip ederken öyle bir kaç kez denk geldi sonra önemli günlerde tartisacagim konu varsa da erteledim o günleri geçirdim öyle tartıştım çünkü tartışma olunca ister istemez uzaklaşıyorsun

ya uumurta kalitesi de etkileniyor dir biliyorum dur dur bu günleri mi bulur ya

O tartışma hep yumurtlama günü bulur zaten

Ay sakın böyle yapma kendine lütfen.Yumurta kalitenin etlilemesini bilmiyorum ama senin iyi olman önemli negatifliği bir kenara bırak.çok istediğin bir bebek var ve malesef onlarsız olmuyor.Öyle düşün biraz kullanmamız gerekiyor Beni geçen doktor kontrolünde rezil etmişti beni doktora şikayet ediyor “asker değilmiş” sanki psikoloğa geldik, bu konuya takıntılıymışım gibi yansıttı bir utandım konuşkan ben cevap veremedim.Anlatsak hepimizin bu bir çok sıkıntısı çıkar ama bu süreçte yanındayım Herşey dilediğin gibi gider ve bugün değerlendir sonucundada güzel haberlerimizi alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…