- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.161
AminnnBizi ayakta tutan O umuda şükürler olsun o halde
Evet pik olmuş bugün yaptıysan bugün yarın ve diğer günü değerlendirmeyi unutmayın sperm sorunu var mı?Kızlar son yaptığım pik olmuş dimi
Eki Görüntüle 3394785
Esimde bi sorun yok ben pkosm dün ve 2 gün daha değerlendireceğim inşallahEvet pik olmuş bugün yaptıysan bugün yarın ve diğer günü değerlendirmeyi unutmayın sperm sorunu var mı?
Sorun yoksa üst üste değerlendir direk hayırlısı olsun inşallahEsimde bi sorun yok ben pkosm dün ve 2 gün daha değerlendireceğim inşallah
Evet kızlar sedoşkom sanırsam 14 aydır uğraşıyordu bu süreçte çatlatma iğneleri aşılamalar denedi ama hepsi olumsuz oldu sebepsiz infertilite diye birde adeti düzenli yumurtlaması oluyor ama artık bıraktım hazırana kadar kafamı dinlicem o zaman da tüp bebek yapıcamdedi gezdi tozdu eşiyle eğlendi kendine vakit ayırdı bakımlar yaptığı ay hamile kaldı şuan değeri çok yeni inşallah sağlıkla ilerler hepimize umut olsunSelam kızlar ne ovl..yaptm nede gün saydm
Bakınn
Oyyy şehrim ne güzel özetlemişsin kızzEvet kızlar sedoşkom sanırsam 14 aydır uğraşıyordu bu süreçte çatlatma iğneleri aşılamalar denedi ama hepsi olumsuz oldu sebepsiz infertilite diye birde adeti düzenli yumurtlaması oluyor ama artık bıraktım hazırana kadar kafamı dinlicem o zaman da tüp bebek yapıcamdedi gezdi tozdu eşiyle eğlendi kendine vakit ayırdı bakımlar yaptığı ay hamile kaldı şuan değeri çok yeni inşallah sağlıkla ilerler hepimize umut olsun
Gebelik testi mi bu balım ay çok sevindim valla hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinSelam kızlar ne ovl..yaptm nede gün saydm
Bakınn
Evet evet şekerim cok sukur yaaGebelik testi mi bu balım ay çok sevindim valla hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Rabbim hayırlı hamilelik hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah ve bana da nasip etsin inşallah ve tüm evlat isteyenlere de nasip etsin inşallahEvet evet şekerim cok sukur yaa
Bggn da kan verdim 124 cktı değerim
Sağlıkla ilerler inşallah
Rabbim bu yolda kimseyi caresiz birakmasin inşallah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsn
Çokça amin arkadaşım inşallahRabbim hayırlı hamilelik hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah ve bana da nasip etsin inşallah ve tüm evlat isteyenlere de nasip etsin inşallahaminn
Ay çok güzel canım maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallahEvet evet şekerim cok sukur yaa
Rabbim bu yolda kimseyi caresiz birakmasin inşallah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsn
Ahh güzelim etmem mi yaaa, sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallahAy çok güzel canım maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallahaminn dualarına talibim valla
Ahh güzelim etmem mi yaaa, sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallahAy çok güzel canım maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallahaminn dualarına talibim valla
Evet kızlar sedoşkom sanırsam 14 aydır uğraşıyordu bu süreçte çatlatma iğneleri aşılamalar denedi ama hepsi olumsuz oldu sebepsiz infertilite diye birde adeti düzenli yumurtlaması oluyor ama artık bıraktım hazırana kadar kafamı dinlicem o zaman da tüp bebek yapıcamdedi gezdi tozdu eşiyle eğlendi kendine vakit ayırdı bakımlar yaptığı ay hamile kaldı şuan değeri çok yeni inşallah sağlıkla ilerler hepimize umut olsun
Ayy ne güzel bir haber bu sağlıkla al kucağına inşallah canım sebepsiz İnferitifte ile uğraşan biri olarak çok güzel ümit oldu bana da bizlere de dua et bende bıraktım doktora gitmeyi ama şu kafa dan atma olayı çok zor beEvet evet şekerim cok sukur yaa