Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçeriğinde vardır tabi antibiyotik 40 küsür ilaç yuttum dün bıraktım artık daha ıyıyım diye bugünde namaz kılmaya başladım iyiyim çok şükür test yaptım negatif hala

Enerciiiiiiii !!!!!!! Bende 22.sinde çatlatma iğnesi oldum 3 tane yumurtam vardı bakalım 9 Mart beklenen regl günğ

Selam kızlar ne ovl..yaptm nede gün saydm
Bakınn
Evet kızlar sedoşkom sanırsam 14 aydır uğraşıyordu bu süreçte çatlatma iğneleri aşılamalar denedi ama hepsi olumsuz oldu sebepsiz infertilite diye birde adeti düzenli yumurtlaması oluyor ama artık bıraktım hazırana kadar kafamı dinlicem o zaman da tüp bebek yapıcamdedi gezdi tozdu eşiyle eğlendi kendine vakit ayırdı bakımlar yaptığı ay hamile kaldı şuan değeri çok yeni inşallah sağlıkla ilerler hepimize umut olsun

Oyyy şehrim ne güzel özetlemişsin kızz
Aynen kızlar cok çabaladm uğraştm ama inanın kafa da bitiyor taa
Birde Rabbime tam teslim oldum herşey ondan dedim

Evet evet şekerim cok sukur yaa
Bggn da kan verdim 124 cktı değerim
Sağlıkla ilerler inşallah
Rabbim bu yolda kimseyi caresiz birakmasin inşallah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsn
Rabbim hayırlı hamilelik hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah ve bana da nasip etsin inşallah ve tüm evlat isteyenlere de nasip etsin inşallah aminn

Rabbim bu yolda kimseyi caresiz birakmasin inşallah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsn
Ay çok güzel canım maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah aminn dualarına talibim valla

Ay çok güzel canım maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah aminn dualarına talibim valla
[/QUOTE]
Ahh güzelim etmem mi yaaa, sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah
Benim de sağlıkla ilerlesn tabii cok yeni şuan çünkü

Ahh güzelim etmem mi yaaa, sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah
Benim de sağlıkla ilerlesn tabii cok yeni şuan çünkü
[/QUOTE]
Sağol balım benim amin inşallah

Ayy ne güzel bir haber bu sağlıkla al kucağına inşallah canım sebepsiz İnferitifte ile uğraşan biri olarak çok güzel ümit oldu bana da bizlere de dua et bende bıraktım doktora gitmeyi ama şu kafa dan atma olayı çok zor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…