- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.141
Bende pcos yüzünden düzensiz canım geçen ay iğnenin 19. Günü adet oldum kimyasal diye anca sıfırlandı değer bugün 17. Gündü ama geçen ay 15 gün bariz belli çizgi vardıÖyle geç çıkıp hamilik ogrenn çok canım adet günün ne zaman gecikme oldu mu 16. Günün iğneden demi
Ay inşallah ama yok yavrum ben eledim kendimi senden bekliyorum güzel haber
Hehehe artik heralde cizginin c si olsa gorucemvar bence canim ne zaman yaptin ysrin sabah ilk idrarinla yapsana yeniden. Sen yumurtlama sandigin zaman yumurtlamamis olabilirsin belki o yuzden yeni yukseliyodur. Ben dusukle sonuclanan gebeligimde 13. Gunde idrarda gormustum mesela 12. Gunde cikmamisti hic
İğne günüyle beraber 17 mi o kimyasaldi onunla kıyaslama bir günde bile baya fark edebilirBende pcos yüzünden düzensiz canım geçen ay iğnenin 19. Günü adet oldum kimyasal diye anca sıfırlandı değer bugün 17. Gündü ama geçen ay 15 gün bariz belli çizgi vardı
Evet canım yarın 18 olucak işte hala gelen giden yokİğne günüyle beraber 17 mi o kimyasaldi onunla kıyaslama bir günde bile baya fark edebilir
Aman gelmesin de bence de var sende canım kimyasaldan sonra hamile kalan çok varEvet canım yarın 18 olucak işte hala gelen giden yok
Ablam diğer ayı kalmışAman gelmesin de bence de var sende canım kimyasaldan sonra hamile kalan çok var
Amin canımAblam diğer ayı kalmışbakalım ya Rabbim sabrımızı hayreylesin
Tamamdır ekliyorumAyy beni de ekler misinizSat 9 şubat bat 10 mart
Benıde katın listeye lütfenTamam canım
En güzel zamanda nasıp olsun sanada inşallahBir kaç gün önce test yaptım çift çıkmıştı. Ertesi kan verdim Hcg 38 di. Doktor değer düşük bir kaç gün sonra tekrarlamak lazım kan tahlilini dedi. Kan vereceğim günde kanamam başladı. Her ay devamlı oldu olacak diye test yapıp tam oldu sevincini 3 gün yaşamak çok kötü bir durum. Ara ara pozitifi Keşke görmeseydim , bu ayda mı olmadı üzüntüsünü yaşasaydım diyorum. Nasip
amin isteyen herkese inşallahEn güzel zamanda nasıp olsun sanada inşallah
SAT ve bat tarihini yazar mısın canımBenıde katın listeye lütfen
Eşlerin bu desteği olmasa biz napardık :) umudunu kesme adet olana kadar umut var benimde bugün negatif iğnenin 19. Günü ama hala adet olmadım diye ümitliyimBugün eşim eve birsürü test aldı getırdı banane hamılesın ben emınım dıyıp çocuklaştı onun bu çocuksu halıne az hüzünlendım az da sevındım tabıkı yolculuğumda eşlık etmesıne,sende görünmüyo saklanıyor bana gösterecek kendını dıyoneyse test ettim negatıf çıktı 26 Şubat regl günü ama hala regl değilim. Tabıı üzüldüm negatif çıktığına ama çaktırmamaya çalıştım dokunsalar ağlayacak moddayım bu konuda zaten sırf beni neşelendirmek için kalkıp teste kendi idrarını koydu bak ben yumurtalamışım bu ay hamile olabılırım vucüt ısım yüksek diye beni güldürmeyi başardı gerçekten her ay o çizgıyı görmemek 1,5 yıldır benden psikolojik olarak çok şey götürdü bu ay çokkkk istiyordum olmadı nasip marta inşallah
Adeti olmam gereken tarih 26 Şubat olmadı 1 mart ta bekliyorum oyuzden bu ay covıd oldum çok ılac içtim etkıledı heraldeSAT ve bat tarihini yazar mısın canım
Bizi ayakta tutan O umuda şükürler olsun o haldeEşlerin bu desteği olmasa biz napardık :) umudunu kesme adet olana kadar umut var benimde bugün negatif iğnenin 19. Günü ama hala adet olmadım diye ümitliyim
Yaaa çok geçmiş olsun antibiyotik mi kullandınAdeti olmam gereken tarih 26 Şubat olmadı 1 mart ta bekliyorum oyuzden bu ay covıd oldum çok ılac içtim etkıledı heralde