- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Ha o zaman iyi canımDış doktorum gebelikte de bu antibiyotiği veriyoruz dedi canım ondan içim rahat biraz ya kullanmam da gerek olası hamilelikten önce yaptırmam lazım dış işlerimi geç kaldım
21. Günün üstüne 14 gün koyun o günden sonraDeğerlendirdim testi ne zaman yapayım
evet canim bu ay ilk defa femera kullaniyorum bakalim cok merak ediyorum yaHadi inşallah buyumuslerdirFemara felan kullandın mi peki
Bnim ikinci ayım cajim geçen ay 17 mm büyüdü tek yumurtam olmadı bu ay 19 mm büyüdü bakalım nasıl olcakevet canim bu ay ilk defa femera kullaniyorum bakalim cok merak ediyorum yasenin nasildi yumurtalarin
Insallah bu ay kavusuruz bebislerimizeBnim ikinci ayım cajim geçen ay 17 mm büyüdü tek yumurtam olmadı bu ay 19 mm büyüdü bakalım nasıl olcak
İnşallah canım cokkk aminnnInsallah bu ay kavusuruz bebislerimizefemera az ama saglikli yumurta buyutuyormus sanirim, gecen ay klomenle 5 yumurtam buyumustu ama biri 26 mm olmustu catlatma ignesi vermedi doktor. Bu ay hem sag hem sol kasigim agriyor seninde kasik agrin oldu mu?
Sanirim rahim kalinligida onemliymis 6mm altina catlatma ignesi vermiyolarmis. Bakalim benim ne durumda yumoslarİnşallah canım cokkk aminnnAynen canım bende öyle duydum doktor da bir tane olsun sağlıklı olsun dedi ağrım oldu benim adetliyken gittiğimde solda bir yumurtam vardı 14 mm o da femara ile büyüdü sanırım doktora gitmeden de catlama akıntım oldu ağrı ile değerlendirdim tabibir iki gün sonra gittiğim de solda göremedi o yumurtayı sağda gördü 19 iğne verdi işte iki tane gwlisti diye düşünüyorum yani
Aaa onu duymadim canım vajinal muayjede belli oluyormuymus kaç mm olduğunuSanirim rahim kalinligida onemliymis 6mm altina catlatma ignesi vermiyolarmis. Bakalim benim ne durumda yumoslar
Evet evet mesela gecen ay benim 8 mm mis 12. GundeAaa onu duymadim canım vajinal muayjede belli oluyormuymus kaç mm olduğunu
Bana rahim guZel dedi ama kalingo vs demediEvet evet mesela gecen ay benim 8 mm mis 12. Gunde
Banada demedi ben sonra provizyon alinan kagitta gordumBana rahim guZel dedi ama kalingo vs demedi
Canım 16 sından sonra daha koyu gördün mü en koyu bu muydu
Bak yaBanada demedi ben sonra provizyon alinan kagitta gordum
Yumurtan buyup çatlamıyor demek çatlatma iğnesi uuguladın mı4 cm kist var dedi yumurtalıkta sizce bu sorun mudur ? Sorunsa eğer bu durum Bunun için yaptığınız bir yöntem varmı ?bende nerdeyse her ay 4cm kadar büyüyen kist oluşuyor
Büyütebilmek için ne yapılıyor mesela ? Doğal yöntem varmı sizce ben yurtdışında yaşıyorum burada biraz zor belkide kabul etmez dr çatlatma iğnesi istememi burası garıp biraz benim yumurtayı büyütebilecek birşey yapmam gerekıyor sizin cevabınızdan onu anladımYumurtan buyup çatlamıyor demek çatlatma iğnesi uuguladın mı
Biraz heyecanlandım belkide sorunumu bulmuş gibi geldi cevabın bunun üzerine yoğunlaşacağımYumurtan buyup çatlamıyor demek çatlatma iğnesi uuguladın mı
ikinci ayimdayim canım ilk ay olmadı ama çok öyle hamile kalanMerhaba arkadaslar yumurta takibi ile hamile kalan var mı aranızda