Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnim ikinci ayım cajim geçen ay 17 mm büyüdü tek yumurtam olmadı bu ay 19 mm büyüdü bakalım nasıl olcak
Insallah bu ay kavusuruz bebislerimize femera az ama saglikli yumurta buyutuyormus sanirim, gecen ay klomenle 5 yumurtam buyumustu ama biri 26 mm olmustu catlatma ignesi vermedi doktor. Bu ay hem sag hem sol kasigim agriyor seninde kasik agrin oldu mu?

İnşallah canım cokkk aminnnAynen canım bende öyle duydum doktor da bir tane olsun sağlıklı olsun dedi ağrım oldu benim adetliyken gittiğimde solda bir yumurtam vardı 14 mm o da femara ile büyüdü sanırım doktora gitmeden de catlama akıntım oldu ağrı ile değerlendirdim tabibir iki gün sonra gittiğim de solda göremedi o yumurtayı sağda gördü 19 iğne verdi işte iki tane gwlisti diye düşünüyorum yani

Sanirim rahim kalinligida onemliymis 6mm altina catlatma ignesi vermiyolarmis. Bakalim benim ne durumda yumoslar

4 cm kist var dedi yumurtalıkta sizce bu sorun mudur ? Sorunsa eğer bu durum Bunun için yaptığınız bir yöntem varmı ?bende nerdeyse her ay 4cm kadar büyüyen kist oluşuyor

Yumurtan buyup çatlamıyor demek çatlatma iğnesi uuguladın mı
Büyütebilmek için ne yapılıyor mesela ? Doğal yöntem varmı sizce ben yurtdışında yaşıyorum burada biraz zor belkide kabul etmez dr çatlatma iğnesi istememi burası garıp biraz benim yumurtayı büyütebilecek birşey yapmam gerekıyor sizin cevabınızdan onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…