- Konu Sahibi sehribann16
İnsallah bu sefer dogru sonuc vermistir sabahkinde kuruma cizgisi bile olmayinca acaba dedimBen artımede hiç güvenmiyorum bana bariz belirgin yalanci çizgi göstermişti çünkü gölge falan da değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah bu sefer dogru sonuc vermistir sabahkinde kuruma cizgisi bile olmayinca acaba dedimBen artımede hiç güvenmiyorum bana bariz belirgin yalanci çizgi göstermişti çünkü gölge falan da değil
Farklı iki marka al bu sefer eğer ikisinde de öyle çıkarsa kan verirsin direk inşallah vardır erken gebelik al istersenİnsallah bu sefer dogru sonuc vermistir sabahkinde kuruma cizgisi bile olmayinca acaba dedim
Esime soylemek istemiyorum o benden daha cok uzuluyor en iyisi pazartesiyi bekliyim tesekur ederim yardimlariniz icinFarklı iki marka al bu sefer eğer ikisinde de öyle çıkarsa kan verirsin direk inşallah vardır erken gebelik al istersen
Daha iyi olur eğer varsa hem çizgi daha çok belli eder kendini hayırlısı olsun hakkındaEsime soylemek istemiyorum o benden daha cok uzuluyor en iyisi pazartesiyi bekliyim tesekur ederim yardimlariniz icin
AminDaha iyi olur eğer varsa hem çizgi daha çok belli eder kendini hayırlısı olsun hakkında
Bence direk öyle başla nolur nolmaz adet bitimi 5. Günü yumurtlayıp hamile kalanı gördüm yaniKızlar testlerim geldi bir gebenin günlüğünden aldım adet bitimi ilk gün mü başlıyoruz ilk defe kullanıcam
Teşekkürler yarın 5 günüm ilk testi yaparım artıkBence direk öyle başla nolur nolmaz adet bitimi 5. Günü yumurtlayıp hamile kalanı gördüm yani
Pazartesi ariycam canım özel numaradi yok içtim valla ya böyle durumlar da ya hep ya hiç oluyormua bakalimAyy hiç bilmiyorum canım valla bende 3 gündür köpek gibi gribim ölü gibiyim bişey içmiyorum sadece portakal onunda kendine faydası yok bence sende riske atma ama bilemedim ki doktorunun numarası yok mu
Benim eski işimde yoneticim tüp bebekle doğum yaptı yıllar sonra 2. Çocuğa kendiliğinden hamile kalmış bilmeden bacak ağrısı için hap kullanıyormuş bebek düşmüş o yüzden onu duyduğumdan beri korkumdan ben hiç ilaca yaklaşmıyorum yumurtlama sonrasıPazartesi ariycam canım özel numaradi yok içtim valla ya böyle durumlar da ya hep ya hiç oluyormua bakalim
İnşallah 20. Günüde değerlendirmişsindir canımMerhaba pko var ve adetimin 19 ve 20. Günleri koyu cizgi gördüm önceleri silik oluyordu.19 ve 20. Günlerde test üçer tane yaptım en alttaki 20.gün e ait. 21.gün silik oldu tekli resimdeki. 20.gün ilişki oldu. Sizce yumurtlamısmıyım
Eki Görüntüle 3388760 Eki Görüntüle 3388761
Dış doktorum gebelikte de bu antibiyotiği veriyoruz dedi canım ondan içim rahat biraz ya kullanmam da gerek olası hamilelikten önce yaptırmam lazım dış işlerimi geç kaldımBenim eski işimde yoneticim tüp bebekle doğum yaptı yıllar sonra 2. Çocuğa kendiliğinden hamile kalmış bilmeden bacak ağrısı için hap kullanıyormuş bebek düşmüş o yüzden onu duyduğumdan beri korkumdan ben hiç ilaca yaklaşmıyorum yumurtlama sonrası
Canim agumentin yine gebelikte en icilebilir antibiyotik diye biliyorum, hatta normal hasta vs olan hamilelerrlede agumentin veriyor doktorlar. Enfeksiyon olmasi daha riskli doktorunun dedigi gibiDış doktorum gebelikte de bu antibiyotiği veriyoruz dedi canım ondan içim rahat biraz ya kullanmam da gerek olası hamilelikten önce yaptırmam lazım dış işlerimi geç kaldım
Evet canım doktor da öyle söyledi enfeksiyon daha riskli dedi çatlatma ignesinin 4. Günü başladım sorun olmaz daha gebelik yok ortada dediCanim agumentin yine gebelikte en icilebilir antibiyotik diye biliyorum, hatta normal hasta vs olan hamilelerrlede agumentin veriyor doktorlar. Enfeksiyon olmasi daha riskli doktorunun dedigi gibi
Ins vardir gebelikte tuplerde yolculuk ediyodur su an canim adetinin kacinci gunu vuruldun igneyiEvet canım doktor da öyle söyledi enfeksiyon daha riskli dedi çatlatma ignesinin 4. Günü başladım sorun olmaz daha gebelik yok ortada dedi
Ay inşallah kuzum ya 12. Günü 19 mm di yumurtam o gün vuruldum canım 6. Günüm deyim sende mi vuruldun igneIns vardir gebelikte tuplerde yolculuk ediyodur su an canim adetinin kacinci gunu vuruldun igneyi
Yok canim yarin 10.gunum doktora gidecegim bakalim ne durumda yumoslar bu ay catlatma ignesi denicez insallahAy inşallah kuzum ya 12. Günü 19 mm di yumurtam o gün vuruldum canım 6. Günüm deyim sende mi vuruldun igne
Hadi inşallah buyumuslerdir Femara felan kullandın mi pekiYok canim yarin 10.gunum doktora gidecegim bakalim ne durumda yumoslar bu ay catlatma ignesi denicez insallah
Değerlendirdim testi ne zaman yapayımİnşallah 20. Günüde değerlendirmişsindir canım