Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar testlerim geldi bir gebenin günlüğünden aldım adet bitimi ilk gün mü başlıyoruz ilk defe kullanıcam

Ayy hiç bilmiyorum canım valla bende 3 gündür köpek gibi gribim ölü gibiyim bişey içmiyorum sadece portakal onunda kendine faydası yok bence sende riske atma ama bilemedim ki doktorunun numarası yok mu
Pazartesi ariycam canım özel numaradi yok içtim valla ya böyle durumlar da ya hep ya hiç oluyormua bakalim

Merhaba pko var ve adetimin 19 ve 20. Günleri koyu cizgi gördüm önceleri silik oluyordu.19 ve 20. Günlerde test üçer tane yaptım en alttaki 20.gün e ait. 21.gün silik oldu tekli resimdeki. 20.gün ilişki oldu. Sizce yumurtlamısmıyım
2964465-b76e5639483886231da61f0d8bd0b29c.jpg
2964464-28f172ee4dd54833fc8b3e09bb41d801.jpg

Pazartesi ariycam canım özel numaradi yok içtim valla ya böyle durumlar da ya hep ya hiç oluyormua bakalim
Benim eski işimde yoneticim tüp bebekle doğum yaptı yıllar sonra 2. Çocuğa kendiliğinden hamile kalmış bilmeden bacak ağrısı için hap kullanıyormuş bebek düşmüş o yüzden onu duyduğumdan beri korkumdan ben hiç ilaca yaklaşmıyorum yumurtlama sonrası

Benim eski işimde yoneticim tüp bebekle doğum yaptı yıllar sonra 2. Çocuğa kendiliğinden hamile kalmış bilmeden bacak ağrısı için hap kullanıyormuş bebek düşmüş o yüzden onu duyduğumdan beri korkumdan ben hiç ilaca yaklaşmıyorum yumurtlama sonrası
Dış doktorum gebelikte de bu antibiyotiği veriyoruz dedi canım ondan içim rahat biraz ya kullanmam da gerek olası hamilelikten önce yaptırmam lazım dış işlerimi geç kaldım

Dış doktorum gebelikte de bu antibiyotiği veriyoruz dedi canım ondan içim rahat biraz ya kullanmam da gerek olası hamilelikten önce yaptırmam lazım dış işlerimi geç kaldım
Canim agumentin yine gebelikte en icilebilir antibiyotik diye biliyorum, hatta normal hasta vs olan hamilelerrlede agumentin veriyor doktorlar. Enfeksiyon olmasi daha riskli doktorunun dedigi gibi

Canim agumentin yine gebelikte en icilebilir antibiyotik diye biliyorum, hatta normal hasta vs olan hamilelerrlede agumentin veriyor doktorlar. Enfeksiyon olmasi daha riskli doktorunun dedigi gibi
Evet canım doktor da öyle söyledi enfeksiyon daha riskli dedi çatlatma ignesinin 4. Günü başladım sorun olmaz daha gebelik yok ortada dedi

X