- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
İlk verdiğimde 51 çıkmıştı canım ilaç kullanmadım sonra ki ay tekarr verdim 27 çıktı bayagidirda baktirmadimProlaktin kaç sizin
umudum yoktu canısı zaten valla aşilaama başlancak yarın hastaneye gidicektm bak gelmedi regl pztsiye kaldi pztsi gidicemGeçen ay benim de böyleydi kuzu adet oldum gebelik öğrenenler genelde çok koyu çıkmış
Adet gelmediyse dur canım umutsuzlanma pazartesi de olmazsan kesin test yapumudum yoktu canısı zaten valla aşilaama başlancak yarın hastaneye gidicektm bak gelmedi regl pztsiye kaldi pztsi gidicem
tamam canım bekliyorum bakalımAdet gelmediyse dur canım umutsuzlanma pazartesi de olmazsan kesin test yap
Benim ilk verdiğim de 73 çıktı bende ilaç kullandım sonraki verdiğimde 0,72 çıktı çok ilginç bende tekrar gitmedim doktora vaktim de olmadıİlk verdiğimde 51 çıkmıştı canım ilaç kullanmadım sonra ki ay tekarr verdim 27 çıktı bayagidirda baktirmadim
Gebelikte olmadı mı canımBenim ilk verdiğim de 73 çıktı bende ilaç kullandım sonraki verdiğimde 0,72 çıktı çok ilginç bende tekrar gitmedim doktora vaktim de olmadı
Yok olmadı hiç sürekli değişiyor sanırım stresli bi hayatımız var oda sebepmiş proklatinin yükselmesine yumurtlamayı engelliyormuş yada kaliteli yumurta olmuyormuş yüksek oluncaGebelikte olmadı mı canım
Evet canım öyleymiş yani benim de hiçbir sıkıntı yok engelliyorsa o engelliyor demekki hangimizinn hayatı stressiz kiYok olmadı hiç sürekli değişiyor sanırım stresli bi hayatımız var oda sebepmiş proklatinin yükselmesine yumurtlamayı engelliyormuş yada kaliteli yumurta olmuyormuş yüksek olunca
Aslan pençesi çayı kullanmaya başladım prolaktin iyi geliyormuş umarım işe yararEvet canım öyleymiş yani benim de hiçbir sıkıntı yok engelliyorsa o engelliyor demekki hangimizinn hayatı stressiz ki
UmarımAslan pençesi çayı kullanmaya başladım prolaktin iyi geliyormuş umarım işe yarar
Canım daha çok erken benim doktorum iğne günü hariç 15. Gün dedi bana test için oda kan testi malum idrara daha geç düşüyor geç döllenme durumu da var benim iğne günü dahil 14. Gün geçen ay daha yeni 3.46ydı değer sen düşünCatlamanin 12 gunu negatif olsaydi cikardi degilmi
Canım sonuç 0.1 negatif malesefKızlar selam biliyorsunuz reglden 1 hafta sonra kanamam olmuştu. Bugün korkup doktora gittim her şey yolunda kist hiçbir şey yok tertemiz dedi. Yine de bi kan alalım dedi. Kan sonucum böyle çıktı. Bu ne demek? İlk defa beta verdim de gram anlamıyorum
İgne degilde ovulasyonda catlama ozur dilerim eksik yazmisim aksam tekrar bi test daha yaptim boyle ciktiCanım daha çok erken benim doktorum iğne günü hariç 15. Gün dedi bana test için oda kan testi malum idrara daha geç düşüyor geç döllenme durumu da var benim iğne günü dahil 14. Gün geçen ay daha yeni 3.46ydı değer sen düşün
Ayy hiç bilmiyorum canım valla bende 3 gündür köpek gibi gribim ölü gibiyim bişey içmiyorum sadece portakal onunda kendine faydası yok bence sende riske atma ama bilemedim ki doktorunun numarası yok muKızlar ya bugün dişçiye gittim aqumentin verdi tedavi aşamasındayim dedim bir sorun olmaz gebeliktw de bu antibiyotik veriyoruz dedi kullanmam da gerek olası bir gebelikte zaten enfeksiyon zararlı bebeğe dedi kullanmalı mıyım sizce çatlatma ognesinin 4. Gunundeyim
Ayyy gölge çizgi var sanki hangi marka bu canım artımed değildir inşallahİgne degilde ovulasyonda catlama ozur dilerim eksik yazmisim aksam tekrar bi test daha yaptim boyle cikti
ArtimedAyyy gölge çizgi var sanki hangi marka bu canım artımed değildir inşallah
Ben artımede hiç güvenmiyorum bana bariz belirgin yalanci çizgi göstermişti çünkü gölge falan da değilArtimedbu sabahki testi hic kuruma cizgiside cikmadi