Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bahsettiğim kistten o zaman dediğim gibi 1.5 cm normal olgunlaşmış yumurta canım kist değil internetten baktın mı

Bahsettiğim kistten o zaman dediğim gibi 1.5 cm normal olgunlaşmış yumurta canım kist değil internetten baktın mı
Baktım canım iyi huylu kist yazıyor kafam karışık pek aklım da ermıyo bunlara kist yazmış kağıda doktor ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor diyor regl ile atarsın diyor valla nebilim aklım basmıyor

Baktım canım iyi huylu kist yazıyor kafam karışık pek aklım da ermıyo bunlara kist yazmış kağıda doktor ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor diyor regl ile atarsın diyor valla nebilim aklım basmıyor
Evet kist adetle eriyor gidiyor doğru demek istediğim 1.5 cm 15 mmlik olgun yumurta mı diye internetten baktın mı mesela pcos polikistik over sendromu da polikistik çok kistli over de yumurtalık demek bu şu oluyor yumurtalık etrafında çok fazla küçük kistler var o kist yani yumurta demek küçük hali folikül acaba kağıda 1.5cm kist yazmasında ki amaç 15 cmlik yumurta mı eğer buda 4 cm olmadan 19ken falan çatılarda gebelik şansı var demektir ovulasyon testi ile takip etsen

Her ay ovulasyonda pik görüyorum değerlendirmeye alıyorum ama olmadı işte hiç yaşamadım herhangi bir hamılelık hiç deneyim yok 1,5 yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…