- 13 Şubat 2024
- 525
- 684
- 34
-
- Konu Sahibi sehribann16
Canım hayır görmedim, pik günüm o gündü.Canım 16 sından sonra daha koyu gördün mü en koyu bu muydu
Bahsettiğim kistten o zaman dediğim gibi 1.5 cm normal olgunlaşmış yumurta canım kist değil internetten baktın mıİyi huyla kist olarak geçiyor internette her ay oluşabilen adet görünce de atılan kistlermiş tabii büyümesi sorun yani ben bu durumu her ay yaşıyorum ama doktor normal diyor kendimi rahatlamaya alıyorum doktor dediği için ama sonra bana geliyorlar işte niye hala gebelik yaşamadım diye inşallah isteyen herkese Rabbım en hayırlı şekilde nasip etsin zor bir süreç bu bizler için
Hayırlı sonuçlar sunsun sana inşallahKizlar bugun doktora gittim 18 mm iki yumurtam vardi catlatma ignesi verdi evde tekim tek basima yaptim karnimdan ama insallah olmustur
Baktım canım iyi huylu kist yazıyor kafam karışık pek aklım da ermıyo bunlara kist yazmış kağıda doktor ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor diyor regl ile atarsın diyor valla nebilim aklım basmıyorBahsettiğim kistten o zaman dediğim gibi 1.5 cm normal olgunlaşmış yumurta canım kist değil internetten baktın mı
Evet kist adetle eriyor gidiyor doğru demek istediğim 1.5 cm 15 mmlik olgun yumurta mı diye internetten baktın mı mesela pcos polikistik over sendromu da polikistik çok kistli over de yumurtalık demek bu şu oluyor yumurtalık etrafında çok fazla küçük kistler var o kist yani yumurta demek küçük hali folikül acaba kağıda 1.5cm kist yazmasında ki amaç 15 cmlik yumurta mı eğer buda 4 cm olmadan 19ken falan çatılarda gebelik şansı var demektir ovulasyon testi ile takip etsenBaktım canım iyi huylu kist yazıyor kafam karışık pek aklım da ermıyo bunlara kist yazmış kağıda doktor ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor diyor regl ile atarsın diyor valla nebilim aklım basmıyor
Insallah canim hakkimizda hayirlisiHayırlı sonuçlar sunsun sana inşallah
Aminn canım amin inşallah bu ay bol bol gebelik haberi veririzInsallah canim hakkimizda hayirlisi
Bak canım istersen yeminle ben birsey anlamakta zorlanıyorumBahsettiğim kistten o zaman dediğim gibi 1.5 cm normal olgunlaşmış yumurta canım kist değil internetten baktın mı
İnşallahhhhhh aminnnnnSat 27 Ocak
Bat 22 Şubat son 3 gün gelmez inşaallah
Canım daha önceden atsaydın yaBak canım istersen yeminle ben birsey anlamakta zorlanıyorum
Her ay ovulasyonda pik görüyorum değerlendirmeye alıyorum ama olmadı işte hiç yaşamadım herhangi bir hamılelık hiç deneyim yok 1,5 yıldırEvet kist adetle eriyor gidiyor doğru demek istediğim 1.5 cm 15 mmlik olgun yumurta mı diye internetten baktın mı mesela pcos polikistik over sendromu da polikistik çok kistli over de yumurtalık demek bu şu oluyor yumurtalık etrafında çok fazla küçük kistler var o kist yani yumurta demek küçük hali folikül acaba kağıda 1.5cm kist yazmasında ki amaç 15 cmlik yumurta mı eğer buda 4 cm olmadan 19ken falan çatılarda gebelik şansı var demektir ovulasyon testi ile takip etsen
Eşin sperm testi yaptı mıHer ay ovulasyonda pik görüyorum değerlendirmeye alıyorum ama olmadı işte hiç yaşamadım herhangi bir hamılelık hiç deneyim yok 1,5 yıldır
4-5 aydır Ovulasyon takıbındeyımHer ay ovulasyonda pik görüyorum değerlendirmeye alıyorum ama olmadı işte hiç yaşamadım herhangi bir hamılelık hiç deneyim yok 1,5 yıldır
İnsülin direnci tiroid demir D vitamin bunlara baktırdın mı4-5 aydır Ovulasyon takıbındeyım
Yaptı 20 milyon dendi normal dendi bilmiyorum iyimi bu oranİnşallahhhhhh aminnnnn
İnsülin direnci baktırmadım D vıtamı 1 yıldır her sabah alıyorum o düzeldi dediler troid sıkıntısı yok dendiİnsülin direnci tiroid demir D vitamin bunlara baktırdın mı
Hee onu bilmiyorum canım az mı çok mu vallaYaptı 20 milyon dendi normal dendi bilmiyorum iyimi bu oran