- 10 Aralık 2013
- 6.970
- 2.798
-
- Konu Sahibi sehribann16
Aaaaa cok cok tebrikler bebeğim cok sevındım yaaaaaŞükür canım artmış evet gecikme 2. Günü 125 ken 5. Günü 749 çıktı ama muayene olmadım daha iki hafta sonra gidip belki kalp atışına duyarım diye beklicem siz nasılsınız nasıl gidiyor
Genel de pcos olanlarda yumurta sağlıklı büyüyüp çatlamıyor çünkü çok fazla küçük yumurta var bu durum engel iki ilaç var burda benim bildiğim klomen ve femara femara daha iyi ama bununla az sağlıklı yumurta oluşturuluyor ben adetin 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca günde 2 tane kullandım genel kullanım böyledir ama doktorumla iletişim halinde olması lazım mesela bundan 4 5 ay önce başka bi doktor bana fazla içirmişti günde 3 tane yumurtam erken buyudu ama biri çatlamadı kist oldu 3 cm bu doktor da ikinci denemem bunda öyle bişey yaşamadım hatta yumurtam erken değil tam zamanında olgunlaştı erken olgunlaşması iyi birşey değilmiş diye duydum bi yerde belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi uygulanır eğer yumurta çok tembelse ilaçla buyumuyorsa iğne ile büyütülüyor benim buyuduğu için gerek kalmadıBüyütebilmek için ne yapılıyor mesela ? Doğal yöntem varmı sizce ben yurtdışında yaşıyorum burada biraz zor belkide kabul etmez dr çatlatma iğnesi istememi burası garıp biraz benim yumurtayı büyütebilecek birşey yapmam gerekıyor sizin cevabınızdan onu anladım
Ne demek canım benim her zamanBiraz heyecanlandım belkide sorunumu bulmuş gibi geldi cevabın bunun üzerine yoğunlaşacağım
Benimde 2. Takibi geçen ay oldu ama kimyasal olduMerhaba arkadaslar yumurta takibi ile hamile kalan var mı aranızda
Teşekkür ederim araştırmaya geçeceğimGenel de pcos olanlarda yumurta sağlıklı büyüyüp çatlamıyor çünkü çok fazla küçük yumurta var bu durum engel iki ilaç var burda benim bildiğim klomen ve femara femara daha iyi ama bununla az sağlıklı yumurta oluşturuluyor ben adetin 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca günde 2 tane kullandım genel kullanım böyledir ama doktorumla iletişim halinde olması lazım mesela bundan 4 5 ay önce başka bi doktor bana fazla içirmişti günde 3 tane yumurtam erken buyudu ama biri çatlamadı kist oldu 3 cm bu doktor da ikinci denemem bunda öyle bişey yaşamadım hatta yumurtam erken değil tam zamanında olgunlaştı erken olgunlaşması iyi birşey değilmiş diye duydum bi yerde belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi uygulanır eğer yumurta çok tembelse ilaçla buyumuyorsa iğne ile büyütülüyor benim buyuduğu için gerek kalmadı
Rica ederim işin içinde kala kala öğrendik herşeyi artık keşke öğrenmek durumunda kalmasaydıkTeşekkür ederim araştırmaya geçeceğim
İki yumurtalık boyutu normal dedi sağ tarafta 1,5 cm kist var diye not düşmüşNe demek canım benim her zamandoktorun yumurta takibi yaptı mı hiç ne dedi kist oluyorsa demek ki yumurtan oluşuyor beşkide kalitesiz diye çatlamıyor doktor daha iyi bilir tabi
Yanlış bilgilendirme olmasın ama bildiğim kadarıyla benim kist 3cm doktor yani 30 mm demek demişti e o zaman 1.5 cm de 15 mm yapar senin nasıl kist yazmış ki çatlamaya yakın duruyorİki yumurtalık boyutu normal dedi sağ tarafta 1,5 cm kist var diye not düşmüş
20lerin üstüne 23 24 25 falan sonrası kist deniliyo diye biliyorum bu normal olgunlaşmış yumurta diye geçer seninkiYanlış bilgilendirme olmasın ama bildiğim kadarıyla benim kist 3cm doktor yani 30 mm demek demişti e o zaman 1.5 cm de 15 mm yapar senin nasıl kist yazmış ki çatlamaya yakın duruyor
Ben amerıkada yaşıyorum burada ilaç sistemi en son 1,5 yıldır uğraşıyorum daha yol kat edemedim beni strese sokuyorlar sürekli paralı işlemlere giriyorum geçen sene bu dr gittim Hersey normal sağ yumurtalık hafif büyük dedi bu sene bu ay gittim yeminle aynı cümleleri tekrar etti ya sinir hastası oldum bunlar yüzünden Hersey normal diyor yolluyor ilaç yok tedavi yok ne yapabiliriz düşünelim yok bu sefer ekstradan hsg yapalım dedi ama burda bu işlemler dolar üzerinden bakarsan çok yüksek iste canım sıkılıyor böyle olunca da ama ilk defa gebe kalmaya vazgeçmek istedim çünkü bu stres çekilmiyor benim ruh halim çok zayıfladı olmazsa olmasın moduna soktular beniRica ederim işin içinde kala kala öğrendik herşeyi artık keşke öğrenmek durumunda kalmasaydık
Hemorajik kist yazmışYanlış bilgilendirme olmasın ama bildiğim kadarıyla benim kist 3cm doktor yani 30 mm demek demişti e o zaman 1.5 cm de 15 mm yapar senin nasıl kist yazmış ki çatlamaya yakın duruyor
Ben bu oranları hiç görmedim20lerin üstüne 23 24 25 falan sonrası kist deniliyo diye biliyorum bu normal olgunlaşmış yumurta diye geçer seninki
İnanın burda da durum çok farklı değil ezbere iş benimde 1.5 sene oldu bu 5. Doktorum Allah razı olsun ondan direk tek yapman gereken egzersiz ve diyet dedi uyguladım ilk ay gebe kaldım ama kimyasal oldu işte bu ay bakalım bekliyorum nasip ondan önce ne paralar harcadım pcos var deyip gönderdiler adetlerim çok düzensiz hep ilaçla geçiştirdiler biri direk 1 sene olmazsa hsg çekeriz diyorlar ama gerek yokmuş iyiki çekmemişim tüpler açık demek ki gebelik oluştu dedu bu doktorum düzenli yumurtlamayı olana bile femara çatlatma iğnesi uyguluyolar başından savıyolar hepsi de özel doktoru devlette değil yani demek istediğim senin iyice araştırıp kafana yatan doktou buşman lazım ben artık çıldırma durumuna gelmiştim ki bu doktor çıktı karşıma işteBen amerıkada yaşıyorum burada ilaç sistemi en son 1,5 yıldır uğraşıyorum daha yol kat edemedim beni strese sokuyorlar sürekli paralı işlemlere giriyorum geçen sene bu dr gittim Hersey normal sağ yumurtalık hafif büyük dedi bu sene bu ay gittim yeminle aynı cümleleri tekrar etti ya sinir hastası oldum bunlar yüzünden Hersey normal diyor yolluyor ilaç yok tedavi yok ne yapabiliriz düşünelim yok bu sefer ekstradan hsg yapalım dedi ama burda bu işlemler dolar üzerinden bakarsan çok yüksek iste canım sıkılıyor böyle olunca da ama ilk defa gebe kalmaya vazgeçmek istedim çünkü bu stres çekilmiyor benim ruh halim çok zayıfladı olmazsa olmasın moduna soktular beni
Onu duymadım hiç kistin de çeşitli türleri varHemorajik kist yazmış
Boşver görme iyi değil en iyisi 17 18 19 üstü sıkıntıBen bu oranları hiç görmedim
Merhaba.yardımcı olursanız sevinirim aşağıya ovulasyon testimi bırakıyorum.bugün çatlama oldumu merak ettim.12 ve 13.gün pikti.bugün biraz açıldı.ama tam mı silikleşmesi gerekiyor .ilk kez deniyorum.çatlamamın uzun sürmesi normal miOnu duymadım hiç kistin de çeşitli türleri var
Merhaba.yardımcı olursanız sevinirim aşağıya ovulasyon testimi bırakıyorum.bugün çatlama oldumu merak ettim.12 ve 13.gün pikti.bugün biraz açıldı.ama tam mı silikleşmesi gerekiyor .ilk kez deniyorum.çatlamamın uzun sürmesi normal mi
İyi huyla kist olarak geçiyor internette her ay oluşabilen adet görünce de atılan kistlermiş tabii büyümesi sorun yani ben bu durumu her ay yaşıyorum ama doktor normal diyor kendimi rahatlamaya alıyorum doktor dediği için ama sonra bana geliyorlar işte niye hala gebelik yaşamadım diye inşallah isteyen herkese Rabbım en hayırlı şekilde nasip etsin zor bir süreç bu bizler içinOnu duymadım hiç kistin de çeşitli türleri var