- 30 Temmuz 2023
- 64
- 42
- 35
-
- Konu Sahibi sehribann16
Strese girmeden dinlen biraz kafanı dağıt yarına kadar bekle normalde ben yarın olacaktım erken oldum kırmızıyı görmeden umutsuzluğa kapılmıuoruzbnm hala gelen giden yok aşilama başlancak bekliyorm ama yok gelmiyo yarın dr güdicektiö bgn gelir die
pztsi test yapmiştim çikmamişti, testimde kalmadi elimde dha yapmadm o günden beri kasıklarima ara ara batmalar giriyo diyorm ki sonra cok kendini dinliyosun sndy
evet bakalım ne zmn gelirse artık sen de sıkma güzel canını umut hep varStrese girmeden dinlen biraz kafanı dağıt yarına kadar bekle normalde ben yarın olacaktım erken oldum kırmızıyı görmeden umutsuzluğa kapılmıuoruztamam mı?
Güzel haberlerini alacağızbende pztsi test yapmiştim çikmamişti bat sizin de bugün mü bn hala olmadm regl
üzülüyor insan ama geçiyor hayırlısı bugün değilmiş canım benimevet bakalım ne zmn gelirse artık sen de sıkma güzel canını umut hep var
inşallah canım ya bi dolu bi boş gitmiştim bu ay ama pztsi test yaptim cikmamişti bak buda pztsi testimGüzel haberlerini alacağız
üzülüyor insan ama geçiyor hayırlısı bugün değilmiş canım benim
Pazartesiden bu zamana çok zaman geçti aslında testi tekrarlayabiliyor musun?inşallah canım ya bi dolu bi boş gitmiştim bu ay ama pztsi test yaptim cikmamişti bak buda pztsi testim
elimde test kalmadi ki canısıPazartesiden bu zamana çok zaman geçti aslında testi tekrarlayabiliyor musun?
Flo ya göre yarın olmam gerekiyor Başka bir uygulamaya göre pazartesibende pztsi test yapmiştim çikmamişti bat sizin de bugün mü bn hala olmadm regl
Ay bu son günlerin stresi hiç birşey de yok zaten mahfediyor insanı idrar testi yaptın mı hiç canımAllah razı olsun canım ya of uyuyamıyorum stresten ne zor bir durum adetin başından sayılıyor demi aradaki gün sayısı erkenmi daha diyorum uygulama ya göre olmam gerekiyor bu gece ikinci gun gecikmeye girdim oyy Allah'ım sabah nasıl olucak hafif kask ağrısı başka birşey yok elim sürekli karnımda birşey atıyor sanki kafayı yiyorum heralde
Hadiii ayyy inşallah canım benim güzel haberini bekliyoruzKızlar sanırım hamileyim :) Pazartesi günü kan verdim negatif cıktı ama içimde hep hamile olduğum his vardı.
Rutin içmeme gereken ilaçlarım var hatta hepsini kesmiştim bile. Dün akşam test yaptım 2 çizgi çıktı dua edin kızlar yarın tekrardan kan vereceğim.
Yarını bekle bakalım canım belki düşündüğün gibi olmayacak kan testi vermeye gidersin direk inşallah hamilesindir canımelimde test kalmadi ki canısı
Tamamdır düzenliyorum hemenYumurtlama takibi listesinde tarihlerimi revize edebilir misiniz?
SAT 16 Şubat BAT 16 Mart
gynoseed bakalım nasıl olcak ben de denemek istiyordum cokregli oldum yani bu ayda olmadı kısmetelimdeki testlerde bitti şimdi bir gebenin günlüğünden ovülasyon testi sipariş ettim birde ilişki öncesi çok önerilen gynoseed jel sipariş etti bu ay birde bu şekilde deneyeceğim..Eşim ayrıca 3 aydır Felixon Man kullanıyor umarım iyi gelir
Çok teşekkür ediyorum canımTamamdır düzenliyorum hemen
Çok duydum bakalım etkisini gören varsa yorumlayabilirse çok sevinirmgynoseed bakalım nasıl olcak ben de denemek istiyordum cok
olur olur haber ederim şey diyolar ya gebelik testi yoksa ovu testi ile de bakiyorlarmiş ya bnde yapim dedm bi bu şekilde çiktiÇok duydum bakalım etkisini gören varsa yorumlayabilirse çok sevinirmumarım jelinde etkisi olur sende sonucunu haber et olur mu?
Valla onu bir kısım ovu testi ile öğrenmiş bir kısımda bunun gerçekciliği yok diyor valla bende bilemedim tecrübeliler yorumlasınolur olur haber ederim şey diyolar ya gebelik testi yoksa ovu testi ile de bakiyorlarmiş ya bnde yapim dedm bi bu şekilde çiktiyok yani ikisinin de aynı koyulukta olmasi lazmmiş
Prolaktin kaç sizinİnşallah canımçok şükür öyle problemlwrim yok canım hormonlarım iyi sadece prolaktinim sıkıntılı oda stres kaynaklı diye düşünüyorum maşallah iyi vermiasin ama ben iki ay sporla 2.5 kilo anca verdim ama dijkat etmeidm Yememe felan tabi ondan
Geçen ay benim de böyleydi kuzu adet oldum gebelik öğrenenler genelde çok koyu çıkmışolur olur haber ederim şey diyolar ya gebelik testi yoksa ovu testi ile de bakiyorlarmiş ya bnde yapim dedm bi bu şekilde çiktiyok yani ikisinin de aynı koyulukta olmasi lazmmiş