Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Strese girmeden dinlen biraz kafanı dağıt yarına kadar bekle normalde ben yarın olacaktım erken oldum kırmızıyı görmeden umutsuzluğa kapılmıuoruz tamam mı?

Strese girmeden dinlen biraz kafanı dağıt yarına kadar bekle normalde ben yarın olacaktım erken oldum kırmızıyı görmeden umutsuzluğa kapılmıuoruz tamam mı?
evet bakalım ne zmn gelirse artık sen de sıkma güzel canını umut hep var

Güzel haberlerini alacağız

üzülüyor insan ama geçiyor hayırlısı bugün değilmiş canım benim
inşallah canım ya bi dolu bi boş gitmiştim bu ay ama pztsi test yaptim cikmamişti bak buda pztsi testim

Eklentiler

• IMG_5891.jpeg
    225,4 KB · Görüntüleme: 57
Ay bu son günlerin stresi hiç birşey de yok zaten mahfediyor insanı idrar testi yaptın mı hiç canım

Hadiii ayyy inşallah canım benim güzel haberini bekliyoruz

regli oldum yani bu ayda olmadı kısmet elimdeki testlerde bitti şimdi bir gebenin günlüğünden ovülasyon testi sipariş ettim birde ilişki öncesi çok önerilen gynoseed jel sipariş etti bu ay birde bu şekilde deneyeceğim..Eşim ayrıca 3 aydır Felixon Man kullanıyor umarım iyi gelir

Yumurtlama takibi listesinde tarihlerimi revize edebilir misiniz?
SAT 16 Şubat BAT 16 Mart

gynoseed bakalım nasıl olcak ben de denemek istiyordum cok

Çok duydum bakalım etkisini gören varsa yorumlayabilirse çok sevinirm umarım jelinde etkisi olur sende sonucunu haber et olur mu?
olur olur haber ederim şey diyolar ya gebelik testi yoksa ovu testi ile de bakiyorlarmiş ya bnde yapim dedm bi bu şekilde çikti yok yani ikisinin de aynı koyulukta olmasi lazmmiş

Eklentiler

• IMG_5941.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 47
olur olur haber ederim şey diyolar ya gebelik testi yoksa ovu testi ile de bakiyorlarmiş ya bnde yapim dedm bi bu şekilde çikti yok yani ikisinin de aynı koyulukta olmasi lazmmiş
Valla onu bir kısım ovu testi ile öğrenmiş bir kısımda bunun gerçekciliği yok diyor valla bende bilemedim tecrübeliler yorumlasın sen beklemeye devam et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…