Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günüme son 2 gün hiç bir belirtim yok,testte yapmayacağım gecikmesini bekleyeceğim ama zaman durdu gibi geliyor İnşallah ‘Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyler, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyler’ Amin

Kızlar banada yardımcı olabilir misiniz ovulasyon testi ilk defa yapıcam hangi marka almalıyım aralarında fark varmı bide günleri nasıl değerlendirmem gerekiyo pek bı bilgim yok bu konuda klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı doktorum bu ay böyle deneyelim dedi

Bir gebenin günlüğü ovi.testini öneririm

Kızlar bu bakar mısınız ben de bir gebenin günlüğü ovulasyon testini kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20240215_153121_399.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 56
Bende olamadım daha canım bir gün gecikti hayırlısı olur inşallah hakkımız da hiç bir belirti yok bende de kasık ağrım bile yok normalde olurdu

Bende olamadım daha canım bir gün gecikti hayırlısı olur inşallah hakkımız da hiç bir belirti yok bende de kasık ağrım bile yok normalde olurdu
Valla bendede hiç bir belirti yok var desem yalan olur regli olacakmış gibi bir karın kasık ağrısı da yok Allah’ım inşallah bir mucize olur ve bütün dileklerimiz kabul olur

Kızlar merhaba kasık ağrısı yumurta çatlamasına yakın mı oluyor yoksa yumurta oluştuğunda mı bilginiz var mı saniyelik ağrım olduda ovü kullanmıyorum ben

Kızlar merhaba kasık ağrısı yumurta çatlamasına yakın mı oluyor yoksa yumurta oluştuğunda mı bilginiz var mı saniyelik ağrım olduda ovü kullanmıyorum ben
Valla canım ben cumartesi iğneyi oldum pazardan itibaren ara ara oluyor pazar akşam baktım iç çamaşırı da olmuş akıntı zaten 36. Saatte dolmak üzereydi değerlendirdim direk

Valla canım ben cumartesi iğneyi oldum pazardan itibaren ara ara oluyor pazar akşam baktım iç çamaşırı da olmuş akıntı zaten 36. Saatte dolmak üzereydi değerlendirdim direk
Anladım kuzum benimde bugğm oldu dün akşam değerlendirmiştik ondan kaynaklımı bilmiyorum ama sormak istedim

Valla bendede hiç bir belirti yok var desem yalan olur regli olacakmış gibi bir karın kasık ağrısı da yok Allah’ım inşallah bir mucize olur ve bütün dileklerimiz kabul olur
Her seferinde vc ye gidiyorum oldm diye hiç birşey yok daha test yapmayim demi geçen ayda bir gün gecikmisti

Merhaba kızlar 3 şubatta regl oldum 8 şubatta bitti bugün 13.Günüm sizce yumurta oluşuyor mu ilk defa yaptım yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_7039.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 61
Evet ovülasyon testi kullandığım uygulamalarda 16sı yani yarını gösteriyordu güvenemeyip test aldım döngülerim çok düzenli değil bu hafta her gün yapacağım kaçırmamak için teşekkür ederim :)

Ne demek rica ederim uygulamalara güvenmeyin derim her gün düzenli aynı saatte testinizi yapın siz hatta eğer bu ay oomazsa bidaha ki ay adet biter bitmez başlayın düzensilikte erken yumurtlama olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…