Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek rica ederim uygulamalara güvenmeyin derim her gün düzenli aynı saatte testinizi yapın siz hatta eğer bu ay oomazsa bidaha ki ay adet biter bitmez başlayın düzensilikte erken yumurtlama olabiliyor
Keşke biter bitmez aklıma gelseydi yapardım ben uygulamaya baktım 16sı diye kendimi öyle hazırlıyordum yumurta hazırmış gibi 🤦🏻‍♀️ bakalım bu ay içinde olur inşallah 🙏🏼

Ben arkadaşa doktorumun dediklerini aktardım canım dediğin gibi de olabilir zaten sprem problemi yoksa her akşam degerlendiryoruz yunurtla gününü çatlama gununu de değerlendirdim daha önce ama gebelik oluşmadı genelde catlatna iğnesi olanlara 36 saat sonra ilişki oneriyo doktorlar catlama ananina denk getirmek için ki çokta hamile kalan var bu şekilde tabı ki nasip işi orası ayrı
Tabi zaten düzenli ilişkisi olanlar için önemli değil bunlar. Gerisi allahın nasibine kalmış ☺️

Ovülasyonda böyle çıktı kızlar. Kanama da devam ediyor. Gündüz çok azdı şimdi arttı :/ hayır yumurta çatladı belli ki ama reglim bi yandan şaka gibi 🤣

Eklentiler

• 0CCAA1F9-1CFF-4A5A-B3F7-73EC936A480F.jpeg
    0CCAA1F9-1CFF-4A5A-B3F7-73EC936A480F.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 44
Ovulasyon testinde yumurtlama gordugumuz gunden itibaren mi saymaya baslayacagiz yoksa catlamadan itibaren mi ben bu sabah test yaptim ayin 3 pik bugunle bilikte 12 oldu subat 5 de catlama oldu ona gorede daha 10 gun kafam cok karisti simdi

Dualarım önce sizinle sonra kendimle birbirimize dualarımızda yer vermeyi unutmayalım sakın 😍🤲🏻
Allah razı olsun canım ya of uyuyamıyorum stresten ne zor bir durum adetin başından sayılıyor demi aradaki gün sayısı erkenmi daha diyorum uygulama ya göre olmam gerekiyor bu gece ikinci gun gecikmeye girdim oyy Allah'ım sabah nasıl olucak hafif kask ağrısı başka birşey yok elim sürekli karnımda birşey atıyor sanki kafayı yiyorum heralde 😵

Kızlar sanırım hamileyim :) Pazartesi günü kan verdim negatif cıktı ama içimde hep hamile olduğum his vardı.
Rutin içmeme gereken ilaçlarım var hatta hepsini kesmiştim bile. Dün akşam test yaptım 2 çizgi çıktı dua edin kızlar yarın tekrardan kan vereceğim.

Evet regli oldum canım bu ay da olmadı kısmet değilmiş😢sen naptın?aranızda güzel haber alanları tebrik ediyorum hayırlısını nasip etsin herkes için sağlıka kucaklayın dualarım sizinle🙏🏻
bnm hala gelen giden yok aşilama başlancak bekliyorm ama yok gelmiyo yarın dr güdicektiö bgn gelir die :110:

pztsi test yapmiştim çikmamişti, testimde kalmadi elimde dha yapmadm o günden beri kasıklarima ara ara batmalar giriyo diyorm ki sonra cok kendini dinliyosun sndy🥺

Kızlar sanırım hamileyim :) Pazartesi günü kan verdim negatif cıktı ama içimde hep hamile olduğum his vardı.
Rutin içmeme gereken ilaçlarım var hatta hepsini kesmiştim bile. Dün akşam test yaptım 2 çizgi çıktı dua edin kızlar yarın tekrardan kan vereceğim.
bende pztsi test yapmiştim çikmamişti bat sizin de bugün mü bn hala olmadm regl

X