Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bugün dişçiye gittim aqumentin verdi tedavi aşamasındayim dedim bir sorun olmaz gebeliktw de bu antibiyotik veriyoruz dedi kullanmam da gerek olası bir gebelikte zaten enfeksiyon zararlı bebeğe dedi kullanmalı mıyım sizce çatlatma ognesinin 4. Gunundeyim

Yok olmadı hiç sürekli değişiyor sanırım stresli bi hayatımız var oda sebepmiş proklatinin yükselmesine yumurtlamayı engelliyormuş yada kaliteli yumurta olmuyormuş yüksek olunca
Evet canım öyleymiş yani benim de hiçbir sıkıntı yok engelliyorsa o engelliyor demekki hangimizinn hayatı stressiz ki

Catlamanin 12 gunu negatif olsaydi cikardi degilmi 🥹

Eklentiler

• IMG_20240217_073126.jpg
    IMG_20240217_073126.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar selam biliyorsunuz reglden 1 hafta sonra kanamam olmuştu. Bugün korkup doktora gittim her şey yolunda kist hiçbir şey yok tertemiz dedi. Yine de bi kan alalım dedi. Kan sonucum böyle çıktı. Bu ne demek? İlk defa beta verdim de gram anlamıyorum

Eklentiler

• 73B66CDC-DA0C-4DC0-A011-DBBC5945520C.png
    73B66CDC-DA0C-4DC0-A011-DBBC5945520C.png
    136,3 KB · Görüntüleme: 54
Catlamanin 12 gunu negatif olsaydi cikardi degilmi 🥹
Canım daha çok erken benim doktorum iğne günü hariç 15. Gün dedi bana test için oda kan testi malum idrara daha geç düşüyor geç döllenme durumu da var benim iğne günü dahil 14. Gün geçen ay daha yeni 3.46ydı değer sen düşün

Kızlar selam biliyorsunuz reglden 1 hafta sonra kanamam olmuştu. Bugün korkup doktora gittim her şey yolunda kist hiçbir şey yok tertemiz dedi. Yine de bi kan alalım dedi. Kan sonucum böyle çıktı. Bu ne demek? İlk defa beta verdim de gram anlamıyorum
Canım sonuç 0.1 negatif malesef :KK43:

Canım daha çok erken benim doktorum iğne günü hariç 15. Gün dedi bana test için oda kan testi malum idrara daha geç düşüyor geç döllenme durumu da var benim iğne günü dahil 14. Gün geçen ay daha yeni 3.46ydı değer sen düşün
İgne degilde ovulasyonda catlama ozur dilerim eksik yazmisim aksam tekrar bi test daha yaptim boyle cikti 🥹

Eklentiler

• IMG_20240217_182118.jpg
    IMG_20240217_182118.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar ya bugün dişçiye gittim aqumentin verdi tedavi aşamasındayim dedim bir sorun olmaz gebeliktw de bu antibiyotik veriyoruz dedi kullanmam da gerek olası bir gebelikte zaten enfeksiyon zararlı bebeğe dedi kullanmalı mıyım sizce çatlatma ognesinin 4. Gunundeyim
Ayy hiç bilmiyorum canım valla bende 3 gündür köpek gibi gribim ölü gibiyim bişey içmiyorum sadece portakal onunda kendine faydası yok bence sende riske atma ama bilemedim ki doktorunun numarası yok mu

Ayyy gölge çizgi var sanki hangi marka bu canım artımed değildir inşallah
Artimed 😅 bu sabahki testi hic kuruma cizgiside cikmadi aksam yaptigim damlakttim ya bi olustu hemen hatta cekmeye calistim fotosunu ama gorunce bi elim ayagim titredi resmen umarim beni yaniltmaz benim icin yikim olur bu sefer 😭

Eklentiler

• IMG_20240217_190220.jpg
    IMG_20240217_190220.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 57
X