Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi baktım kanamam gelmiş. Daha reglim biteli 1 hafta oluyor ilk defa böyle bir şey oldu panik yaptım. Yumurtlama kanaması nasıl oluyor öyle bir şey olabilir mi bu? Ya da folidoce diye bi folik asid kullandım o kanama yapar mı

İyi yapmışsın yine de şansın var bir dahabkine çatlama gününü ertesi günü nude değerlendir sperm problemi yoksa eğer bak mesela çatlatma iğnesi oldum ben bugün 36 saat sonra catlama olacağı için bu akşam bos yarın aksmadân itibaren üç gece değerlendirilecek çatlama günü sonra si şans daha çok yani ben Ebru ceylanin testlerini kullandım canım güzeldi onun testleri de geçen sene de laboquick kullanmıştım iki üç ay onlar da güzeldi ama gebelik oluşmadı
Bu durumu yanlış biliyorsunuz. Bütün bilimsel yazılar ve araştırmalar gösteriyor ki hamile kalma şansının en yüksek olduğu gün yumurtlamadan bir gün önce. Çatlama günü bu şans daha aza iniyor. Hatta yumurtlama gününden bile daha önemli bir gün öncesi. Bir gün öncesi şans %20iken yumurtlama günü %15. Spermlerin çatlama olduğu an hazır beklemesi hamile kalma ihtimalini arttırır.

Evet ilk transferim taze embriyoyla oldu negatifti. İkincisinde iki tane dondurulmus transfer edildi biri tuttu cok şükür bi bebegim oldu. Gecen ay da ucuncu transferimi oldum dondurulmus embriyom vardi ama malesef negatif sonuclandi. Son bir embriyom kaldi ama ben yoruldum 😊
yaaa kıyamam🌸 olsun sağlık olsun umut her zaman var

Adet bittikten sonra kuzum maydonozları elinde kopart bir demete yakın 1 lt sütü ya da yarısından fazlasını dök kaynat ben biraz karabiberde attım☺️ belini çarşafla ört buharına otur ama ilk buhar çıksın dikkat et bir yerini yakma soğuyuncaya kadar otur ayaklarına beline dikkat et üşütme 3 gün boyunca uyguladım ben yumurtlama bekliyorum artık ama değerlendiricem o zamana kadar. Kimisi buhardan sonra ilişkşye girmiş ama ben girmedim
Tamam canım inşallah denicem sırayla hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🙏

Regl bittikten 2 gün sonra 2 bardak kayanayan suya soğanı 4 e bölüp atıyorsun kısık ateşte 5 dk kaynatiyorsun sonra ılık olmaya başlayınca çok ılık olmayacak şekilde yudum yudum iciyorsun birçok videoda böle söyledi Saraçoğlu ama dediğim gibi ben alerji oldum
Niye öyle oldu ki acaba bunyeden bünyeye değişiyor heralde birde bende çok küçük bir minyom var etki eder mi acaba

Kızlar bi baktım kanamam gelmiş. Daha reglim biteli 1 hafta oluyor ilk defa böyle bir şey oldu panik yaptım. Yumurtlama kanaması nasıl oluyor öyle bir şey olabilir mi bu? Ya da folidoce diye bi folik asid kullandım o kanama yapar mı
Aa ne kanaması bu acaba? O folik asiti ben kullandım ama öyle bi etki etmedi. Bunu bi doktoruna danış istersen canım,merak ettim ben de 🤔

yaaa kıyamam🌸 olsun sağlık olsun umut her zaman var
Oyle tabi cok sukur ki bi evladim var o yuzden artik ara vermek istedim ne zaman hazir hissedersem kendimi o zamn son transferimi de olcam o da tuttu tuttu, tutmadi bu defteri kapatcam Rabbim olan evladima saglik, uzun omur versin 😊 isteyen herkesede nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin 🤲

Bu durumu yanlış biliyorsunuz. Bütün bilimsel yazılar ve araştırmalar gösteriyor ki hamile kalma şansının en yüksek olduğu gün yumurtlamadan bir gün önce. Çatlama günü bu şans daha aza iniyor. Hatta yumurtlama gününden bile daha önemli bir gün öncesi. Bir gün öncesi şans %20iken yumurtlama günü %15. Spermlerin çatlama olduğu an hazır beklemesi hamile kalma ihtimalini arttırır.
Ben arkadaşa doktorumun dediklerini aktardım canım dediğin gibi de olabilir zaten sprem problemi yoksa her akşam degerlendiryoruz yunurtla gününü çatlama gununu de değerlendirdim daha önce ama gebelik oluşmadı genelde catlatna iğnesi olanlara 36 saat sonra ilişki oneriyo doktorlar catlama ananina denk getirmek için ki çokta hamile kalan var bu şekilde tabı ki nasip işi orası ayrı

Oyle tabi cok sukur ki bi evladim var o yuzden artik ara vermek istedim ne zaman hazir hissedersem kendimi o zamn son transferimi de olcam o da tuttu tuttu, tutmadi bu defteri kapatcam Rabbim olan evladima saglik, uzun omur versin 😊 isteyen herkesede nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin 🤲
aminn aminn bnm hiç yok allahım nasip ederde olursa istiyoruz🌸

Bildiğim kadarıyla ki ben de yaşadım bi iki kez yumurtlama kanaması denen şey lekelenme oluyor. Adet gibi olmuyor
yok canım bu lekelenme gibi değil. Yumurtlama testinde de pik çıkmıştı hatta dedim ben 17. gün hatta 20 yi bulur yumurtlamam nasıl regl biter bitmez yumurtladım diye şaşırmıştım belliydi bi gariplik olduğu. bu yumurtlama kanaması da değilse ne acaba hayır işten izin alıp doktora gitmemin mümkünatı da yok bugün. İnsan geriliyor ya

yok canım bu lekelenme gibi değil. Yumurtlama testinde de pik çıkmıştı bu yumurtlama kanaması da değilse ne acaba hayır işten izin alıp doktora gitmemin mümkünatı da yok bugün. İnsan geriliyor ya
İnsan bilinmezlik olunca geriliyor, inşallah kötü bişi değildir,kullandığın ilaç vs varsa o da yapmış olabilir,sen doktorunu ara bence

X