- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Buralarda değildim bebişşşş malum 14 Şubat kocamsuyla bi gezelim dedik
Oooh sefaniz olsunBuralarda değildim bebişşşş malum 14 Şubat kocamsuyla bi gezelim dedik
Teşekkür ederim canikom malum iğne sonra kafa dağılır dedik hem zaman geçmek bilmiyor sanki en ufak kıpırtıda hamilelik mi yoksa iğneden mi diye düşünüp duruyorumOooh sefaniz olsun
İyi yapmışsınız cagnimmm İğne etkisi oluyo ama ilk gunker ya yavrum şimdiden düşünme sen bu kadar geçmez yoksa günlerTeşekkür ederim canikom malum iğne sonra kafa dağılır dedik hem zaman geçmek bilmiyor sanki en ufak kıpırtıda hamilelik mi yoksa iğneden mi diye düşünüp duruyorum
Ayy test hatalıydı galiba çünkü kan testim negatif çıktıAyyyy çok güzel bir ikinci çizgi kan verdin mi canım
ne güzel.. sağlıkla kucağınıza alın inş :) Mutlaka buraya da yaz sonucunu
Test hatalıydı galiba canım çünkü kan testim negatif çıktı1 gun once yapayim dedim balım onuda ovulasyon koyu olursa oda koyu olmazsa yapmam buyuk ihtimalle
Gercekten mi ama yinede kirmizilari gorunceye kadar hep bir ihtimal vardir uzulme olurmuTest hatalıydı galiba canım çünkü kan testim negatif çıktışimdi de regl olmak üzere gibi hissediyorum nasip değilmiş bu ay da
Üzülmemeye çalışıyorum canımGercekten mi ama yinede kirmizilari gorunceye kadar hep bir ihtimal vardir uzulme olurmu
Kafayı tırlatıcaz az kaldıİyi yapmışsınız cagnimmm İğne etkisi oluyo ama ilk gunker ya yavrum şimdiden düşünme sen bu kadar geçmez yoksa günler
Şaka gibi ya insan artık idrar testide mi yapamıcakAyy test hatalıydı galiba çünkü kan testim negatif çıktışimdi de regl olmak üzere gibi hissediyorum artık nasip değilmiş bu ay da
Çatlatma iğnesi neden yaptırılıyor ki? Rahim filmi çektirmiş miydiniz merak ettim. Bir de diyet listenizdeki yasaklar neydi?15 ay oldu canım pcos var bende maalesef 14 ayım düzgün doktora gelemediğim için çöp oldu geçen ay bi doktor buldum oda diyetisyen ve çatlatma iğnesi önerdi 1.5 aydır uyguluyorum diyetisyenide ilk aydan gebe kaldım bu şekilde ama kimyasal oldu adetim şimdi bakalım bu ay belki uğurlu olur bir kaç takviye ve insülin direnci tiroid ve demir için ilaç kullanıyorum
Valla ya ona da güven yok artıkŞaka gibi ya insan artık idrar testide mi yapamıcak
Olsun canım benim, bir dahaki aya inşAyy test hatalıydı galiba çünkü kan testim negatif çıktışimdi de regl olmak üzere gibi hissediyorum artık nasip değilmiş bu ay da
bu iki çizgiyi çatlamış diye yorumladım ben.Kızçelerrrr belki bi bileniniz vardır ekte 3 gündür yaptığım ovülasyon testlerim var. Akşam 19:00-19:30 arası yaptım hep Bu ay inanılmaz kafam karıştı benim. Şuan çatlamış mı sizce?
11-12-14 şubat(sabah) değerlendirildi. Artık bugün akşamda değerlendirmeye gerek var mı sizce? Bir de benim testler de sadece 1 ay böyle t c den daha koyu olmuştu diğer aylar hep eşit. Acaba yumurta yeterince büyütmeden mi çatlıyor :/
Evet ilk transferim taze embriyoyla oldu negatifti. İkincisinde iki tane dondurulmus transfer edildi biri tuttu cok şükür bi bebegim oldu. Gecen ay da ucuncu transferimi oldum dondurulmus embriyom vardi ama malesef negatif sonuclandi. Son bir embriyom kaldi ama ben yoruldumaa onu söylüyor o zmn dr hangisi uygun diye inşallah canım çok teşekkür ederim peki bünyamin. bey ile mi iki kez negatif oldu
Canım evet t silikleşti bugün ama önceki iki gün pik miydi kafam karıştı. Çok erken bir de benim için şuan yumurtlama hiç bilmiyorum yapmaya devam edicim bakalım testler. Döngünün 21.günü bakılıyordu sanırım o test. Ama ya bir de o işe girişemeyeceğim ovülasyon bile strese sokuyor insanıbu iki çizgiyi çatlamış diye yorumladım ben.
Bu sabah değerlendirdiysen canım akşama gerek yok bence hem zaten sperm kalitesi açısından çok da faydası olmaz diye düşünüyorum.
Yumurta kalitesi için bi test var diyorlardı diğer grupta da konuşulmuştu hatta belki burda da bilen vardır
Evet yaptığımız her test stres.ben o yüzden bıraktım ovulasyon testi yapmayıCanım evet t silikleşti bugün ama önceki iki gün pik miydi kafam karıştı. Çok erken bir de benim için şuan yumurtlama hiç bilmiyorum yapmaya devam edicim bakalım testler. Döngünün 21.günü bakılıyordu sanırım o test. Ama ya bir de o işe girişemeyeceğim ovülasyon bile strese sokuyor insanı
Femara ile sağlıklı yumurta büyütülüp çatlatma iğnesi ile çatlatılıyor çatlasın ki sperm içine girip döllenebilsin pcosda ihtiyaç gibi bişey normalde vücut bunu kendi kendine yapar ama bizde işler biraz sıkıntı doktorum da riske atmamak adına uyguluyor bunu rahim filmi hiç çektirmedim gerekte kalmadı doktorum kimyasal gebelik de tüplerinin açık olduğunu anlamış olduk dedi çünkü yasaklarım ağırlıklı olarak glutenli ürünler ekmeğim siyez ekmeği bu yüzden karbonhidratlı herşey kesinlikle yasak kurubaklagil de mercimek yasak ve birde insülin direnci yüksek olduğu için tatlı herşey yasak süt ve ürünleri de yasakdı yeni yeni yoğurt ve peynir yiyorum süt hala yasak peynir eski peynir olmak şartıyla sarı renk olanlar varya yoğurt da Jersey sütüyle yaptırdı mayasını migros da bi maya var onunla yaptım böyle işteÇatlatma iğnesi neden yaptırılıyor ki? Rahim filmi çektirmiş miydiniz merak ettim. Bir de diyet listenizdeki yasaklar neydi?