Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de bu ay hem soğan kürü deneyecegim bende ovulasyon testi aldım yumurtlama takibi yapacağım buraya yeni üyeyim tam olarak alışamadım benide ekler misiniz
Denedinmi canım soğan kürünü ve nasıl denedin anlatırsan sevinirim bende tüp tıkanıklığı için denicem bugün adet olmam gerekiyor bakalım olursam

Bende yapsam mı acaba tam ayrıntılı anlatır mısn canım nasıl yaptığını sana zahmet bugün adet olucam sonra mı başlayım adetliykenmi
Adet bittikten sonra kuzum maydonozları elinde kopart bir demete yakın 1 lt sütü ya da yarısından fazlasını dök kaynat ben biraz karabiberde attım☺️ belini çarşafla ört buharına otur ama ilk buhar çıksın dikkat et bir yerini yakma soğuyuncaya kadar otur ayaklarına beline dikkat et üşütme 3 gün boyunca uyguladım ben yumurtlama bekliyorum artık ama değerlendiricem o zamana kadar. Kimisi buhardan sonra ilişkşye girmiş ama ben girmedim

Nryim ben yumurtlama makinasi falan mi 😂 3 subat pik 9 subat esit cizgiler 13 gun tekrar esit ve bugun dune gore silik 😂 yarin adete 2 gun kalmis oluyor varsada yoksada cikar diye dusunuyorum birde goguslerim cok agrimaya baslaid 🥹
canım büyük ihtimal iki defa yumurtlamış olabilirsin degerlendirseydin 🙏

Bende bunyamin bey de yaptirdim tup bebegi. 3 denememiz oldu iki negatif bir pozitif sonuc aldim 😊
bünyamin beyde aşilama düşünüyorum ilk siz hiç yaptirdiniz mi aşilama yaş kaç bu arada ben burada gecici süreliğine bulunacağim eşimin tayini çikacaktir her an o sebeple aşilama diünüyorum önce

Canim yumurtlamaysa eger bu ay 3 oldu ama sanmiyorum
canım bu durumda keşke bi doktora görünseydin benimki tahmin çünkü gebelik testin negatifmiş ama bazı aylar bi anda 2 veya 3 yumurta birden büyüyüp gelişebiliyor o yüzden degerlendirip bıraksaydın yada daha önce muayene olduysan pcos falan varsa o tür durumlardada lh dalgalanması olabiliyor

canım bu durumda keşke bi doktora görünseydin benimki tahmin çünkü gebelik testin negatifmiş ama bazı aylar bi anda 2 veya 3 yumurta birden büyüyüp gelişebiliyor o yüzden degerlendirip bıraksaydın yada daha önce muayene olduysan pcos falan varsa o tür durumlardada lh dalgalanması olabiliyor
Ortlama her adetin 3. Gunu mutlaka giderim adetlerim duzenlidir gecen ayda gittim hatta sonuclar soyle ve alttan muayene etti hersey guzel bir sorun yok demisti
Tsh:1.85
Lh:8.6
Fsh.6.9

İkinci en koyu cikan zamani degerlendirdim her ihtimale karsi ama diyorum ya bir umut iste bizim sorunlariniz var malesef 🥹

Ortlama her adetin 3. Gunu mutlaka giderim adetlerim duzenlidir gecen ayda gittim hatta sonuclar soyle ve alttan muayene etti hersey guzel bir sorun yok demisti
Tsh:1.85
Lh:8.6
Fsh.6.9
evet degerler normal biraz nasip işi gercekten umarım sonucun hamilelik olur 🙏
İkinci en koyu cikan zamani degerlendirdim her ihtimale karsi ama diyorum ya bir umut iste bizim sorunlariniz var malesef 🥹

bünyamin beyde aşilama düşünüyorum ilk siz hiç yaptirdiniz mi aşilama yaş kaç bu arada ben burada gecici süreliğine bulunacağim eşimin tayini çikacaktir her an o sebeple aşilama diünüyorum önce
Asilamayi bize hic uygun gormedi bile direk tup bebege yoneldik. Daha once baska sehirde de gitmiştim zaten ordada asilama size uygun degil demislerdi tutma ihtimali cok dusuk olacakti. Yas 31. İnsallah asilamayla cozersinz hemen 😊

Asilamayi bize hic uygun gormedi bile direk tup bebege yoneldik. Daha once baska sehirde de gitmiştim zaten ordada asilama size uygun degil demislerdi tutma ihtimali cok dusuk olacakti. Yas 31. İnsallah asilamayla cozersinz hemen 😊
aa onu söylüyor o zmn dr hangisi uygun diye inşallah canım çok teşekkür ederim peki bünyamin. bey ile mi iki kez negatif oldu

Denedinmi canım soğan kürünü ve nasıl denedin anlatırsan sevinirim bende tüp tıkanıklığı için denicem bugün adet olmam gerekiyor bakalım olursam
Canım denedim 2. Günün sabahından sonra yzuumde kizarikliklar çıktı kasiklarimda batma göğüsler de ağrı yan etkisi varmis yüzde kızarıklık falan ama devam ettim ovulasyon testi yapıyordum bugün catlama gördüm şok oldum daha regl biteli 3. Gundeyim acaba soğan kürünün mu etkisi bilmiyorum ama devam edicem bikac gün daha 😆

Regl biteli 3. Günüm kızlar catlama gözüküyor ovulasyon da olabilir mi böle bişi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20240214_165304_335.jpg
    IMG_20240214_165304_335.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 51
Canım denedim 2. Günün sabahından sonra yzuumde kizarikliklar çıktı kasiklarimda batma göğüsler de ağrı yan etkisi varmis yüzde kızarıklık falan ama devam ettim ovulasyon testi yapıyordum bugün catlama gördüm şok oldum daha regl biteli 3. Gundeyim acaba soğan kürünün mu etkisi bilmiyorum ama devam edicem bikac gün daha 😆
Regl bittikten 2 gün sonra 2 bardak kayanayan suya soğanı 4 e bölüp atıyorsun kısık ateşte 5 dk kaynatiyorsun sonra ılık olmaya başlayınca çok ılık olmayacak şekilde yudum yudum iciyorsun birçok videoda böle söyledi Saraçoğlu ama dediğim gibi ben alerji oldum

X