Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün kandil birbirimize ve geçen sene bu vakitler birbirlerine son kez iyi geceler diyen,kaybettiğimiz insanlarımıza duamızda yer vermeyi unutmayalım Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd hadisinde belirtileri uygulayalım 🤲🏻💗 Hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu topiktekiler ve onun haricinde evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün yoldaşlarımız ve bana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bizleri mutlu eden ömrümüzün sonuna kadar iyi ki dedirten evlatlar nasip etsin.Amin🤲🏻💗

Kızlar bugün kandil birbirimize ve geçen sene bu vakit son kez iyiki diyen,kaybettiğimiz insanlarımıza duamızda yer vermeyi unutmayalım Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd hadisinde belirtileri uygulayalım 🤲🏻💗 Hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu topiktekiler ve onun haricinde evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün yoldaşlarımız ve bana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bizleri mutlu eden ömrümüzün sonuna kadar iyi ki dedirten evlatlar nasip etsin.Amin🤲🏻💗
Amiiiiinnnn🤲🏻🤎

İSİM
SAT
BAT
🤰🏻
sehribann16 sehribann16 26 Ocak26 Şubat
@rabianizzz12 Ocak10 Şubat
@mrstroisy30 Ocak30 Şubat
@berrawst18 Ocak18 Şubat
Y yanasip52 11 Ocak3 Şubat
@nurumik3 Ocak4 Şubat
esmer papatya esmer papatya 1 Şubat28 Şubat
@bitanesiy8 Ocak3 Şubat
@Eleni113 Ocak9 Şubat
@MerEm005 Ocak4 Şubat
@Alpyar229 Ocak5 Şubat
@saygidegermisafirler11 Ocak13 Şubat
@ArasaNillGerek31 Ocak27 Şubat
@Bedii19 Ocak17 Ocak
@sundy9419 Ocak16 Şubat
@Basakbasak13 Şubat05 Mart
@gelecek haber25 Ocak25 Şubat
@bozdemirk17 Ocak18 Şubat
@zey0910 16 Ocak 16 Şubat
Canım hoşgeldin ilk Kk ya üyeliğim senin topikle başlamıştı özlettin kendini. Yeni topiğin de hayırlı olsun hepimize uğur getirsin inşallah. Ben geçen regl sonrası bir dolu bir boş gitmiştim ama regl olmuştum. Bu ay biraz akışına bırakmaya çalışıyorum. En azından negatif görmek eskisi kadar çok üzmüyor alıştım galiba😅 Bu ay da biraz gelişigüzel değerlendiriyorum. Bakalım nasipte ne zaman varsa artık🤗

Canım hoşgeldin ilk Kk ya üyeliğim senin topikle başlamıştı özlettin kendini. Yeni topiğin de hayırlı olsun hepimize uğur getirsin inşallah. Ben geçen regl sonrası bir dolu bir boş gitmiştim ama regl olmuştum. Bu ay biraz akışına bırakmaya çalışıyorum. En azından negatif görmek eskisi kadar çok üzmüyor alıştım galiba😅 Bu ay da biraz gelişigüzel değerlendiriyorum. Bakalım nasipte ne zaman varsa artık🤗
Yaaa sende hoş geldin canım benim evet telefonum kırılmıştı bayadır yoktum 🥰 inan nasibimiz ne zamansa o zaman oluyor ben bunu anladım tek bir korunmama ile bir sürü hamile kalan var Rabbim ol dedi mi bal gibi de oluyor hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım 🥰🥰🤲🏻🤲🏻

Yaaa sende hoş geldin canım benim evet telefonum kırılmıştı bayadır yoktum 🥰 inan nasibimiz ne zamansa o zaman oluyor ben bunu anladım tek bir korunmama ile bir sürü hamile kalan var Rabbim ol dedi mi bal gibi de oluyor hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
Hoşbuldum canım sağolasın öyle gerçekten nasibimizi bekliyoruz hepimiz,rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kavuştursun inşallah hepimizi🤗🙏

Hoşbuldum canım sağolasın öyle gerçekten nasibimizi bekliyoruz hepimiz,rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kavuştursun inşallah hepimizi🤗🙏
Aminnn canım aminnn 🥰 şuan doktor kapısında bekliyorum dua et de yumurtam olgunlaşmış olsun kimin duası kabul olur belli olmaz 🥰🤲🏻

Evet canım femera kullandım hayırlısı bakalım geçen ay 15. Gün olgunlaşmıştı bugün 13.gün inşallah bu sefer erken olgunlaşmıştır
Canım yavaş buyuyen daha sağlıklı oluyo mus diye duydum buralardan 😊 hızlı büyüyen sağlıksız oluyormus inşallah sağlıklı büyümüştür benim de femara eq üçüncü günüm daha bugün

X