- 1 Eylül 2023
- 47
- 17
- 27
-
- Konu Sahibi sehribann16
Uğur getirsin isteyen herkese nasip etsin bu deneyim için son ovülasyon testi kullanmamız olsunbeni de ekler misiniz buraya bu ay belki uğur getirir sat 19 ocak bat 16 şubat
Hoşgeldin canım uğur getirsin inşallahSelammm kızlar kırmızı kartımı gördüm de geldimdış gebelik geçirdim 3 ay önce bu ay artık yeniden deneyelim diyoruz kocişkomla ben yumurtlama takibi yapmıyorum akıntımdan anlıyorum genelde stresli bir işim var (okul öncesi öğretmeniyim) bir de testi kendime dert etmek istemiyorum tamamen salıştayım yaniii çünkü dış gebelik beni baya üzdü zamanında hepimize uğurlu gelsin inşallah bu topic 03 şubat 03 mart
En güzeli canım kafandan atabilirsen ne mutlu sana kafadan atınca oluyormuş hep öyle duydum güzel haberlerle dönersin inşallahHanımlar ben bugün 1 gün erkenden regl oldum. Buralara pek gireceğimi sanmıyorum artık salıyorum yoruldum gündemimden çocuk işini çıkarıyorum 2 ya da 3 ay daha olmazsa tedaviye başlıcam artık bu arada da rahat kafayla eğlenmek istiyorum psikolijimi baya etkiledi çünkü inşallah hepinizin böyle tatlı mı tatlı bebişleriniz olur
Canım muhtemelen sabahları yaptığın için yakalayamadin bende ebru abaldan almıştım testleri öğlen yada akşam 8 kadar yapın diyordu yanlış hatırlamıyorsam bu teste göre çatlama olmuş inşallah hamiş kalirsjnUğur getirsin isteyen herkese nasip etsin bu deneyim için son ovülasyon testi kullanmamız olsunCanım nasılsın?Bugün biraz daha iyi misin? Ben bu sabah aynı saatlerde tekrar test yaptım ama silikleşmeye başlamış çizgi seninleye paylaşmak istedim.Yumurtlamayı (koyu çift çizgiyi) ya kaçırdım ya çatladı ya da hiç koyulaşmadı ondan bir yorum yapamıyorum.Hayırlısı
AminCanım muhtemelen sabahları yaptığın için yakalayamadin bende ebru abaldan almıştım testleri öğlen yada akşam 8 kadar yapın diyordu yanlış hatırlamıyorsam bu teste göre çatlama olmuş inşallah hamiş kalirsın
İnşallah canimAmindediğin gibi oldu diye düşünüyorum,dün söylediler aslında bana neyse sonucu güzel olsun.İsteyen herkese nasip etsin bu ay hamiş ayı olsun
Hoşbuldumm teşekkür ederimHoşgeldin canım uğur getirsin inşallah
canımmm iyyiimm ben dün geceyi değerlendirdim bende tam pik oldğunda kaçirdim ama bilerek yapmadik boş geçirmek istedim oo günüUğur getirsin isteyen herkese nasip etsin bu deneyim için son ovülasyon testi kullanmamız olsunCanım nasılsın?Bugün biraz daha iyi misin? Ben bu sabah aynı saatlerde tekrar test yaptım ama silikleşmeye başlamış çizgi seninleye paylaşmak istedim.Yumurtlamayı (koyu çift çizgiyi) ya kaçırdım ya çatladı ya da hiç koyulaşmadı ondan bir yorum yapamıyorum.Hayırlısı
Dün yumurtlamaydı ozaman değerlendirdim bugünüde değerlendirdim yarın da mı değerlendireceğim kusura bakma böyle yazdım amaİnşallah canimdeğerlendir de yind bu günler
bence senin 2 si pikti bnmle aynısın demiştim hatta sen dünüde değerlendirmiştin bugünü es mi geçiceksin dün çatlamaydi bizim aslında dünü değerlendirmekle iyi yaptinUğur getirsin isteyen herkese nasip etsin bu deneyim için son ovülasyon testi kullanmamız olsunCanım nasılsın?Bugün biraz daha iyi misin? Ben bu sabah aynı saatlerde tekrar test yaptım ama silikleşmeye başlamış çizgi seninleye paylaşmak istedim.Yumurtlamayı (koyu çift çizgiyi) ya kaçırdım ya çatladı ya da hiç koyulaşmadı ondan bir yorum yapamıyorum.Hayırlısı
her gün değerlendirme sperm azaliyo yanliş o canım eğer sorun yoksa 2 si 3 ü 4 ü maksimum yarına gerk yok artık eğer ayda iki kez yumurtlamiyorsanDün yumurtlamaydı ozaman değerlendirdim bugünüde değerlendirdim yarın da mı değerlendireceğim kusura bakma böyle yazdım ama
Oh süper canım çok sevindim bazıları dinlenmeyi de öneriyor boş dolu mantığı senin yaptığında mantıklı.Bildiğim kadarı ile çatladığı zaman değerlendirmek daha önemliymiş peki kaç gün daha değerlendireceğiz?canımmm iyyiimm ben dün geceyi değerlendirdim bende tam pik oldğunda kaçirdim ama bilerek yapmadik boş geçirmek istedim oo günü
En güzeli canım kafandan atabilirsen ne mutlu sana kafadan atınca oluyormuş hep öyle duydum güzel haberlerle dönersin inşallah
Sen yazmışsın zaten tekrar sormuşum kusura bakma yarın boş bir sonraki gün değerlendirirm ay da 2 kere yumurtlamıyorum diye biliyorum.Artık bundan sonrası güzel haberher gün değerlendirme sperm azaliyo yanliş o canım eğer sorun yoksa 2 si 3 ü 4 ü maksimum yarına gerk yok artık eğer ayda iki kez yumurtlamiyorsan
çatladiğinda 24 saat duruyo yumurta sonra gidiyo öyle hesapla canım 24 saat önemliOh süper canım çok sevindim bazıları dinlenmeyi de öneriyor boş dolu mantığı senin yaptığında mantıklı.Bildiğim kadarı ile çatladığı zaman değerlendirmek daha önemliymiş peki kaç gün daha değerlendireceğiz?
Herşey bizim içinBende öyle duydum acaba nasıl yapabiliyorlar diyordum meğersem gerçekten olabiliyormuş şuan o düşünce bile beni rahatlatmaya yetti eğer hamişte kalırsam aranıza öyle dönücem seviliyorsunuz
Teşekkür ederim canım bilgilendirme içinçatladiğinda 24 saat duruyo yumurta sonra gidiyo öyle hesapla canım 24 saat önemli