Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de 30 eşimde 30 bize de öyle dedi 6ay deneyin dedi çok pahalı ama orasi ya pendik yüzyil var serap simavli oda çok iyi ve uygun istersen araştir

Yanlış anlamadıysam Pendik tarafında oturuyorsun bu Pendik eğitim araştırma infertilite bölümüne gittin mi hiç benim yumurtlama zamanı Estradiol yüksek çıkıyor her defasında progesteron dusuk seviyelerde yumurtlamadan 10gun sonrada regli geliyor lutuel faz dusuk leke şeklinde geliyor yakınimda ki devlet hast. Gittim progesteron ilaci vermiyor infertilite bölümüne gitmen lazım diyip durdular bizim buradakiler sadece kadın hast. Bakiyorlarmis bilgin varmi acaba 🫥

Yanlış anlamadıysam Pendik tarafında oturuyorsun bu Pendik eğitim araştırma infertilite bölümüne gittin mi hiç benim yumurtlama zamanı Estradiol yüksek çıkıyor her defasında progesteron dusuk seviyelerde yumurtlamadan 10gun sonrada regli geliyor lutuel faz dusuk leke şeklinde geliyor yakınimda ki devlet hast. Gittim progesteron ilaci vermiyor infertilite bölümüne gitmen lazım diyip durdular bizim buradakiler sadece kadın hast. Bakiyorlarmis bilgin varmi acaba 🫥
aşilama önerdiler bana daha da gitmedim çnki çok vaktim yoktu isranbulda kalamadim iş gereği
hemen farklı ile geçtik

aşilama önerdiler bana daha da gitmedim çnki çok vaktim yoktu isranbulda kalamadim iş gereği
hemen farklı ile geçtik
Himm iş gereği gittiniz anladım 🫥 kimse yazmıyor şu ilaci belli üretim yok ama özel doktora gitcem sanırım bakalım o nediyo yumurta var progesteron dusuk hep algilayamiyorum ama en son ovu testleri 3gun kırmızı çıktı ondan anladım havuç yedim badem yedim c vitamini fayda etmedi inşallah Rabbım bizlere daha fazla zorluk çıkartmasin kolay yoldan nasip etsin 🫥🤲🏻

Kızlar ya bugün test yaptım ikinci az silik çizgi 5 dk sonra çıktı emin olamıyorum adet zamanı da olabilir mi böyle şeyler eğer hamile kalırsam şaşıracam 3 gün önce erken gebelik testinde negatif çıkmıştı çünkü

Kızlar ya bugün test yaptım ikinci az silik çizgi 5 dk sonra çıktı emin olamıyorum adet zamanı da olabilir mi böyle şeyler eğer hamile kalırsam şaşıracam 3 gün önce erken gebelik testinde negatif çıkmıştı çünkü
Yaaa testi atar mısın bizde bakalım aşko 🥳🥳

Hanımlar ben bugün 1 gün erkenden regl oldum. Buralara pek gireceğimi sanmıyorum artık salıyorum yoruldum gündemimden çocuk işini çıkarıyorum 2 ya da 3 ay daha olmazsa tedaviye başlıcam artık bu arada da rahat kafayla eğlenmek istiyorum psikolijimi baya etkiledi çünkü inşallah hepinizin böyle tatlı mı tatlı bebişleriniz olur 🌸
Nasibin bu ayda değilmiş demek ki ne kadar teselli versek boş içimizde ki ateş malum sana tek diyeceğim inan içten bi şekilde inan olucak da bana Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlatnasşp edicek de sen kafanı toparla biraz canım eminim iyi gelicek 🙏🏻💗

Mrb kızlar beni de ekler misiniz belki uğur getirir 🌸 sat 18 Ocak bat belli değil pcos olduğum için 😔 döngümun 18.gunu bugün salı günü doktora gittim sağda 16 mm yumurta gelişmiş dedi fakat çatlatma iğnesi vs vermedi yarın tekrar gidicem bakalim çatlamış mi 🤗 bu arada bu sabahtan beri sağ kasik ve bacak ağrısı var aşırı derecede ağrıyor sizce neden olmuş olabilir yuruyemiyorum resmen çok ağrıyor böyle olan varmı aranızda ??
Kaç aydır deniyosun canım benimde pcos malesef

Yaaa testi atar mısın bizde bakalım aşko
IMG_2334.jpeg

Nasibin bu ayda değilmiş demek ki ne kadar teselli versek boş içimizde ki ateş malum sana tek diyeceğim inan içten bi şekilde inan olucak da bana Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlatnasşp edicek de sen kafanı toparla biraz canım eminim iyi gelicek 🙏🏻💗

Çok teşekkür ederim tabiki inanıyorum Rabbime😊geçen kandilde annem dua etmiş eğer kızımın en yakın zamanda çocuğu olacaksa bana göster Rabbim diye rüyasında odaya giren bir kız çocuğu görmüş saçları lüle lüle 🙈 o yüzden içim rahat ama işte insan çok isteyince hüsrana uğruyo ama yine de çok iyiyim şuanda tekrardan teşekkürler 🌸

Normalde bugün ya da yarın regl olmam lazım erken gebelikte çıkmayınca yeni ovulasyon testleri sipariş etmiştim hatta bilmiyorum az bişi gözüküyor ama emin olamadım

Himm iş gereği gittiniz anladım 🫥 kimse yazmıyor şu ilaci belli üretim yok ama özel doktora gitcem sanırım bakalım o nediyo yumurta var progesteron dusuk hep algilayamiyorum ama en son ovu testleri 3gun kırmızı çıktı ondan anladım havuç yedim badem yedim c vitamini fayda etmedi inşallah Rabbım bizlere daha fazla zorluk çıkartmasin kolay yoldan nasip etsin 🫥🤲🏻
inşallah canım tüp bebek mi başladınız snlamadim tam

inşallah canım tüp bebek mi başladınız snlamadim tam

Yok canım ben bir gebenin günlüğü ebru hanımı takip ediyorum yumurtlama pik günü Estradiol baktiriyorum kandan yüksek çıkıyor 7.8.9 gün bakılan progesteron değerim çok düşük devamlı 0 değerlerde takviye ilaç kullanmam gerek infertilite bölümü yazıyormuş aile hekimine söyledim reçete et ben yazarım dedi işte progesteron dusuk olması sıkıntı döllenme bile tutunamaz bebek şansımı deniyorum işte Rabbım kolaylık versin bizlere 🤲🏻

X