- 30 Temmuz 2023
- 64
- 42
- 35
-
- Konu Sahibi sehribann16
Aklımı kurcaladı acaba biraz kendimi tutsam 15.00 gibi tekrarlasam mı testi uff kafam karıştıİnsan bişey yemeden içmeden duramıyor kibilmiyorum burda öyle bir yazı görmüştüm ovulasyon testi için gündüz 12 akşam 8 en uygun saatlermiş
Ay sakın böyle yapma kendine lütfen.Yumurta kalitenin etlilemesini bilmiyorum ama senin iyi olman önemli negatifliği bir kenara bırak.çok istediğin bir bebek var ve malesef onlarsız olmuyor.Öyle düşün biraz kullanmamız gerekiyorBeni geçen doktor kontrolünde rezil etmişti beni doktora şikayet ediyor “asker değilmiş” sanki psikoloğa geldik, bu konuya takıntılıymışım gibi yansıttı bir utandım konuşkan ben cevap veremedim.Anlatsak hepimizin bu bir çok sıkıntısı çıkar ama bu süreçte yanındayım Herşey dilediğin gibi gider ve bugün değerlendir sonucundada güzel haberlerimizi alalım
maalesefO tartışma hep yumurtlama günü bulur zaten
Bak bugünün olması için çok bekledin veya çok çabaladın bilmiyorumhiç gülesim yoktu bilmiyorum valla bakalım hiç bugnü de değerlendiresim yok yanaşiyo şimdi bn istemiyorum psklga gidelim diyo pskljimi sen bozdn diyorm bn naptim diyo bir ton terane ya neresinden tut elimde kaliyo şaştim napicami valla çok yeşekkğr ederim arkadaşim iyi ki varsın
Sadece sen bana cevap yazdın ve dinledin Sende iyi ki varsınBak bugünün olması için çok bekledin veya çok çabaladın bilmiyorumSonrasında ah keşke dememek için şansını elinin ucuyla çevirme olsun sonrasında hamilelik döneminde her gün aşerip istediklerinle ona iş yaptırırsın ödeşirsiniz
yaa canımsın inşallahBak bugünün olması için çok bekledin veya çok çabaladın bilmiyorumSonrasında ah keşke dememek için şansını elinin ucuyla çevirme olsun sonrasında hamilelik döneminde her gün aşerip istediklerinle ona iş yaptırırsın ödeşirsiniz
Kızlar bu ovükadyon testini saat kaçta yapıyorsunuz? Bende başlayayım diyorum akşam yapsam çay falan içiyorum pek doğru sonuç çıkmayabilir. Sabah erkenden işteyim, bilemedim doğru sonuç nasıl çıkar. Ve her gün 1 adet yapıyorsunuz dimi? Sabah akşam yapanı da görüyorum.Yaa çok sevindim birbirmize tam destekgeri dönüş yaptığın için teşekkür ediyorum herşeyin hayırlısını versin bu süreçte hepimize sabır diliyorum.Önerin var mı?
Çok teşekkür ediyorum canım sende bugün değerlendir yarına bakarızyaa canımsın inşallahbugün böyle olsun elbet hesaplaşiriz sen dğeerlendirdn mi bugnüü naptin seni sormayi unttm bu arada
Benimde buradan öğrendiğim.Kızlar bu ovükadyon testini saat kaçta yapıyorsunuz? Bende başlayayım diyorum akşam yapsam çay falan içiyorum pek doğru sonuç çıkmayabilir. Sabah erkenden işteyim, bilemedim doğru sonuç nasıl çıkar. Ve her gün 1 adet yapıyorsunuz dimi? Sabah akşam yapanı da görüyorum.
ben ce bugünü değerlendirmişssn zaten bida yapmaÇok teşekkür ediyorum canım sende bugün değerlendir yarına bakarızvalla sabah testi göndermiştim sana yumurtlamam daha olmamıştı ama bugünü değerlendirdim.Yarın daha koyulaşır diye düşünüyorum testin.Sence saat 15.00 gibi tekrarlayım mı testi?
Teşekkür ederim bilgilendirme içinBenimde buradan öğrendiğim.
-İlk idrar olmayacak,
-Sıvı almayı 2 saat öncesinden kesilecek,
-Saat 12.00-20.00 arasında yapılması önerilmekte,
-Her gün aynı saatte yapılmadı ve düzenli şekilde yapılması önerilmektedir.
Bu arada ben günde bir kere yapıyorum testi günde 2 kere yapan var onu araştırabilirsin.
Yarın tekrarlarız testi artık koyu renkli yumurtlama görelimben ce bugünü değerlendirmişssn zaten bida yapmaharcama testi yarın yaparsın benimki de silik bugün bak akşam değerlendiricem
Yarın tekrarlarız testi artık koyu renkli yumurtlama görelimtamam canım ozaman haberleşiriz yarın tekrar güzel bir haftasonu dilerim kendini üzme sakın herşey bizim için
Tabi canımSat 19 Ocak Bat 17 Şubat ekleyebilir misiniz? Teşekkürler
Sağol canım aslinda İstanbul'da kız kardeşim oturuyor Anadolu yakasında orda kalma durumumda olur aslında iyi fikir teşekkür ederimMerhaba ben 2 ay önce doktorumun yönlendirmesi ile HSG çektirdim İstanbul’a yolun düşerse Sonomed Kadiköy. Belki sana yakın şubelerinde de ileri teknoloji sistemini bulabilirsin.Çok rahattı(Ağrı eşiği tabi herkesin farklı benim acımadı derim senin acır canın ona garanti edemem)
Çok sevindim yardımcı olabildiysemSağol canım aslinda İstanbul'da kız kardeşim oturuyor Anadolu yakasında orda kalma durumumda olur aslında iyi fikir teşekkür ederim
Teşekkürler canımÇok sevindim yardımcı olabildiysemtelefonla arayıp detaylı bilgi alabilirsin çok nazik ve her konuyu detaylı anlatıyorlar senin için en iyisi olsun
Selammm kızlar kırmızı kartımı gördüm de geldim
İSİM SAT BAT sehribann16 26 Ocak 26 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @mrstroisy 30 Ocak 30 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat Y yanasip52 11 Ocak 3 Şubat N nurumik 3 Ocak 4 Şubat @esmer papatya 1 Şubat 28 Şubat @bitanesiy 8 Ocak 3 Şubat @Eleni1 13 Ocak 9 Şubat @MerEm00 5 Ocak 4 Şubat @Alpyar22 9 Ocak 5 Şubat saygidegermisafirler 11 Ocak 13 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 27 Şubat Bedii 19 Ocak 17 Ocak
Gerçekten direk yumurtalama günü hatta çatlama günü hepsi denemiş ( ikimizde sağlık sorunu yok ) ama hamile kalamamış biriyimArkadaşlar bişey sormak istiyorum konu açtım ama cevap gelmedi
Son adet tarihim 11 Ocak bat 13 Şubat.
Yumurtlama takibi ile 28 ocakta pik 29 ocakta çatlama gördüm. Sadece 27 ve 28 ocağı değerlendirdik. Bugün doktora gittim sağlıklı yumurtlama olmuş mu diye progesteron 10 çıktı e2 55 çıktı ama beta HCG 0,100 çıktı. Sizce gebelik olsa az çok değer çıkarmıydi