Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar ben bugün 1 gün erkenden regl oldum. Buralara pek gireceğimi sanmıyorum artık salıyorum yoruldum gündemimden çocuk işini çıkarıyorum 2 ya da 3 ay daha olmazsa tedaviye başlıcam artık bu arada da rahat kafayla eğlenmek istiyorum psikolijimi baya etkiledi çünkü inşallah hepinizin böyle tatlı mı tatlı bebişleriniz olur 🌸

beni de ekler misiniz buraya bu ay belki uğur getirir sat 19 ocak bat 16 şubat
Uğur getirsin isteyen herkese nasip etsin bu deneyim için son ovülasyon testi kullanmamız olsun 🥰 Canım nasılsın?Bugün biraz daha iyi misin? Ben bu sabah aynı saatlerde tekrar test yaptım ama silikleşmeye başlamış çizgi seninleye paylaşmak istedim.Yumurtlamayı (koyu çift çizgiyi) ya kaçırdım ya çatladı ya da hiç koyulaşmadı ondan bir yorum yapamıyorum.Hayırlısı🙏🏻🌸

Eklentiler

• IMG_1243.jpeg
    IMG_1243.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 33
Selammm kızlar kırmızı kartımı gördüm de geldim😍 dış gebelik geçirdim 3 ay önce bu ay artık yeniden deneyelim diyoruz kocişkomla 😍 ben yumurtlama takibi yapmıyorum akıntımdan anlıyorum genelde stresli bir işim var (okul öncesi öğretmeniyim) bir de testi kendime dert etmek istemiyorum tamamen salıştayım yaniii 😂çünkü dış gebelik beni baya üzdü zamanında 🥹hepimize uğurlu gelsin inşallah bu topic 03 şubat 03 mart ❤️
Hoşgeldin canım uğur getirsin inşallah 🌺😍

Hanımlar ben bugün 1 gün erkenden regl oldum. Buralara pek gireceğimi sanmıyorum artık salıyorum yoruldum gündemimden çocuk işini çıkarıyorum 2 ya da 3 ay daha olmazsa tedaviye başlıcam artık bu arada da rahat kafayla eğlenmek istiyorum psikolijimi baya etkiledi çünkü inşallah hepinizin böyle tatlı mı tatlı bebişleriniz olur 🌸
En güzeli canım kafandan atabilirsen ne mutlu sana kafadan atınca oluyormuş hep öyle duydum güzel haberlerle dönersin inşallah 💞

Uğur getirsin isteyen herkese nasip etsin bu deneyim için son ovülasyon testi kullanmamız olsun 🥰 Canım nasılsın?Bugün biraz daha iyi misin? Ben bu sabah aynı saatlerde tekrar test yaptım ama silikleşmeye başlamış çizgi seninleye paylaşmak istedim.Yumurtlamayı (koyu çift çizgiyi) ya kaçırdım ya çatladı ya da hiç koyulaşmadı ondan bir yorum yapamıyorum.Hayırlısı🙏🏻🌸
Canım muhtemelen sabahları yaptığın için yakalayamadin bende ebru abaldan almıştım testleri öğlen yada akşam 8 kadar yapın diyordu yanlış hatırlamıyorsam bu teste göre çatlama olmuş inşallah hamiş kalirsjn

Canım muhtemelen sabahları yaptığın için yakalayamadin bende ebru abaldan almıştım testleri öğlen yada akşam 8 kadar yapın diyordu yanlış hatırlamıyorsam bu teste göre çatlama olmuş inşallah hamiş kalirsın
Amin🙏🏻🌸 dediğin gibi oldu diye düşünüyorum,dün söylediler aslında bana neyse sonucu güzel olsun.İsteyen herkese nasip etsin bu ay hamiş ayı olsun 🙏🏻

Mrb kızlar beni de ekler misiniz belki uğur getirir 🌸 sat 18 Ocak bat belli değil pcos olduğum için 😔 döngümun 18.gunu bugün salı günü doktora gittim sağda 16 mm yumurta gelişmiş dedi fakat çatlatma iğnesi vs vermedi yarın tekrar gidicem bakalim çatlamış mi 🤗 bu arada bu sabahtan beri sağ kasik ve bacak ağrısı var aşırı derecede ağrıyor sizce neden olmuş olabilir yuruyemiyorum resmen çok ağrıyor böyle olan varmı aranızda ??

canımmm iyyiimm ben dün geceyi değerlendirdim bende tam pik oldğunda kaçirdim ama bilerek yapmadik boş geçirmek istedim oo günü

bence senin 2 si pikti bnmle aynısın demiştim hatta sen dünüde değerlendirmiştin bugünü es mi geçiceksin dün çatlamaydi bizim aslında dünü değerlendirmekle iyi yaptin

Dün yumurtlamaydı ozaman değerlendirdim bugünüde değerlendirdim yarın da mı değerlendireceğim kusura bakma böyle yazdım ama🌸
her gün değerlendirme sperm azaliyo yanliş o canım eğer sorun yoksa 2 si 3 ü 4 ü maksimum yarına gerk yok artık eğer ayda iki kez yumurtlamiyorsan

canımmm iyyiimm ben dün geceyi değerlendirdim bende tam pik oldğunda kaçirdim ama bilerek yapmadik boş geçirmek istedim oo günü
Oh süper canım çok sevindim bazıları dinlenmeyi de öneriyor boş dolu mantığı senin yaptığında mantıklı.Bildiğim kadarı ile çatladığı zaman değerlendirmek daha önemliymiş peki kaç gün daha değerlendireceğiz?

En güzeli canım kafandan atabilirsen ne mutlu sana kafadan atınca oluyormuş hep öyle duydum güzel haberlerle dönersin inşallah 💞

Bende öyle duydum acaba nasıl yapabiliyorlar diyordum meğersem gerçekten olabiliyormuş şuan o düşünce bile beni rahatlatmaya yetti eğer hamişte kalırsam aranıza öyle dönücem seviliyorsunuz🌸🌸

her gün değerlendirme sperm azaliyo yanliş o canım eğer sorun yoksa 2 si 3 ü 4 ü maksimum yarına gerk yok artık eğer ayda iki kez yumurtlamiyorsan
Sen yazmışsın zaten tekrar sormuşum kusura bakma yarın boş bir sonraki gün değerlendirirm ay da 2 kere yumurtlamıyorum diye biliyorum.Artık bundan sonrası güzel haber 🙏🏻

Oh süper canım çok sevindim bazıları dinlenmeyi de öneriyor boş dolu mantığı senin yaptığında mantıklı.Bildiğim kadarı ile çatladığı zaman değerlendirmek daha önemliymiş peki kaç gün daha değerlendireceğiz?
çatladiğinda 24 saat duruyo yumurta sonra gidiyo öyle hesapla canım 24 saat önemli

Bende öyle duydum acaba nasıl yapabiliyorlar diyordum meğersem gerçekten olabiliyormuş şuan o düşünce bile beni rahatlatmaya yetti eğer hamişte kalırsam aranıza öyle dönücem seviliyorsunuz🌸🌸
Herşey bizim için 🙏🏻daha iyisi bunu biliyorum.Yoga yapabilir misin bilmiyorum ama deneyebilirsin🌸🙏🏻eminim etrafında bir çok insan aynı şeyi söylüyordur takma diye ama yaşayan bilir.Bence nötr ol ne kendi uzaklaştır ne de konuların içinde ol ♥️

X