- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.404
Bnmde sadece ilk 3 gun hafif kasik agrim oldu sonra hc brsey olmadi ta ki 8.gu siddetli kasik agrim oldu adet oldun diye dusundum lekelenmem geldi kan verdim oyle ogrendim bnm hala goguslerm hic degisiklik yok inan hepsi ayni anlamiyorsun hicGeçen transfer göğüslerimin ağrısından üstüne yatamıyordum, dokunamıyordum ateş gibiydi benim için bir belirtiydi belki de ilaçlardandı bilemiyorum ama pozitifi görmüştük bir şekilde. Şimdi kasık sancılarım ağrılarım var ama hafif belim ağrıyor zaman zaman. Göğüslerimde hiç belirti yok. Hep uykum var. Bir de güneş lekelerim koyuldu sanki 6. Günüm bugün
Oncelikle transferin hayirli olsun guzel sonucu alirisinMerhaba kızlar 17 mayıs transfer günüm 2 embriyom var ikisini de transfer edercek 28 mayıs da test yap hamile olup olmadığın belli olur dedi pozitifi gören arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz acaba ne yediniz içtiniz birde sigara kullanıyomuydunuz
Çıktımı canım sonucunKızlar bende şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum
5. Gun Aa kaliteMerhaba canım seninle aynıyızkaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi ? İlk denememi
Çıktı canım 38.5 çıktı. %60 artış bekliyorlarmış ama benim artmamış çarşamba tekrar kan vereceğim çok üzüldümÇıktımı canım sonucun
Rabbimden umut kesilmez yavas ilerliyor olabilir sonucta labaratuvarda da yavas ilerleme oluyor ama gunune ulasiyor seninde oyledir yavas ama saglikli ilerleme olucak Allahin izniyle moralini bozma desemde oyle olmuyor bliyorum ama suan hala icinde br can var oyle dusun onunla konus sev iyi dusun canimÇıktı canım 38.5 çıktı. %60 artış bekliyorlarmış ama benim artmamış çarşamba tekrar kan vereceğim çok üzüldüm
Olsun dur bakalım üzme kendini vardır bunda bir hayır üzme demek çok kolay biliyorum ama dua et hayırlısı hayırlısı olsunÇıktı canım 38.5 çıktı. %60 artış bekliyorlarmış ama benim artmamış çarşamba tekrar kan vereceğim çok üzüldüm
Benimde ilk inşallah pozitif sonuç alırız5. Gun Aa kaliteevet ilk senin
Üzülme sakın bak stres üzüntü etkiliyormuş güzel düşün güzel olsunÇıktı canım 38.5 çıktı. %60 artış bekliyorlarmış ama benim artmamış çarşamba tekrar kan vereceğim çok üzüldüm
Rabbimden umut kesilmez yavas ilerliyor olabilir sonucta labaratuvarda da yavas ilerleme oluyor ama gunune ulasiyor seninde oyledir yavas ama saglikli ilerleme olucak Allahin izniyle moralini bozma desemde oyle olmuyor bliyorum ama suan hala icinde br can var oyle dusun onunla konus sev iyi dusun canim
Çok teşekkür ederim kızlar . İnsan çok üzülüyor ne yazık ki. Çarşamba sabah için dua ediyorum. Elimden gelmiyor üzülmemek. Ama tam 48 saatte olmamıştı benim. Ben cumartesi akşam kan vermiştim en son 36 saat sonra vermiş oldum yani acaba ınunda etkisi olur muOlsun dur bakalım üzme kendini vardır bunda bir hayır üzme demek çok kolay biliyorum ama dua et hayırlısı hayırlısı olsun
Farkli yer farkli saat farkli labaratuvar hersey cok etkiliyor cok haklisin canim bnm kimyasal oldugunfa degerdim cok yavas artmisti ama benm kanamam da vardi cok sukur senin yok yavas ilerlyordur annesi uzme kendiniÇok teşekkür ederim kızlar . İnsan çok üzülüyor ne yazık ki. Çarşamba sabah için dua ediyorum. Elimden gelmiyor üzülmemek. Ama tam 48 saatte olmamıştı benim. Ben cumartesi akşam kan vermiştim en son 36 saat sonra vermiş oldum yani acaba ınunda etkisi olur mu
Çok teşekkür ederim canım hergün yapacağım.Üzülme sakın bak stres üzüntü etkiliyormuş güzel düşün güzel olsunpozitifi gören bir arkadaş bana tavsiye etmişti hergün okudum bunu sende oku içini ferah tut
Allahumme Ya Evvelü 100 DEFA
Allahumme Ya Mubdi 99 DEFA
Allahumme Ya Mucib 60 DEFA
Allahumme Ya Semiu 100 DEFA
Allahumme Ya Varis 707 DEFA
"Rabbim! Rahmetinle beni koru ve bana sağlıklı bir gebelik nasip et. Bebeğimi düşük tehlikesinden uzak tut. Bütün zorlukların üstesinden gelmemde yardımcım ol."
Sizin nasıl artmıştı peki değeriniz?Farkli yer farkli saat farkli labaratuvar hersey cok etkiliyor cok haklisin canim bnm kimyasal oldugunfa degerdim cok yavas artmisti ama benm kanamam da vardi cok sukur senin yok yavas ilerlyordur annesi uzme kendini
Belirtin var mıAy inşallah canim
Var canım ya dün gece ateş bastı beni ara ara kasiklarimda ağrı oluyor batma oluyor. Sen nasılsın?Belirtin var mı
Canım senin durumunda olup o kadar sağlıklı netice elde eden kişi var ki 15ler 30 lar yavaş yavaş ilerleyenler hiç olumsuz düşünme güzel olacak Allah’ın izniyleÇok teşekkür ederim kızlar . İnsan çok üzülüyor ne yazık ki. Çarşamba sabah için dua ediyorum. Elimden gelmiyor üzülmemek. Ama tam 48 saatte olmamıştı benim. Ben cumartesi akşam kan vermiştim en son 36 saat sonra vermiş oldum yani acaba ınunda etkisi olur mu
Ateş beni transferden 2-3 saat sonra basmıştı kuzumVar canım ya dün gece ateş bastı beni ara ara kasiklarimda ağrı oluyor batma oluyor. Sen nasılsın?