Bana doktorum 10 gun sonraya kese randevusu al dedi 21 ine kese randevusu aldim herhalde br sonraki muayenede kalp atisini duyarizEvet canım gerisi çöp bizim. Bende çok üzülüyorum ama öyle taktırıyorlar
Ay cidden mi ? Peki kaçıncı hafta kalp atışı duyuluyor
Maşallah canım benim de 20 si kan günümBana doktorum 10 gun sonraya kese randevusu al dedi 21 ine kese randevusu aldim herhalde br sonraki muayenede kalp atisini duyariz
Bnmde lekelenmeleem oluyor hatta dun birz yuruyus yaptm eve geldim peceteye boyle pihti geldi bildigin dinlendim cok sukur br daha gelmedi bol bol dinlen doktor bana ilk lekelenmem olunca hemen prulotoj igne ve ednol fitile basladiTestler pozitif dün de yaptım koyulaşma vardı fakat 8. günden beri lekelenme oluyor özellikle sabahları koyu renk gün içinde pembe ve açık kahverengi ara ara geliyor canımı sıktı salı kan vericem perşembe 2. kanı vericem o zaman daha rahatlarim inşallah ne diyim
Ben az önce dalgınlıkla çiçekleri suladım hafif eğilerek ya birşey olmuş mudur bidaha yapmamBana doktorum 10 gun sonraya kese randevusu al dedi 21 ine kese randevusu aldim herhalde br sonraki muayenede kalp atisini duyariz
Yol yavrum ben bildigincamasir makinesine camaaie atiyorm aliyom bulask makonesni dolduruyom bosaltiyom kac kere egiliyorumdur kim bilir sadece dikkat ediyorum o kadarBen az önce dalgınlıkla çiçekleri suladım hafif eğilerek ya birşey olmuş mudur bidaha yapmam
Tmm canim eklerimBeni de ekler misin unutulmuşum
8 mayis transfer tek embriyo 20 Mayıs test tarihim
Aminn inşallahAyy çok tatlı maşallahbize de nasip olsun kese kalp atışı çok güzel heyecanlar
Bende dikkat ederek yaptım bu zamana kadar kasık ağrısı yoktu öyle eğilip kalınca oldu biraz uzandım hemen yeni yeni geçti ondanYol yavrum ben bildigincamasir makinesine camaaie atiyorm aliyom bulask makonesni dolduruyom bosaltiyom kac kere egiliyorumdur kim bilir sadece dikkat ediyorum o kadar
Biz artik normalden br tik daha fazla dikkat edicez herseyi yavas yavas yapicz hayirlisyla saglikla bebislerimizi kucagimza alalimBende dikkat ederek yaptım bu zamana kadar kasık ağrısı yoktu öyle eğilip kalınca oldu biraz uzandım hemen yeni yeni geçti ondan
Amin kuzum bende hiç belirti yok transferin 5.günündeyim daha çok güzel bi bekleyiş inşallah ilk denemem de pozitif alırım burda topicde hepimiz pozitif alırız inşallahBiz artik normalden br tik daha fazla dikkat edicez herseyi yavas yavas yapicz hayirlisyla saglikla bebislerimizi kucagimza alalim
Günaydın şuan aynı durum bende de var transfer günü hariç 5. Gündeyim bıçak saplanır gibi oldu önce sonrada sancı yapmaya başladı. Çok korkuyorum tutunamadimi diyeKızlar günaydın dün geceden beri karnımdan şiddetli ağrı var sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı sabahta yanma oldu ve ağrım devam ediyor bugün transfer dahil 7.günüm normal mı acaba şimdiye kadar ufak tefek batmalar dışında bişey yoktu fakat böyle olunca morelim çok bozuldu
Bende öyleyim ya dikkat ediyorum ama çok öyle aman aman değil bence rahat olmak lazım yürüyüş de yapıyorum günlük işlerimi deYol yavrum ben bildigincamasir makinesine camaaie atiyorm aliyom bulask makonesni dolduruyom bosaltiyom kac kere egiliyorumdur kim bilir sadece dikkat ediyorum o kadar
Aminn inşallah
Kızlar bende şimdi tekrar kan vermeye gidiyorumBiz artik normalden br tik daha fazla dikkat edicez herseyi yavas yavas yapicz hayirlisyla saglikla bebislerimizi kucagimza alalim
Sonucu haber ver canımKızlar bende şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum
Beni de ekler misiniz. 6 Mayıs 2 adet embriyo transfer oldu. 15 Mayıs test günüHemen ekliyorum kizlar
Hayirlisla saglikla tek seferde gorursun insaAllah benm 4.denememde alabildim elhamdulillahAmin kuzum bende hiç belirti yok transferin 5.günündeyim daha çok güzel bi bekleyiş inşallah ilk denemem de pozitif alırım burda topicde hepimiz pozitif alırız inşallah
Ben dun yuruyus yaptm birz hemen lekelenmem geldi o yuzden bir sure yuruyuste yapmayacagim sanirimBende öyleyim ya dikkat ediyorum ama çok öyle aman aman değil bence rahat olmak lazım yürüyüş de yapıyorum günlük işlerimi de
Hadi hayirli haberlele bekliyoruz canim gonlunu ferah tutKızlar bende şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum
Amin inşallah kuzumHayirlisla saglikla tek seferde gorursun insaAllah benm 4.denememde alabildim elhamdulillah
Canım çıkmadı mı??Kızlar bende şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum