Biz bu ay içinde 4 kutu progestan dex iğneyi 3.600 ₺'den aldıkKızlar yaa arkadaş yukarıda sormuş okudum ama geri dönemedim bende ilk trasferimde uzun süre göbekten attım progestan ı sonra kalçadan devam ettim ikisi birden fitilde dahil. Sonra sırası ile bıraktım önce göbekten olanı sonra kalçadan en son da fitili. Size sormak istediğim şuanda progestan göbekten atılan iğnenin fiyatı ne kadar acaba yani internette azıcık baktım ama aşırı pahalı duruyor doğruluk nedir diye kullanan arkadaş varsa fiyat yazabilir mi acaba
14 Mayıs'a kadar bekleyeceksiniz değil mi2 Mayısta transfer oldum test günüm 14 Mayıs
Teşekkür ederim canım 15 inde kontrolüm var büyük ihtimalle banada verecek ilk trasferimde 12 hafta kullandım Çünkü fitil ile beraberBiz bu ay içinde 4 kutu progestan dex iğneyi 3.600 ₺'den aldık
Ya aslında idrar testi yapmayı düşünüyorum çünkü negatife hazırlık oluyor ilk transferde yapmıştım testi kan verdiğim gün çok sürpriz olmadı o yüzden14 Mayıs'a kadar bekleyeceksiniz değil mi
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci A Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs A aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs
Allah gönlün gibi güzel hayırlı kardeş versin kızınaUmarım hamileliğin güzel geçer canım başıma gelmese derdim ki bu hamile kadınlar ne kadar nazlı bu kadar mide bulantısı kusma olur mu diye ama ben 5 haftalık hamile iken başladı bulantı ve kusma tiksinme 30-32. Hafta arasına bitti demişlerdi bana bir sabah Bi uyanacaksın bitecek diye 30 hafta bekledim geçsin diyeşuanda beni korkutan tek şey olumlu sonuç alırsam eğer ki yine kızımda olduğu gibi olması çünkü bu sefer evde bakmakla yükümlü olduğum çocuğum var
Rabbim en hayırlı şekilde ilerleme nasip etsin hepimize pozitif haber almayı nasip etsin inşallah
Ayyy inşallah böyle hafif devam eder etsin dua ediyorumAllah gönlün gibi güzel hayırlı kardeş versin kızınageçen 2 hamileliğim de burnumdan geldi kusma bulantı bu defa hafif bulantı geliyor geçiyor gün içinde korkular ömür boyu bitmeyecek sanırım
Beni de ekler misin 14 Mayıs transfer 5.gün embriyosu 1 taneEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci A Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs A aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs
71 kiloyum boy 165 ben de yapamadım transfer öncesi kilo verme işini yapabilirsen ketojenik diyet yap ya da glutensiz ve şekersiz beslenmeBu arada sorucam sorucam unutuyorum yaaa kilo durumlarnız nasıl arkadaşlar ben biraz kiloluyumda vermedim de transferden önce başladım ama diyete gitmiyor anlamadım
Hayırlısı ile inşallah
Aralıklı oruca başladım eşimle beraber ama bozuyoruz ya ilk 12 gün kadar harikaydı ödem faşan gidince 6.5 kg vermişim ama şuanda öyle değil bir türlü oturtamadım şekersiz beslensek yetecek zaten vazgeçemiyoruz çayın yanınds hep tatlı var71 kiloyum boy 165 ben de yapamadım transfer öncesi kilo verme işini yapabilirsen ketojenik diyet yap ya da glutensiz ve şekersiz beslenme
Belirtisi regli ağrılarına benziyor zaten diyorlar. Hemen olumsuz düsünmeyin.Kızlar bugün yanlış hesaplamıyorsam transfer günü hariç 8. Günüm adetime 2 gün var ve sabah adet ağrısıyla uyandım biraz moralim bozuldu zaten bu transferim biraz tuhaf oldu transfer günü dönmek zorundaydık ankaradan uçakla bir saat ama uçağımız rötar yaptı sürekli kapılar değişti sabah 4 te eve gelebildik ve o gün zaten sabah 4 ten ayaktaydık Ankara’ya gitmek için günü birlik yorgunluk oldu bir kaç gün önce ailevi problemler yaşadım stres üzüntü zirveye çıktı rabbimin takdiri onun nasip ettiğine kimse mani olamaz o ayrı ama etkenler beni hep aşağı çekti
İnşallah dediğiniz gibi olurBelirtisi regli ağrılarına benziyor zaten diyorlar. Hemen olumsuz düsünmeyin.
Canım hiç kendini üzme yolculuk yaptığın için falan tutmayacak değil aklından bunu çıkar. Olumsuz düşünme. Rabbim ol derse olur sen mutlu ol ne olurKızlar bugün yanlış hesaplamıyorsam transfer günü hariç 8. Günüm adetime 2 gün var ve sabah adet ağrısıyla uyandım biraz moralim bozuldu zaten bu transferim biraz tuhaf oldu transfer günü dönmek zorundaydık ankaradan uçakla bir saat ama uçağımız rötar yaptı sürekli kapılar değişti sabah 4 te eve gelebildik ve o gün zaten sabah 4 ten ayaktaydık Ankara’ya gitmek için günü birlik yorgunluk oldu bir kaç gün önce ailevi problemler yaşadım stres üzüntü zirveye çıktı rabbimin takdiri onun nasip ettiğine kimse mani olamaz o ayrı ama etkenler beni hep aşağı çekti
Hayirlisi olsun inşAllah, benim de transferim haziran ilk haftasi gibi duruyorKızlar merhaba, bir aksilik olmazsa inşallah bu ayın sonunda benimde embriyo transferim olcak şuan hazırlık sürecindeyim dondurulmus 3. Gün embriyosu
Vera hn ben de sizinle hep ayni durumdayim. Bu regl ağrısı transferin 8. günü de olur mu acaba? Sanki bu forumda okuduklarimdan ilk günler adet ağrısı belirtileri oluyorKızlar bugün yanlış hesaplamıyorsam transfer günü hariç 8. Günüm adetime 2 gün var ve sabah adet ağrısıyla uyandım biraz moralim bozuldu zaten bu transferim biraz tuhaf oldu transfer günü dönmek zorundaydık ankaradan uçakla bir saat ama uçağımız rötar yaptı sürekli kapılar değişti sabah 4 te eve gelebildik ve o gün zaten sabah 4 ten ayaktaydık Ankara’ya gitmek için günü birlik yorgunluk oldu bir kaç gün önce ailevi problemler yaşadım stres üzüntü zirveye çıktı rabbimin takdiri onun nasip ettiğine kimse mani olamaz o ayrı ama etkenler beni hep aşağı çekti