Amin inşMerhaba hayırlı olsun. Güzel sonuçlar alırsınız insallah
Hiç üzülme, en fazla transfer ertelenir. Geçen sene değişik değişik sebeplerden 3 kez ertelendi transferim, yemin ederim mutlu oldum. Rahimin en iyi halini görmeden transferi yapmasınlar. O embriyoları elde edene kadar neler çekiyoruz boşa gitmesin. Muhtemelen biz böyle şeyleri her ay yaşıyoruz, rahim her ay en iyi haline gelmiyor ama muayene olunca öğreniyoruz, o zaman da niye böyle diyoruz. Yorgunluğunu çok iyi anlıyorum, üzülmemek de elde değil biliyorum ama lütfen kısa üzül, biraz üzül sonra yeni ay yeni şans deHayır yok monodoksa başladım bugün, ama pazartesi geçmezse Salı transfer iptal. Doktor ilaçlar ağır gelmiş olabilir dedi ama ne bileyim her şey yolundayken böyle olması üzmedi değil. Üzgün ve yorgunum
Merhaba ben varım. Mart ayında taze transfer yapıldı bana 4.gün embriyosu idi. Ama tutmadı ne yazık ki.Amin inşdaha önce dondurulmuş 3. Gün çift embriyo transferi olmuştum negatifti. İkincisinde opu sonra embriyolar gelişmedi. Bu sefer taze deneyeceğiz. Taze transfer ile ilgili çok da bi bilgim yok. Taze transfer olacak veya olmuş birileri var mı aramızda
Ben memnunum ilgililer hemşirelerden embriyologuna kadar benim ikinci denemem ilki negatif oldu klinikle ilgili beni rahatsız eden bir şey olmadı hiç tavsiye ederimÖnerir misiniz
Bende Bursa'da oldumanladım, teşekkür ederim.
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.
Bursa hiç yok muu
hangi doktorBende Bursa'da oldum
Aynı yerde tedavi görüyoruz sanırım ve aynı durumdayız benimde ilki negatif şimdi ikinci denemedeyiz. Murat Hoca benim doktorum. Hemşire ve klinikle ilgili bir sıkıntı bende yaşamadım içime sinen bir yer.Ben memnunum ilgililer hemşirelerden embriyologuna kadar benim ikinci denemem ilki negatif oldu klinikle ilgili beni rahatsız eden bir şey olmadı hiç tavsiye ederim
Doğru zamanda en hayırlısıyla olur umarım. Çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunMerhaba ben varım. Mart ayında taze transfer yapıldı bana 4.gün embriyosu idi. Ama tutmadı ne yazık ki.
evet benim Dr Işın hoca ilk transfer taze 3. Gün embriyo olmadı ikinci transferim 3. Gün embriyosu çift yumurta nasip inşallah bu Sefer tutunur hepimize his olarak hiçbir şey hissetmiyorum insan bir kez negatif olunca hep acaba diyorAynı yerde tedavi görüyoruz sanırım ve aynı durumdayız benimde ilki negatif şimdi ikinci denemedeyiz. Murat Hoca benim doktorum. Hemşire ve klinikle ilgili bir sıkıntı bende yaşamadım içime sinen bir yer.
İlk 2022 senesinde Euro fertil gerçek bey'e gittim oğlum ne oldu ama 3 aylıkken düşük yaptım, sonra maddi imkansızlıklardan dolayı şu anda fakültede transfer oldum sonucunu bekliyorum. Bu sefer raporlu olduğu zaman raporum yoktuhangi doktor
Benim aslında Murat Hoca'nın bir yakınını kaybetmesi nedeniyle 4.gün yapıldı. 5.gün embriyosu olsaydı Işın Hoca yapacaktı. Kararı bana bıraktılar bende Hoca değişikliği yapmak istemedim o an. Ama hep 3. gün 5.gün embriyosu duyduğum için ondan mı tutmadı diye düşündüm durdum. 4 tane dondurulmuşum var yine çift deneyeceğiz bu ay. Ve yine olmazsa son kalan iki embriyomu başka merkeze taşımayı düşünüyorum. Bende aynı karamsarlığı yaşıyorum acaba'lar , bu kez olacak mı şeklinde sorular devamlı kafamın içinde.Ç
evet benim Dr Işın hoca ilk transfer taze 3. Gün embriyo olmadı ikinci transferim 3. Gün embriyosu çift yumurta nasip inşallah bu Sefer tutunur hepimize his olarak hiçbir şey hissetmiyorum insan bir kez negatif olunca hep acaba diyor
aa çok üzüldümİlk 2022 senesinde Euro fertil gerçek bey'e gittim oğlum ne oldu ama 3 aylıkken düşük yaptım, sonra maddi imkansızlıklardan dolayı şu anda fakültede transfer oldum sonucunu bekliyorum. Bu sefer raporlu olduğu zaman raporum yoktu
Amin inşallah rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahAnladım ne güzel bi çocuğun var ikincisi de yoldadır inşallah
Memnun musun peki merkezden?
Hangi doktor
Sonucun çıkmadı daha dimi ?Amin inşallah rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahben istanbul bahçecideyim merkezden çok memnunum zaten dünyada 3.sırada olan bir merkezmiş ve laboratuvar olarak ilk sırada ama olumsuz yanıt alanlarda vardır mutlaka eski doktorum ayrılmış ordan şimdi Mehmet reşit asoğlu ile yola devam ediyorum
Hayır doktor hatası değil bendeki genetik bozukluktan kaynaklı çocuğun kalbi durmuştu. Yoksa doktorun tedavisi güzeldiaa çok üzüldümneden öyle oldu yani doktorun hatası mı oldu ?
rabbim gönlüne göre versin bu sefer inşallah canım
hamişsindir inşallah canı gönülden diliyorum
gerçek beyden memnun kaldın mı?
anladım canım..Hayır doktor hatası değil bendeki genetik bozukluktan kaynaklı çocuğun kalbi durmuştu. Yoksa doktorun tedavisi güzeldi
Bizde de o düşünce oldu 5. Gün olsa daha mı iyi olurdu acaba diye ama aslında pekte ilgisi yok o kadar farklı hikayeler var ki olmaz denilen embriyolar oluyor transfer sonrası artık ilahi takdir neyse o biraz bizim de son bir tane 5. Gün embriyomuz var eğer tutunmazsa onu da deneyip yine son kez şansımızı kullanırız inşallah size de bize de gerek kalmaz kardeş olurlar bu sonrakilerBenim aslında Murat Hoca'nın bir yakınını kaybetmesi nedeniyle 4.gün yapıldı. 5.gün embriyosu olsaydı Işın Hoca yapacaktı. Kararı bana bıraktılar bende Hoca değişikliği yapmak istemedim o an. Ama hep 3. gün 5.gün embriyosu duyduğum için ondan mı tutmadı diye düşündüm durdum. 4 tane dondurulmuşum var yine çift deneyeceğiz bu ay. Ve yine olmazsa son kalan iki embriyomu başka merkeze taşımayı düşünüyorum. Bende aynı karamsarlığı yaşıyorum acaba'lar , bu kez olacak mı şeklinde sorular devamlı kafamın içinde.
Forumdaki diğer yorumları ve diğer konuları okuyunca bu kadar transfer sonrası ilaç veriliyor mu kafam karıştı açıkçası o yüzden sormak istedimAynı yerde tedavi görüyoruz sanırım ve aynı durumdayız benimde ilki negatif şimdi ikinci denemedeyiz. Murat Hoca benim doktorum. Hemşire ve klinikle ilgili bir sıkıntı bende yaşamadım içime sinen bir yer.
Çoğu merkezden çok evet bence de Gürgan Klinikte ilaç /iğne. Bende burada yazanlara bakıp neden bende bu ilaç var diye düşündüm. Ama hepimizin sorunu başka belki de mesela bende ve eşimde de bir şey bulamıyorlar. Sağlıklı bir çocuğum var. Ama yine de transfer olan çoğu kişiden fazla ilacım var.Forumdaki diğer yorumları ve diğer konuları okuyunca bu kadar transfer sonrası ilaç veriliyor mu kafam karıştı açıkçası o yüzden sormak istedim