Merhaba siz de Gürgan klinikte mi oldunuz acabaKızlar bende dün transferimi oldum. Inşallah hepimizin mucizesi sıkı sıkıya tutunur sağlıklı gebeliklerimiz olur.
Kullandigim ilaçlar
Estrofem; sabah 2 , akşam 2
Progesteron; günde 3 kere fitil
Prolutex; sabah akşam karindan iğne
takviye sabah akşam
Coraspin; günde 1 tane
Prednol 4mg ; günde 1 tane 5 gün boyunca
Ağrı olursa diye parol.
Kabızlık için duphalac sadece kabızlık hissedildiginde.
Bana biraz fazla gibi geldi ilaçlar siz neler kullaniyorsunuz?
Belietiniz var mı acabaCanım Aralık ayında yine transfer yapmismiydin.öyle hatırladım. Ben yapmıştım tutmadı.2 Mayıs ta tekrar yaptım.Beklemedeyim.Ins güzel bebeklerimiz tutunur bize
Benimde öyle vücudum ilaçlardan çok şiş ya. Bende bugün bacak ağrısı ve bel ağrısı var 9.günümBen de çok fenayım. Ödem midir yağ mıdır anlamadim ama vücut baya şişiyor...
Ben GürgandayımMerhaba siz de Gürgan klinikte mi oldunuz acaba
Önerir misinizBen Gürgandayım
Canım geçmiş olsun inşallah pozitifi görürüzyok canım ben hepsini kullandım sana az bile vermiş
Evet bebislerimiz olsunda hepsi bir hatıra olacak acısıyla tatlısıyla. inşallah.Oksaparı ilk hamileliğimden biliyorum hiç sevmem. O zaman doğumdan sonra vermişlerdi yine her yerim morarmıştı. Ama yaklaşık 10 gün içinde geçiyor hepsi. Tek bizimde çocuklarımız olsun da razıyız acıya morluklara.
Hepimiz atlaticaz insallah. Pozitifleri görelim sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz için dua ediyorum.İnşAllah tutunur da hepimiz sevinçten ağlarızBende aynılarını kullandım sadece prolutex hariç oskapar var bende akşam 1 tane vuruyorum ve 3 günde bir lugesron yaptırıyorum kişiyr gmre ilaç dozu değişiyor ama genelde aynı tür ilaçlar veriliyor anladığım kadarı ile Rabbim güzelliklere çıkarsın sonunuda morarması ağrıması artık inan düşünmüyorum bile
Yok istanbul behceci fulya tüp bebek merkezi diye geçiyor. Benim doktorum özkan bey çok memnunum kendisinden. Instagramdan da bakabilirsiniz prf dr özkanozdamar bey.kendi doktorun da fulya hnm mıydı ? memnun musun
Merhaba yok ben bahçeci fulya tüp bebek merkezinde oldumMerhaba siz de Gürgan klinikte mi oldunuz acaba
bursa da kimi önerirsiniz ?Yok istanbul behceci fulya tüp bebek merkezi diye geçiyor. Benim doktorum özkan bey çok memnunum kendisinden. Instagramdan da bakabilirsiniz prf dr özkanozdamar bey.
İnşallah canımAmin hepimiz pozitifi görelim inşallahbende ilk transfer olunca bilemedim
Amin inşallah canımMerhaba, bugün opu yapıldı, 3. Denemem. Daha önce hiç taze transfer konuşulmadığı için temmuz gibi transferim olacak sanıyordum. Ama doktor bugün taze transfer düşünüyorum dediPazartesi- Salı günü transferim olacak inşallah. çok heyecanlandım ve heyecanımı paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kucaklarımız boş kalmasın
Amin insalalh canımHepimiz atlaticaz insallah. Pozitifleri görelim sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz için dua ediyorum.
Merhaba hayırlı olsun. Güzel sonuçlar alırsınız insallahMerhaba, bugün opu yapıldı, 3. Denemem. Daha önce hiç taze transfer konuşulmadığı için temmuz gibi transferim olacak sanıyordum. Ama doktor bugün taze transfer düşünüyorum dediPazartesi- Salı günü transferim olacak inşallah. çok heyecanlandım ve heyecanımı paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kucaklarımız boş kalmasın
CANIM BAHÇECİ İYİ OSMAN DEVELİOĞLU İYİ ACIBADEM İYİ SEN NEREYE KARAR VERDİNbursa da kimi önerirsiniz ?
bahçeci betül hanım düşünüyorum
osman hoca zaten benim doktorumCANIM BAHÇECİ İYİ OSMAN DEVELİOĞLU İYİ ACIBADEM İYİ SEN NEREYE KARAR VERDİN
betül hanımı duydum onada iyi diyorlar. Bence duyduğunuz doktorlarla ön görüşme yapın ona göre karar verin.bursa da kimi önerirsiniz ?
bahçeci betül hanım düşünüyorum