- 14 Ağustos 2023
- 249
- 149
- 35
Bize ilk başta sordular genetik taramalı ister misiniz diye hayır dedik ama şimdiki aklım olsaydı ilk baştan yaptırırdım şans daha yüksek bir daha bir daha aynı ilaçları kullanma ihtimali var , bakalım hayırlısıBen de bulent hocadayim haftaya benim de başlayacak ama benim genetik taramalı olacak .
Bana sormadı çünkü bi kürtajım bir de tutmayan denemem var. İkisi de tup bebek denemesi. Erkek inferlitesi kaynaklı benim bir de. O yüzden direk yapılacak dedi.Bize ilk başta sordular genetik taramalı ister misiniz diye hayır dedik ama şimdiki aklım olsaydı ilk baştan yaptırırdım şans daha yüksek bir daha bir daha aynı ilaçları kullanma ihtimali var , bakalım hayırlısı
Kayseri memorial tüp bebek merkezinde yaptırdım.48 bin tl tüp bebek işlem ücreti verdik / 28 bin ilaçlar iğneler tuttu ama benim tüp bebek raporumda vardı tabi muayane ücretim 850 tl idi erciyes hastanesinde doktorum işlemleri memorialda yapıyor.Ekstra ücret olarak transfer günü gebelik serumuna ödeme yaptı eşim 1300 tl olarak.Histereskopi ve laparoskopi oldum hsg çekildim bu arada şeker yüksek çıktı şekeri düzene koydum kasım ayından beri tüp bebek süreci içerisindeyiz.Maddi manevi zor bir süreç ama olsun bizleride sevindirsin Rabbim inşAllahbaşka kim nereden yaptırıyor ?
fikir olur bize de..
Hadi rabbim hayırlı sonuçlar göstersin az kalmış11 mayıs test günüm :)
anladım, teşekkür ederim.Kayseri memorial tüp bebek merkezinde yaptırdım.48 bin tl tüp bebek işlem ücreti verdik / 28 bin ilaçlar iğneler tuttu ama benim tüp bebek raporumda vardı tabi muayane ücretim 850 tl idi erciyes hastanesinde doktorum işlemleri memorialda yapıyor.Ekstra ücret olarak transfer günü gebelik serumuna ödeme yaptı eşim 1300 tl olarak.Histereskopi ve laparoskopi oldum hsg çekildim bu arada şeker yüksek çıktı şekeri düzene koydum kasım ayından beri tüp bebek süreci içerisindeyiz.Maddi manevi zor bir süreç ama olsun bizleride sevindirsin Rabbim inşAllah
Ah benim canım eşimin 1milyon spermi var sahada mikroskop altında hareketli sağlıklı spermler var denildi evet çok yipranicaz ama sonu mutlu bitsin hepimizin bilgilendirme için teşekkürler bende paramı hazırlamaya çalışmam lazım aşağı yukarı 200bin gözden çıkartmak lazım sanırım ne olacağınıza bilmiyoruz iğneleri videoları olduğunu bilmiyordum hemen izliycem bakicam çok merak ediyorum kendim yapabilcekmiyim diye Allah razı olsun Rabbım şu gayretimiz insallh bir mucize gönderirMerhaba canım, benim de eşimde sperm hareketsizliği vardı yani morfoloji sıfırdı. Benim amh iyiydi hormon testlerim normaldi rahim filmi iyi çıkmıştı. Gittiğimiz doktorun özel muayenehanesi vardı. Bize tüp bebek yapmanızı tavsiye ederim dedi. Allahtan ümidini kesme canım her şeyin bir çözümü var bu süreçte maddi olarak da manevi olarak da yorucu bir süreç olabilir. Allah yardımcınız olsun. ben Soranus tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum anlaşmalıymış burasıyla işlemleri kendisi uyguladı. Tüp bebek merkezine 70.000₺ verdik. İğneler 25.500₺ tuttu. Taze transfer olmadı diye dondurma ücreti 12.000₺ tüp bebek merkezine verdik. Korkma inan sonu güzel olacak canım.İğneleri de göbekten yapıyorsun videolarını izleyebilirsin youtubedan. Allah yardımcınız olsun
Ben maslak Acıbadem Bülent tıraşherkese merhabalar, biraz geç yetiştim
kimler hangi merkezde yaptıracak işlemi ?
Kaç hücreliydi senin embriyolar4 mayıs canım 2 adet 3.gün embriyosu olarak yapıldı
Bu listeye aslında embriyo gününü ve kalitesini de ekleyebilirdikEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs H hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs M mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs E ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs
Bu yorum bana çok iyi geldi, yüreğinize saglikÖncelikle şunu bilmelisin ki stresle başa çıkmayı, modunu yükseltmeyi, moralli olmayı çözmeden tedaviye başlaman seni 1-0 yenik başlatır maça. Bu tedavi moral işi, stres üzüntü her şeyi kötü etkiliyor. İlaçların etkisini bile azaltıyor. Üzüntüden kurtulmalısın önce, bu şekilde olacağı varsa da zora sokarsın. Her şeyden önce moral. Geçen sene şubat ayında depreme o kadar üzülmüştüm ki yüksek dozda ilaç almama rağmen 1 yumurta bile çıkmadı benden. O yüzden önce modunu yükselt, sonra doktor görüşmelerini yap, içine sinen hekimle devam et. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Allah yar ve yardımcınız olsun. Şu dünyada sadece ölümün çaresi yok onun haricinde her şeyin bir çözümü oluyor. Amin canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bebek sahibi olmayı nasip etsinAh benim canım eşimin 1milyon spermi var sahada mikroskop altında hareketli sağlıklı spermler var denildi evet çok yipranicaz ama sonu mutlu bitsin hepimizin bilgilendirme için teşekkürler bende paramı hazırlamaya çalışmam lazım aşağı yukarı 200bin gözden çıkartmak lazım sanırım ne olacağınıza bilmiyoruz iğneleri videoları olduğunu bilmiyordum hemen izliycem bakicam çok merak ediyorum kendim yapabilcekmiyim diye Allah razı olsun Rabbım şu gayretimiz insallh bir mucize gönderir
Anlamadım canım bilgilerimi mi ileteyim ?Bu listeye aslında embriyo gününü ve kalitesini de ekleyebilirdik
Merhaba canım 8 hücreliydi iyi kalite dediler hatta comp diye yazıyorduBen maslak Acıbadem Bülent tıraş
Kaç hücreliydi senin embriyolar
Yok hayır uyanık oluyorsunuz ağrı olmuyor kısa bir işlem:)Hadi rabbim hayırlı sonuçlar göstersin az kalmıştransfer yapılırken uyutuyorlar mı çok ağrı oluyor mu
Hayırlı olsun, inşallah tutar :)Ben maslak Acıbadem Bülent tıraş
Kaç hücreliydi senin embriyolar
aşılama oldunuz mu ?Yok hayır uyanık oluyorsunuz ağrı olmuyor kısa bir işlem:)
bu yorumun çok aydınlatıcı ve samimiÖncelikle şunu bilmelisin ki stresle başa çıkmayı, modunu yükseltmeyi, moralli olmayı çözmeden tedaviye başlaman seni 1-0 yenik başlatır maça. Bu tedavi moral işi, stres üzüntü her şeyi kötü etkiliyor. İlaçların etkisini bile azaltıyor. Üzüntüden kurtulmalısın önce, bu şekilde olacağı varsa da zora sokarsın. Her şeyden önce moral. Geçen sene şubat ayında depreme o kadar üzülmüştüm ki yüksek dozda ilaç almama rağmen 1 yumurta bile çıkmadı benden. O yüzden önce modunu yükselt, sonra doktor görüşmelerini yap, içine sinen hekimle devam et. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Yok hiç aşılama olmadımaşılama oldunuz mu ?
aşılama gibi miydi ?
Hayır hayır sana demedim canım. Sayfanın en başındaki listeye keşke embriyo günlerini de ekleseydik dedim sürekli sormamak adına birde bilgili olması adınaAnlamadım canım bilgilerimi mi ileteyim ?