Canım dün adetin 7.günündeydi ilk muayeneden itibaren hep 2 saydı bir muayenede sanki bir tane daha var dedi .Aslına bakarsan benim hikayem biraz farklı benim 3.tedavim yani daha evvel doğal siklusla yumurta takibi yapılıp(Sadece klomenle) ilk toplamada 6 adet görüldü 2 si küçük dendi 4 ü işleme alındı 2 si döllendi 3.dondurulmus olarak çift transfer yapıldı negatif sonuclandı cok ara vermeden tekrar yumurta takibi yapıldı biri kistlesti muhtemelen digerlerini baskıladı ve 2 adet yumurta toplandı ve döllenme olmadı bizde eşimin sperm morfoji ve sayı sıkıntısıda var ve benimde o dönem amh 1.20 lerde felandı bunlar 2 yıl önce olanlar farklı merkezde olmuştu .Merkezden genel olarak memnun kalmadıgım için şimdi farklı bir yerde tedavi görüyoruz .Şuan iğneli ilerliyorum ve ister istemes bir önceki tedaviyle kıyaslıyorum klomenle bu kadar cıkabiliyorken suan neden böyle oldu diye
Önceki tedavimdeki adet düzen miktar vs hemen hemen hersey aynı değişen hiçbişey yok şuan amh bilmyrm suanki dr um amh onemsiz görüyor bakmıyor.Ben daha önceki tedavinden ultrason ekranına çok aşına oldugum için benim gördüklerim sayı olarak daha fazla ama kucukleri saymıyor mu ne yapıyor bilmiyorum.Her muayene ilaçlarımı degistirdi dozlarını değiştirdi yarın 4. Muayene için gidicem dun en son 1 yada 2 tane alacagız muhtemeln c tesi tekrar görürüm p.tesi- salı toplama olur dedi ben aglama krzine girdigim için hiçbişey soramadım
Benim için yumurta toplama tam bir travma 1-2 tane için o acıları cekiyor olmak cok uzucu birde bize kesilikle 5. Gun ve pgt denildi.Yani 1 tane veya 2 tane cıkıp 5.gune gitmesi sonra pgt ye gidip temiz gelmesi mucize olur
Umarım senin yolundadır insallah hersey canım güzel haberlerinizi bekliyorum