- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.402
Hem ikiz olduğu için hemde kan pıhtılaşma testlerinde biraz pıhtılaşmaya yatkın görünmüş o yüzdenmişMaşallah sağlıkla gelsinler inşallah canım bende 10+3’üm yakınızgenel olarak iyiyim güzel gidiyor doktora görüneceğim günleri bekliyorum sabırsızlıkla oksapar değere göre mi kullanman gerekiyor ikiz olduğu için mi benim 12. Hafta ilaçlarım düzenlenecek hangisi devam hiç bilmiyorum
2’li tarama yapacak mısın?Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah canım bende 10+3’üm yakınızgenel olarak iyiyim güzel gidiyor doktora görüneceğim günleri bekliyorum sabırsızlıkla oksapar değere göre mi kullanman gerekiyor ikiz olduğu için mi benim 12. Hafta ilaçlarım düzenlenecek hangisi devam hiç bilmiyorum
Düşünmüyorum ya canım çevredekiler falan da hep kafa karıştırıcı hikayeler anlatınca en iyisi yapmamak dedim2’li tarama yapacak mısın?
Ah o bendede var gece uyurken su içmeme rağmen 4-5 kere kalkıyorumBende hiç olmadı bir kaç kez bulanır gibi oldu tam anlamadım da bulantı mıydı değil miydibenim en büyük belirtim sürekli çişe gidiyor olmam biraz su içiyorum hemen wcdeyim
Aynı şekilde ya gece sürekli wcdeyim gözlerim kapalı bir şekilde gidiyorumAh o bendede var gece uyurken su içmeme rağmen 4-5 kere kalkıyorum
Ay dur korkutma beniBen koluma denedim kolumda artık nereye denk getirdiysem karardı resmen
Ilerde gece bebisie kalkmaya alistirma yapiliyor boyleAh o bendede var gece uyurken su içmeme rağmen 4-5 kere kalkıyorum
Ya kan pıhtılaşma testini hiç yaptırmadım oksaparı bırakmayı isterim ben deHem ikiz olduğu için hemde kan pıhtılaşma testlerinde biraz pıhtılaşmaya yatkın görünmüş o yüzdenmiş
Ah o bendede var gece uyurken su içmeme rağmen 4-5 kere kalkıyorum
Hahha doğru :)))Ilerde gece bebisie kalkmaya alistirma yapiliyor boyle
İlk tüp bebeğe başladığımda yapmışlardı orda, birde keseyi görmeye gittiğimdeki doktorda baktı, sende niye bakmadılar acaba canm bir sorYa kan pıhtılaşma testini hiç yaptırmadım oksaparı bırakmayı isterim ben debakalım 12. Haftada drla konuştuğumda söyleyeyim
Özel bir testi mi var canımİlk tüp bebeğe başladığımda yapmışlardı orda, birde keseyi görmeye gittiğimdeki doktorda baktı, sende niye bakmadılar acaba canm bir sor
Bana doktorum mutlaka yaptır dedi 2 bebek olduğu içinmiş sanırım yaptıracağımDüşünmüyorum ya canım çevredekiler falan da hep kafa karıştırıcı hikayeler anlatınca en iyisi yapmamak dedim
Benimde batmıyor artık göbeğime valla ama şu sıralar göbek deliğimin alt tarafından yapıyorum senin kilon nasıl bilmiyorum ama benim kilom var yağlı kısma yaptığım için sanırım daha az morarıyor yada morarmıyorAy dur korkutma benigobegimin morluklari gecti baya nokta nokta ama batmiyor artik igne ucu
Biz daha tüp bebeğe başlamadan doktor yaptırdı pıhtılaşma testini bende daha çok yaşlılıkta dikkat etmem gereken bir sorun gibi olduğunu söyledi ama önlem amaçlı sanırım devam edeceğimYa kan pıhtılaşma testini hiç yaptırmadım oksaparı bırakmayı isterim ben debakalım 12. Haftada drla konuştuğumda söyleyeyim
Bnmde kilom var hamis oldugumdan beri 2 kilo almisim yolumuza 69 la devam ediyoruzBenimde batmıyor artık göbeğime valla ama şu sıralar göbek deliğimin alt tarafından yapıyorum senin kilon nasıl bilmiyorum ama benim kilom var yağlı kısma yaptığım için sanırım daha az morarıyor yada morarmıyor
Bende 2-3 kilo almışım zaten ben tedavi sürecinde hep şişiyorum ilaçlar ister istemez şişiriyor. İlaçlara ilk başladığım hafta eşim şok olmuştu 1 haftada bu kadar fark edemezsin diye ama belim kalınlaşıyor göbeğim göğsüm şişiyor hemen. Şimdi de öyleyimBnmde kilom var hamis oldugumdan beri 2 kilo almisim yolumuza 69 la devam ediyoruz
Benm karnim baya cikti disardan fark edliyorBende 2-3 kilo almışım zaten ben tedavi sürecinde hep şişiyorum ilaçlar ister istemez şişiriyor. İlaçlara ilk başladığım hafta eşim şok olmuştu 1 haftada bu kadar fark edemezsin diye ama belim kalınlaşıyor göbeğim göğsüm şişiyor hemen. Şimdi de öyleyimpantolonlarım bacaktan rahat göbekten dar artık
Canim belirti cok arama herkesin vucudu farkli bende cok belirti yasamadim sende kolaylikla kalp atisini duyacaksin nasl guclu attigini duydugunda hissedeceksinKızlar bnde 7+2yim bndede sıfır belirti yarın kalp atışı dinlenmeye gidicez gorenler bı defa da olsa dua etsinler umarım herkesin süreci sorunsuz geçer inşallah benim de dua edin lutfen