Çok şükür tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar doktora gittim kese göründü çok net herşey yolunda 10 gün sonra çağırdı bayramdan sonra naipse bebeğimiz görünür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar doktora gittim kese göründü çok net herşey yolunda 10 gün sonra çağırdı bayramdan sonra naipse bebeğimiz görünür
Maşallah canım ya genel bildiğim yuvarlak kese kız yayılan fasülye muz gibi olunca erkekmiş senin erkek gibi bilemedim yine deEki Görüntüle 3440283 evet kızlar bugün kontrolumuzu olduk herşey yolunda çok şükür bu da benim minik bebişim keseden cinsiyet tahmini yapabilen var mi
Ayy ne güzel sende erkenden kesmişler ya canım bana 12. Hafta tekrar konuşalım dediler ilaçları oksaparı sordum ek testler istenip öyle bırakılabilir falan dediler senin kan pıhtılaşması vs baktırdın mıCanım merhaba benim progestan iğneyi 7.haftada kestiler, oksaparda 13.haftaya kadar devam dediler
Bende iştahım zaten açılmaya müsait psikolojik mi hormonlar mı bilmiyorum bugün ayıptır söylemesi beş ya da altı lahmacun yedimBenim de tam tersi bugün itibarıyla iştahım açıldı çok fena. Sadece fazla yemekten galiba midem yanıyo hafif. Herkesin belirtileri farklı oluyo işte bunlar hep tecrübe
Baktırdım canım sorun yok demişlerdiAyy ne güzel sende erkenden kesmişler ya canım bana 12. Hafta tekrar konuşalım dediler ilaçları oksaparı sordum ek testler istenip öyle bırakılabilir falan dediler senin kan pıhtılaşması vs baktırdın mı
Afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe ben de sade cipsle erik yedim ve ayran içtim çok güzel bir ikili oluyormuş daha önce hiç böyle bişey aklıma gelmemiştiBende iştahım zaten açılmaya müsait psikolojik mi hormonlar mı bilmiyorum bugün ayıptır söylemesi beş ya da altı lahmacun yedim
Hadi hayırlısı bakalim Hersey bitmis gibi şimdiden cinsiyeti merak etmeye başladikMaşallah canım ya genel bildiğim yuvarlak kese kız yayılan fasülye muz gibi olunca erkekmiş senin erkek gibi bilemedim yine de
Merhabalar tebrikler çok sevindim sizin adımıza266 çıktı canım iyi mi
Merhabalar tebrik ederiimBenim de transferin 2-3. Gününden beri kasıgım ve belimde agrı var . Normal adet olacagımda olan agrının aynısı böyle içim çekiliyor gibi oluyor valla hayırlısı inşallah. Merak ediyorum ben de gerçekten. Allahım inşallah hepimizin bebişlerini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Negatif alan, sonuç bekleyen arkadaşlarımıza da en kısa sürede sağlıklı pozitif göstersin . ☺
Evet ama belimden ve kasık ağrısından göğüs acısını düşüncek durumda degıldım ☺ pozitifi aldıktan sonra belirgin sekılde acımaya basladı amaMerhabalar tebrik ederiim
Memelerde hassasiyet de hissetmiş miydiniz transferden teste beklerken
Aynen ama telaşlarımız merakımız hep olacak hayat buHadi hayırlısı bakalim Hersey bitmis gibi şimdiden cinsiyeti merak etmeye başladik
Meme ağrısı direkt adet belirtisi ya korkuyorumEvet ama belimden ve kasık ağrısından göğüs acısını düşüncek durumda degıldım ☺ pozitifi aldıktan sonra belirgin sekılde acımaya basladı ama
Teşekkür ederimMerhabalar tebrik ederiim
Memelerde hassasiyet de hissetmiş miydiniz transferden teste beklerken
Hayır öyle düşünmeyin benim hassasiyet hala devam ediyor ve hep vardı bu süreçteMeme ağrısı direkt adet belirtisi ya korkuyorum
Çok sağ olun sağlıkla kavuşun inşallah
Benimde aksine azaldı. Normalde 4-5 gün sürer ama tedaviye başladığımdan beri neredeyse 1 güne düştü. Doktora sordum normal dedi. Yani düzensizlikler yaşanabiliyor. Ben negatif sonuçtan sonra muayene için gittim mesela adetin 3.günüydü ve her şeyim normal çıkmıştı.Arkadaşlar iyi akşamlar, transfer olup negatif sonuçlananların adeti ne kadar sürdü? Benim normalde 5 gün olurdu ama hala devam ediyor. Düzensizlik normal mi?
Canımsınız çok teşekkür ederimHe
Teşekkür ederim
Hemde çoooook. Hala var bir tık azaldı ama meme hassasiyetim hep oldu regl olurken naısl ise o zaman da öyle oldu hala devam ediyor
Yarın tam 8+0 inşallah ama ben bulantıları 2 haftadır falan rahat hissediyorumKaçıncı haftadasın canım benimde var malesef
5+5 canımkaçıncı haftadasın