Çiğlideyim ben hemen ana yolun üstünde oturuyorum canımBayraklıdayım canım. Biraz tepelerde oturuyorum allahtan akşamları esiyo sen de mi izmirdeydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğlideyim ben hemen ana yolun üstünde oturuyorum canımBayraklıdayım canım. Biraz tepelerde oturuyorum allahtan akşamları esiyo sen de mi izmirdeydin
Ayy yorulma bende de var ya çok çabuk yoruluyorum1 saatten biraz fazla araba kullandım kızımla annemden geldik evimize nasıl yorulmuşum size anlatamam ben kızıma hamile iken böyle hemen yorulmuyordum yaaa böyle olmasa iyi olacak aslında
Kızlar ben daha keseyi görmedim az önce çamaşır suyuyla tezgahı yıkadım çok korkuyorum bişey olmuş mudrTeşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun sizin de sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle Daha kimyasal gebelik yaşamıştım da ondan korkuyorum doktorum da daha yüksek olmasini beklerdim deyince korktum biraz o yüzden
temiz hava al, ellerini iyice yika, bir şey olmaz, ama çok da bulaşma yine de çamaşır suyuna bence, şu için endişelenecek bir şey yokKızlar ben daha keseyi görmedim az önce çamaşır suyuyla tezgahı yıkadım çok korkuyorum bişey olmuş mudr
normal , hepimizin oldu, hala oluyor, bol şans şimdidenMerhaba kızlar ben cuma günü kese görmeye gidecem. Ama kasık ağrılarım oluyo ara ara bu normal mi?
Teşekkür ederim ya korktum biraz bı surectecok pimprkliyztemiz hava al, ellerini iyice yika, bir şey olmaz, ama çok da bulaşma yine de çamaşır suyuna bence, şu için endişelenecek bir şey yok
hepimiz öyle merak etme, korler sağırlar birbirino ağırlar vaziyetteyiz vallaTeşekkür ederim ya korktum biraz bı surectecok pimprkliyz
Tabikide normal canım neler yaşıyoruz baksana benim deli gibi ağrım olduğu gün hafifi pembe kanamam oldu mesela yerleşti yavrum şükür dedim hiç korkma az kalmış zaten bende yarın gidicemMerhaba kızlar ben cuma günü kese görmeye gidecem. Ama kasık ağrılarım oluyo ara ara bu normal mi?
Birşey olmaz ki ama fazla kullanma kadın milleti yüz abartıyoruz temizlik yaparken malesef temiz hava bol bolKızlar ben daha keseyi görmedim az önce çamaşır suyuyla tezgahı yıkadım çok korkuyorum bişey olmuş mudr
kizlar bu burada dursun endiselendikce hatirlayalim, bize denmiş gibi
Bı kere tek yaptım şuan biraz genzim yanıyor inallah bişey olmaz yaBirşey olmaz ki ama fazla kullanma kadın milleti yüz abartıyoruz temizlik yaparken malesef temiz hava bol bol
Merhaba kaçtı değeriniz ben ilaç kullanmadığım halde 76 geldiCanım doktor kan değerlerine göre veriyor mesela ben hiç kullanmadım en başından beri folat değerim yüksek olduğu için
Ayran tal bir bardak kendine hem gece güzel uyursun hemde içini temizler canımBı kere tek yaptım şuan biraz genzim yanıyor inallah bişey olmaz ya
Sadece embriyolarını taşıyacaksın. Ama istersen sil baştan da başlayabilirsin tabi. Ama embriyolarını dene derim ben. Çok kalitesiz değillerse onu ziyan etmemeni desteklerim. Tabi karar senin. Umarım herşey istediğin gibi giderKızlar ben klinik değişikliğine gitmek istiyorum sadece gideceğim yere embriyolarımı taşıyacağım değil mi eski klinikte dosyam var sil baştan yeni bir klinikle mi başlasam devam mı etsem kararsızım
Günaydınlar 12.3 ta canimmmAmin vallahi dışarıda çalışmak çok zor inşallah canım eminim çok iyidir senin randevun kaçta
İster istemez stress oluyo teşekkürlernormal , hepimizin oldu, hala oluyor, bol şans şimdiden
Evet korktum valla bir şey mi oldu diye. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız❤Tabikide normal canım neler yaşıyoruz baksana benim deli gibi ağrım olduğu gün hafifi pembe kanamam oldu mesela yerleşti yavrum şükür dedim hiç korkma az kalmış zaten bende yarın gidicem