Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Canım idrar testlerinde çok hatalı çıkan durumlar var özellikle kaset testlerde erken gebelik ile ilgili bir şey diyemiyorum yapmak geliyorsa içinden yap tabiKızlar bişey sorucam ben ilk testimi dün sabah yaptim 10 günde fakat transfer gününü sayarsak 10 saymazsak 9 gün olarak erken mi yaptım bugün 11 günüm yarın cuma test günüm bilemiyorum ama hiç bir şekilde silik bile cizgim çıkmadı tek cizgiydi burada yapan arkadaşların testleriyle aynı silik çıkan bile var o teste çok inanmıyorum tabiki kanı vermeden ama acaba bu gece de yapsam son kez belki silik çıkma ya da ufak bir şey görebiliriz diye 12 güne girmiş oluyorum çünkü ne diyosunuz ?biraz üzüldüm çünkü öyle görünce umutsuz da olmak istemiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Yani evet haklısın ama kaset değil erken gebelik testi kasetlere güvenim yok pek ama idrara da güvenmiyorum hani belki erkendi diye geç karışır diye düşündüm hergun farklı çıkma ihtimaline karşı yapayim dedim amaCanım idrar testlerinde çok hatalı çıkan durumlar var özellikle kaset testlerde erken gebelik ile ilgili bir şey diyemiyorum yapmak geliyorsa içinden yap tabi
Canım benim 5 gün embriyosuydu 6.gün sabah negatif 7.gün sabah çok çok silik çırkı kanda 65 ile öğrendim. Tahminim 10.günden önce çıkmaz sanki tavsiyem de kan gününü beklemendir hayorlısı ile mutlu haberler almanızı dilerim3. Gün transferi olan arkadaşlarım. İdrar testiyle ilk pozitifi transferin kaçıncı günü gördünüz.
Canım benim bence sabah yap gece yapma yapacaksan da ama tavsiyem kan vermen evde yapılana güven yok.Yani evet haklısın ama kaset değil erken gebelik testi kasetlere güvenim yok pek ama idrara da güvenmiyorum hani belki erkendi diye geç karışır diye düşündüm hergun farklı çıkma ihtimaline karşı yapayim dedim ama
Benim 5.Gun emriyosu idrarda 10.gunde çıkmadı negatif tek çizgi çıktı hatta 9.gun diyebilirim transfer gününü saymazsak erken mi bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olsun pek ümidim yok gibiCanım benim 5 gün embriyosuydu 6.gün sabah negatif 7.gün sabah çok çok silik çırkı kanda 65 ile öğrendim. Tahminim 10.günden önce çıkmaz sanki tavsiyem de kan gününü beklemendir hayorlısı ile mutlu haberler almanızı dilerim
Kızlar merhaba bende bu sürece yeni başlıyorum medical park dr hediye Dağdeviren ile başlamayı düşünüyorum bahceciye filan gittim ama maddi olarak çok yorar diye medical park seçtik sizin doktorlarınız kimler be memnun musunuz ?
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah sağol canımMaşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Bilmiyorum ki canım daha henüz o aşamaya gelmedim 2 günde bir kan vercem bakalım hayırlısıKan sonucu kaç oldu mu tekrar çağırıyorlar peki? Ben dün kendim gidip kan verdim. Dün 11. Gunumdu. Yarına kadar belki yukselir diyorum.
Evet benim vardı halen de varKızlar test yapacağınız zaman hala belirtiniz var mıydı?
Yani 11. 12. Gün kala kaşık ağrısı vs bu tür etkileriniz varmıydı
Hayırlısıyla ilerlesin inşallahCanım benim 5 gün embriyosuydu 6.gün sabah negatif 7.gün sabah çok çok silik çırkı kanda 65 ile öğrendim. Tahminim 10.günden önce çıkmaz sanki tavsiyem de kan gününü beklemendir hayorlısı ile mutlu haberler almanızı dilerim
Test gününden bi kaç gün önce benm gögüs hassasiyetim bile bitmişti. Kasık agrım da hafif lemi şti. Sadece kafa terlemesi ve ayak üşümesi vardı bende kafa terlemesi de Progestan dex ten kaynaklıymıs. Sonucum negatifti malesef cuma günü aldım negatifi 1.98 le. Ama bence belirtiylede pek alakası yok belirtilerinin oldğu tedavimde oldu onlarda olmadı mesela kişiden kişiyede degişiyor inşallah güzel haberler alınKızlar test yapacağınız zaman hala belirtiniz var mıydı?
Yani 11. 12. Gün kala kaşık ağrısı vs bu tür etkileriniz varmıydı
Ben taransfere ve opuya para ödedim sadece canım 60 bin kredi kartımın 4 taksiti vardı ona böldükHanimlar tüp bebek süreci maliyeti ortalama ne kadar ve nakit mi ödeniyor. Yoksa her aşamada ayrı ayrı mı ücret alınıyor.