Hayırlı olsun gebeliğiniz saglıkla ilerlesin inşallah saglıkla kucagnıza almak nasip olsun
Güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim allah razı olsun saolun. Helal olsun ne demek benm için yazdınız bu kadar uzun
çok haklısınız söylediklerinizde aslında . Ben 6 deneme yaptım sizinde dedgniz gibi aslında hepsini denedim her denemeyi farklı geçirdim aslında. Ama hepsınde aynı olan şey çok kastım çok taktım kafama var mı yok mu diye. Bu süreçte eşimden malesef destek göremeyen bir tüp bebek adayıyım. Sürekli kendi kendimi olumlu ya yöneltmeye çalışıyorum sürekli bi düşünce içindeyim aslında bu süreçte sadece bebek konusuna bile odaklı olamıyorum çok zor zamanlardan geçiyorum ve o zor zamanlar her zaman benm denemelerime denk geliyor. Bunları asla asamıyorum. İlk denemem kimyasal oldu ondan sonrasında asla idrar testi yapmadım aslında. İkinci denemem de kimyasal oldu. Sonrakiler hepsi negatif oldu. Bu son denemem de 1.98le gene negatifi aldım. Aslında bu yola her zaman heyecanla umutla çıkıyorum pozitif düşünerek ama yukarda yazdım gibi ben o sürecin içindeyken eş kaynaklı çevre kaynaklı o kadar olumsuz şeyle karsılasıylrjm ki yok sayamıyorum ve elimden gelen bişe de yok aslında ama heyecanımın sevıncımın merakımın yerini sadece stres ve üzüntü alıyor. Her defasında da bu şekilde negatifi alıyorum. Bu benm suçum değil aslında bana bu sorunları çıkaranlar. Ama nasıl bir yol izleyecegimi gerçekten bilmiyorum. Şuan okadar karmaşık dönemdeyimki cuma negatifi aldım üzüldüm ama o üzüntümü bile yaşayamadım rahatça çünkü hep bi başka mesele hep bi ailevi sorunlar. Keşke benm için herşey kolay olsa ama malesef ki çok zor bir süreçteyim. Yazdıklsrınıza katılıyorum ben kendi adıma asla kan vermeden ve doktor demeden ilaç bırakmadım. Ama buraya sürekli girip çook okudum gerçekten. Aslında işin özü bu süreci benm nasıl geçirmek istediğim ve geçirdigim şeklinde ona bile herkes karısıyor herkes kendinde o hakkı buluyor işte oturuyorum kaynanam aaa niye oturuyorsun napim yani evde geziyorum kız yürüme niye yürüyon. Şimdi tutmadı ya insanlar neden tutmadı iş mi yaptın hızlı mı yürüdün yanlıs mı beslendın ve bana bunu diyenlerin hiç biri bu yoldan geçmedi bu süreçten haberleri bile yok aklından geçenler hepsinin hemen dilinde bilmeden yaşamadan konuşmak basit geliyor insanlara. Nasip olmadı zamanı degilmiş demekki diyorum ama insanlar benm sabrımı zorluyor eşimde dahil buna. Çok yazdım kusura bakmayın ne kadar dolmuşsam. Benm sürecimi en çok etkileyen eşim ve aile çevre. Bu faktörleri nasıl aşarım bilmiyorum.